Helló mindenkinek:) Elszakadt a tdr125 ös mocim kuplungbovdene boltban csak Dt125 höz van:( Kérdésem h jó-e a Dt bovden a Tdr be vagy gyártassak egyet magamnak?
igaz nekem DT-m van de ugyanaz. és én 10lityóval kicsit több mint 200km-t megyek. ami kicsit kevesebb mint 5literes étvágyat jelent, és ebbe benne van nyélgázon cibálás is meg lájtosan pötyögés is
akkor tedd feljebb. és attól mert még alacsony fordulaton mész nem eszik kevesebbet, sőt! én azt tapasztaltam hogy olyan 6-7 ezer körül eszik a legjobban:D
igen amiből jön ki a kábel , na abba van egy műanyag is tehát megfogod és simán csak kihúzod a tartályból , mit kérsz érte ? :) igaz már én is keverem.
Urak akit érdekel van még pár eladó cuccom: 3 ágú brembo felnik gumikkal, lánckerékkel párban 20e, blokk alkatrészek: váltó, deklik, önindító stb, elektronikus cuccok is olcsón.
Szia már írtam neked e-mailben a tdr alkatrészekkel kapcsolatban,
mennyi lenne a két kerék és a gumik milyen állapotúak, illetve a
féktárcsák és a lánckerék? A papíros váz és a blokk mennyi lenne?
Szia!
Nekem van olajtartály, ott vannak valami kábelek, lehet azok kellenek neked
Én mindig magamnak kevertem, úgy ilyen problémától nem kellett tartanom
Üdv, valaki meg tudná mondani mitől lehet az , hogy Tdr 125 ösöm szépen indul jó a menettulajdonsága de kb 4 -6 km megtétele után amikor már jó meleg a motor üresben az alapjárat 3000-3500 közötti fordulaton dübörög hideg motorral meg csak 2000-2500 körül. Előre is köszi , ha vki tudna egy alkatrészlistát vagy iesmit linkelni ahol megtalálok cikkszámokat és hasznos dolgokat azt nagyon megköszönném, nemrég vettem a motort és még nem sokat tudok róla.
szevasztok!lenne nekem eladásra egy tdr125-öm!nem rég vettem de nem nyerte el a tetszésem!ha esetleg valakit érdekel írjon!
ára:100000ft
kisfonyo@citromail.hu
Nincs bajom vele, megy mint a mérgezett egér, csak kérdem hátha van ebbe katalizátor , az még dobna rajt meg nagyon villanymotor hangja van , nagyon csendes :S
csináld ezt:google:TDR 125 '98 Service Manual és a 2. találat lessz a jó!
d=2&ved=0CFAQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.motorkari.cz%2Fupload%2Ffi...
N
ekem tudna valaki '92-es tdr-hez?
a súbertű alulról a második horonyban van!
mennyi lenne a két kerék és a gumik milyen állapotúak, illetve a
féktárcsák és a lánckerék? A papíros váz és a blokk mennyi lenne?
Nekem van olajtartály, ott vannak valami kábelek, lehet azok kellenek neked
Én mindig magamnak kevertem, úgy ilyen problémától nem kellett tartanom
ára:100000ft
kisfonyo@citromail.hu
?