Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kartelvédő még mindig eladó. Polírozott, gyári alu, XT600-on volt, a motor már elkelt már csak ez maradt meg belőle, illetve 2 enduró gumi olcsón elvihető.
Hátha vkit érdekel belinkelem a gépet:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_600-4810405
megy megy
ha már ennyit ráköltök menjen is valahogy a kinézet még várat magára....
Szépen szól megy is ?
Ez jól hangzik, köszi a tippet. :)
Szerencsére van is egy a közelben, majd megkérdem mi a stájsz.
Hali.
Nekem egy mezei auto kipufogós 1000ft-ért csinált,bilincset a dobomra,rozsdamentes acélbol.
Köszi! :D
Inkább még kutatok valami ilyen után. :D
Vagy az a lukacsos szalag, szerintem az is megfelelő, vagy eresztartó izé.
Azzal együtt vettem! 14be odaadom és ajándékba kapsz hozzá egy dobot is :D
Olyan felfogató izét honnan szereztél?
Engem igazából olyan érdekelne. :)
Mert van egy dobom, amin nincs konzol és kéne rá valami ilyesmi.
Nekem is volt valami hasonló gond, remélem már nincs (mióta szerelőtől megjött még nem tudtam beindítani, hogy többé nem viszem szerelőhöz, az biztos, inkább megoldom valahogy a haverokkal), de én inkább a vezérlésre gyanakodom.
Hamarosan kiderül mi lesz, ha lesz elég tőkém újra működni fog a gép hamarosan. :)
xl600 bírta...... ráadásul mitas e09volt hátul rajta.... mondjuk szopott is a sárban vele szerencsére előre vetettem vele egy alig használt six days-t emiatt keveset dobálta
sőt, sok helyre jött velünk egy 850es bmw, ahhoz a ténéré pille könnyű
faca gumi kell, bátorságod megvan, motort meg majd leveszem rólad
no para, én is visszatérek előbb-utóbb a 600asra, már halmozom a tőkét
küldök majd linket a képeinkről
generátorban a tekercsek hogy kell hogy legyenek kötve? mert akárhogy mérem öket nincsenek se letestelve,se egymáshoz kötve tanácstalan vagyok de a töltés nagyon hiányzik....
ismerös,én helyreráztam az enyémet,de attól függetlenül hidegen kopog,nem nagyon,de ha figyelek rá akkor hallatszik,és ez nemmás mint a dugattyú,nagy a hézeg és még be nem melegszik kicsit kopog,olajat nem eszi,nemis füstöl.....hengerfurás + uj dugatyu orvosolná,de én esetemben tul sok érteleme nincs,a motor erös,könyen indul...majd ha muszály lesz akkor cserélem,mivel nem olcsó mulatság.....
túl nehéz ez hegyre, nem?
vegyed meg izibe aztán tudunk motorozni a hegyekben, már nekem is van túratank a hondán, nem kell tankolni napi 2x......
tolsz róla pár képet?
Úgy úgy nekem is ugyanez de inkább kopog mint csörög!
Hidegen durvább a csörgés, aztán menet közbe ahogy húzom nekem is egyre élénkebben csinálja, alapjárat közelébe pedig alig hallható.
Hidegen nemsokkal hangosabb sőt ,de ahogy húzom neki a gázt és jobban forog a motor annál jobban lehet hallani.
Ha bemelegszik valamelyest csendesedik, de azért hallható.
Hidegen meg aztán...
Hasonló tied is?
Én azt beállítottam a télen de lehet megin megnézem hátha elmászott amúgy én is arra tippelek.
mindenesetre elég bosszantó...