A kartelvédő még mindig eladó. Polírozott, gyári alu, XT600-on volt, a motor már elkelt már csak ez maradt meg belőle, illetve 2 enduró gumi olcsón elvihető.
Nekem is volt valami hasonló gond, remélem már nincs (mióta szerelőtől megjött még nem tudtam beindítani, hogy többé nem viszem szerelőhöz, az biztos, inkább megoldom valahogy a haverokkal), de én inkább a vezérlésre gyanakodom.
Hamarosan kiderül mi lesz, ha lesz elég tőkém újra működni fog a gép hamarosan. :)
xl600 bírta...... ráadásul mitas e09volt hátul rajta.... mondjuk szopott is a sárban vele szerencsére előre vetettem vele egy alig használt six days-t emiatt keveset dobálta
sőt, sok helyre jött velünk egy 850es bmw, ahhoz a ténéré pille könnyű
faca gumi kell, bátorságod megvan, motort meg majd leveszem rólad
no para, én is visszatérek előbb-utóbb a 600asra, már halmozom a tőkét
küldök majd linket a képeinkről
generátorban a tekercsek hogy kell hogy legyenek kötve? mert akárhogy mérem öket nincsenek se letestelve,se egymáshoz kötve tanácstalan vagyok de a töltés nagyon hiányzik....
ismerös,én helyreráztam az enyémet,de attól függetlenül hidegen kopog,nem nagyon,de ha figyelek rá akkor hallatszik,és ez nemmás mint a dugattyú,nagy a hézeg és még be nem melegszik kicsit kopog,olajat nem eszi,nemis füstöl.....hengerfurás + uj dugatyu orvosolná,de én esetemben tul sok érteleme nincs,a motor erös,könyen indul...majd ha muszály lesz akkor cserélem,mivel nem olcsó mulatság.....
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_600-4810405
egy pár kép
ha már ennyit ráköltök menjen is valahogy a kinézet még várat magára....
Szerencsére van is egy a közelben, majd megkérdem mi a stájsz.
Nekem egy mezei auto kipufogós 1000ft-ért csinált,bilincset a dobomra,rozsdamentes acélbol.
Inkább még kutatok valami ilyen után. :D
Vagy az a lukacsos szalag, szerintem az is megfelelő, vagy eresztartó izé.
Engem igazából olyan érdekelne. :)
Mert van egy dobom, amin nincs konzol és kéne rá valami ilyesmi.
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Hamarosan kiderül mi lesz, ha lesz elég tőkém újra működni fog a gép hamarosan. :)
sőt, sok helyre jött velünk egy 850es bmw, ahhoz a ténéré pille könnyű
faca gumi kell, bátorságod megvan, motort meg majd leveszem rólad
no para, én is visszatérek előbb-utóbb a 600asra, már halmozom a tőkét
küldök majd linket a képeinkről
Hidegen meg aztán...
Hasonló tied is?