Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha lenne egy minta lehet bele vágnék keresett alkatrész nem csak te keresed de most van egy xt-m 150 ért most kapott egy ujj dugot meg vez láncot
inni kell, megnyugtat
cagiván nekikezdtem vagy 3x mire jó lett, egy csomó ősz hajszál azért befigyelt
már csak azért mert olyan 700ft körül van egy fúvóka (legalábbis a hondához ennyiért vettem)
próbálkozni meg úgy kell hogy beforrasztod és próbafúrás
én a végén olyan penge voltam hogy 1,5 ös fúróból csináltam más méreteket is aztán ami jó lett olyant vettem

már gyűjtögetem a zsetont egy ilyenre:
Az XL-é az nem jó. Az úszószintet már minden lehetséges módon állítottam, minden állásban füstöl, ha meg nagyon elveszem, egyszerűen nem megy. Biztos hogy szét vannak baszódva a fúvókák, de nem akarok vele szenvedni többet, veszek rá egy újat.
Sokkal jobb, mivel sokkal könnyebb, nincs 200+ kiló.
Az alkohol alatt azt érted hogy bele kell áztatni a karbit, vagy hogy öntsem magamba?
ja
a bontós karbival is szenvedni kell majd
ami gépet vettünk havernak azon is ilyen bontós karbi volt aztán csodálkozott az eladó hogy nem megy
eredetinek csak egy úszószintet kellett állítani és azóta jól muzsikál
de gondolom neked az xl karbi nem lenne jó
mennyivel jobb vele forgolódni mint a z-vel?

karbi beállítás nem egyszerű, kell hozzá türelem, meg egy jelentősebb mennyiségű alkohol
szerintem ott szét van furkálva minden fúvóka
viszont az E nagyon jól muzsikál, príma szerkezet, nem is értem miért nem pakoltam eddig össze
még most is van, de egyszerűen nem lehet rajta semmit állítani. Valami nem stimmel vele. Nem tudom mi a baj vele, de folyamatosan sok benzint kap, nem lehet elvenni tőle. Dől belőle a fekete füst. Nem akarok szórakázni már vele, kell egy új karbi, bontóban nemtom mennyi, remélem nem 5millió
miért kell karbi? volt rajta még múltkor
bontókban tuti sok van nem kimondottan fogyóeszköz
Yamaha xt karbikat nem kezdtél el gyártani?
uraim elkezdtem gyártani a yamaha tt lendkerék lehuzokat ha valakit érdekel keressen
megkérdeztem pár ténérést de nincs feleslegbe senkinek
kompletten jöhet
kompletten vagy részei?
Nincs valakinek véletlenül 1VJ-re karbija?
Sziasztok.

Yamaha TT350-es motorblokk alkatrészeket nem tud valaki?
Új cuccok volnának jók,de használt is megfelel ha JÓ állapotban van.
Szeretném rendbe rakni a kicsi TéTé-t :)

Köszi előre is.
Helló!

Megjött köszi (e-mailban kitérek rá.), nincs másik e-mail címed, kb 3-4szer küldtem el Neked, amit megbeszéltünk de állandóan visszajön egy hiba üzenet. Szerintem a citromaillal lesz gond, 10megát akarnék küldeni.
Persze a motort meg adjam el dob nélkül biztos elvinnék nélküle mert dobbal sem kell senkinek.
Sziasztok! Yamaha xt 600 2kf-hez keresek szívócsonkot bal és jobb oldalit , lehetőleg jó állapotban.... Vagy vmi telefonszámot web címet ahol lehet rendelni.. Előre is köszönöm
Üdv Bálint! Megjött a hátsó lámpa? Milyen ?
Külön a dob nem eladó?:D
hello tud valaki tt600 hoz 3yf es cdi t
ELADÓ YAMAHA XT600 2KF
Nagyon jó állapotú,felújított motor korának megfelelő állapotban. Papírok nélkül, olcsóbbat találsz de azt garantálom hogy nincsen ilyen állapotban.
Új hátsókerék csapágyak+porvédő 3db (4.000 Ft)
Új iridium gyertya (4.700 Ft)
Új hátsó fékbetét (5.500 Ft)
Főtengely csapágyak csere 2db, centrírozás (5.000 Ft)
Új dugattyú, hajtókar (PRO-X) (36.000 Ft, 39.000 Ft)
Új légszűrőszivacs (4.000 Ft)
Új első hátsó gumi (25.000 ft)
Új lánckerék JT, új lánc DID erősített versenylánc (7.500 Ft, 23.000Ft)
Felújított henger, hengerfej frissen honolva
Váltótengely csere
Első teleszkóp felújítva
Sport hátsó dob, szép hanggal
Adok hozzá egy olajcserére való olajt (Castrol Actevo 20W50), szelepszár szimeringeket, tömítéseket, légszűrő olajt
Köszönöm Gaborvezer !