Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

be:0,10 ki:0,15-re állítsd!
Üdv! Yamaha xt 2kf-hez keresek szerelési kézikönyvet vagy útmutatót, esetleg vmi oldalt tudtok adni ahonnan le lehet tölteni.... Szelephézag szeretnék állítani ahhoz kellene...
Helló!Valaki tudna segíteni hogy 90 körüli TT 600 első telót hogy tudom szétszedni?Szimeringet szeretnék cserélni.Meg hogy milyen meg mennyi olaj kell bele?kösszi előre is!Helló!
mennyivel másabb a menettulajdonsága mint a z-nek?
gondolok olyanra hogy manőverezési képessége neccesebb helyzetekben
mondjuk nekem a z változat jobban tetszik formailag abból is az 1vj és előttiek
bár a legjobb lenne egy 34l vázba betenni a 3aj blokkot amibe át lenne téve az 1vj berúgó és dekompresszor része
szóval..........lehet nem ám a szomszéd a hüjjje..........
Egyébként tegnap kipróbáltam megint az E jelű munkagépet, és nagyon faszán megy. Mentem előtte egy kört a faluban a bullpofával hogy nincsenek-e sünök, aztán utána kimentem randalírozni. Már nem is emlékeztem rá hogy milyen ha egy motornak jó a kuplungja
az a baj vele, hogy nincs valaki közel ide, és ha úgy néz ki a növény ahogy leírtad, annyi méhész lesz egyből mint szaron a légy
ki kell fogni
akkor kell menni amikor szép nagy a növény és a virágzat
meg ne legyen szárazság mert akkor beragad a lábuk és széttépkedik magokat
utoljára 3 éve volt nagyon jó, azóta valahogy olyan bénán virágzik
Mi egyszer költöztettük el az egész állomány kb 80-100 km-re vaddohányra, de méz nemnagyon akart jönni abból a növényből. Zörögtek a keretek amikor költöztünk hazafele.
Bontóban néha lehet kapni, de szorgosan kell keresned :)
Véletlen nem tudjátok, honnan tudnék szerezni olyan kis gumikat, amiket a vázba rakok bele és utána abba pattan bele az oldalidom ? Sajnos nem tudom mi a hivatalos neve. Remélem azért érthető, mire gondolok.
2 darab spaniferrel össze lehet húzni 13as kulccsal össze lehet tekergetni kényelmesen
ez olyan paraszt rugóösszehúzó
Nekem így sokkal jobb lett alul is a legkeményebbre tekertem meg fent is megcsináltam ezt amit leírtam, de egy rugóösszehúzót nem árt beszerezned előtte mert én nekem eddig csak 1 motormnál tudtam összerakni kézzel
Még nem nyúltam a gépezethez, köszönöm a segítséget. Mindenképp megpróbálkozom vele...
Üdv.
Egy yamaha tt 350 hez kéne: hengerfej hengertalp tömítés és vezérműlánc feszítő.
Ha valaki tud irjon köszönöm.
Ha szétszeded a hátsó telot a rugot leszeded róla van rajta 3 horony amiben tudod állítani a kosarat amibe a rugo felfekszik! Így lehet rajta emelni és keményíteni is ha persze ezt már megcsináltad akkor nem szóltam.
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok (Lehet,hogy hülye ötlet alapból, ismerősömtől hallottam), hogy van egy 88-as Yamaha XT 600-am és a hátsó teleszkóp himba cserélésével vagy módosításával lehet e emelni a motor magasságán? Vagy egyéb ötletet szívesen fogadok. Előre is köszi.... Esetleg van e valakinek hosszabb himbája illetve hol lehetne beszerezni ?
...hát akkor inkább alkatrészenként vagy egyben ELADÓ!
TT 350 blokkal! Tökéletesen működött, de sajnos a egyik szelepvezető kimozdult a helyéről és kiverődött a fészke. A szokásos berúgó probléma már véglegesen megoldva, kis alakítással egy 600-as TT tengely került bele, berúgókarral együtt.
...tehát, ha kell valami írjatok! ;-)
Üdv.
Sziasztok!
XT/TT 350-re keresek hengerfejet, akár felújításra szorulót! A lényeg, hogy javítható legyen!
Ha esetleg van valakinek elfekvőben kérem írjon!
Üdv. Gandol
Szegény méhek!
Most ilyen sokan elpusztultak miattad...
Én sokkal agresszívebb rovarokat tenyésztek az ablakom sarkában, mégpedig darazsakat. :P
Olyan jól elvagyunk egymással, ők nem jönnek be a szobába - max csak a nemrég kikelt példányok - én meg nem irtom ki őket. :)
Sőt, mostanság egy lopódarázs néz körbe nálam minden nap (még nem tánt el semmi :D)...
felénk van selyemfű
vagyis magyarul vaddohány
köszönhető a köcsög rendeletnek, mostanság lekaszálják a parlagfű miatt júli előtt
pedig pár éve több anyagot adott mint az akác,
napraforgóra nem viszem, nem ér annyit, több a benzinköltség mint a méz
bár idén szerintem jó lesz, volt eső és nincs hőség
ilyenkor mit szedtetek? nincs még korán a napraforgóhoz?
én is össze szoktam szedni párat mire végigérünk a 60 családon (kb 10-15 / család)
Szatyina Géza
06-20/427-1314
Üdv.

Tudna valaki segíteni hogy 350-es TT hez honnan tudok kuplunglamellát venni? Keresgéltem már sok fele de nem találtam.
Légyszi írjon valaki valamilyen címet.
Köszönöm
rendszám
leszeded, kinyomtatod és már van is

mostani hétvégém is szar, pénteken nappal vagyok, szombaton meg 24-be
szóval vasárnap elég lankadt leszek, mondjuk tankolni elmegyek, meg egy kört tépek, milyen nehéz a gépen 24 liter benzin
tuti nem kapkodja az elejét......
remélem addig lelapul a kezemről a duzzanat, kint voltunk mézet lopkodni és nemigen tolerálták a dolgot
mondhatni disznó vadak voltak, jobb kezembe elhelyeztek vagy 50-60 fullánkot, bal az tök light abba max 15 került, be sem dagadt
na de meglett fél ténéré ára mondjuk a nej még nem tudja
de változatlanul nincs rendszám egyiken sem