Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy a nap se kel fel ezekután.

Amikor Lojzi odajött dumálni, vhogy szóba került az eset, én teljesen ledöbbentem, hogy ilyen f@szságon problémázik vki?
Őőő...Az enyémben nem.Vizes háromötvenesé van benne.Ráadásul még a tárcsám is dupla elöl.(AA-szabályrendszer szerint épült)Jóvanénvagyokanépellensége.
Köszönjük. Így mindenki heppi.
Minden Classic1-ben induló Yamahában eredeti, évjáratnak megfelelő lengővilla van? Nem tudom, csak kérdezem.
Az eredeti fordítás így szolt .Gábor szerintünk nem megfelelő a lengővillád c1-ben indulj inkább a Pannónia kupában így a maradék Pannóniások is értékelve lesznek és a c1-ben indulóktól sem vesz el pontokat. bár helyt adtak az észrevételünknek és a Gábor megnyerte a Pannónia kupát és pontokat sem rabolt mások elöl .
Váz:
 csak az eredeti megengedett, évjáratnak megfelelően.
igaz hogy a lengő villáról nincs szó mert az a váz része
ÉN .Almási Ottó és szerintem a régi ki írás jobb volt 0-250. 250-500. nincs Pannonia nincs rd külön értékeles
Gyuribá! Kazinczy szerint sima Jével írják, a hithű magyaroknak meg főleg egyértelmű a dolog
De ha úgy akarják írhatom eredeti nyelven is a Jamahhát, mert ezt az ipszilont csak az elnyomó amcsik erőltették rá szegény japókra, csak azt meg nem fogja tudni a japánokon kívül elolvasni itt senki

Amúgy kösz. megvagyok, nem panaszkodok, tudhatja Gyuribá ha a hülyeségre jut idő akkor nagy baj nem lehet...
Ott is minden rendben?
szép a modul szönyeg de mit tudd a szerkazat 14 körön át?
öreg tegyél fel képet melyik henger az hát tudok segiteni flansniba.
a yamaha ynal irodik rég jártál errefelé, jól vagy? itt lehet menni atommá tunigolt p20-al söt jó is legalább lessz létszám ugy is halódik minden.
majd egyeztetünk idöpontott fögecikém, nem fogjuk kihagyni.
elég lessz a simson csap hozzá
pont ideje volt legalább gyors is lessz bár a fáma szerint ölbei motorja az 50 le verte/ rég láttam már azt is/ez nem probléma,mert ha 2014 -ben lessz annyi induló hogy értékelhető legyen a classzik1 akkor mér ne. Biztos lessz szabálymódósitás talán 1 kinai pitblokk jobb lenne.
hol van szó a lengövillárol sehel szóba se került ez sose.
Remélem hogy beválalja ha fórumos. Ahogy végignéztem az utolsó futam nevezését hát jövöre nem tudom mi lessz,pedig már 1 hengerest faragunk a gabinak mert a 2tő tul erös,az évjárata 1983
tehát belefér a classikba.
Na látod, ezért nem engedett be a műhelyébe Belme mert ilyen béna videóból te konkrét elméleteket gyártasz ...

Azért Kocával néha elég erős nitrós-turbós gépeket tudtak összehozni Debrecenben...
Köszi!

A Neander forgattyús részét is vágod? Ha jól rémlik láttam animáción mindekét irányba forogni a főcit, az pedig ennél nagyon nemmindegy...

A Jamahások toleránsak, amúgy is csak unatkoznak itt ilyen témák híján... egyébként sem szólt még ránk Gyuribá
Hápersze. Csak addig ki lehet alakítani az álláspontokat.
Felteszem, lesz megint szabálymegbeszélő összeülés a MAMI-ban.
Akkor ottan bárkinek ki lehet fejteni a kifejteni valót.
Én sem értem kinek fájhatott a haja és miért..
Kisfrecska háromlábú székkel is kikerülné a mezőny jelentpős részét...
Nem a villája vagy akármi miatt gyors.
Ki volt az, ki volt az. Persze, hogy nem állt elő, de nem is számít. Tényleg nem érdekel, Lojzit támadták, meg a Bambinak szóltak. Lényeg az, hogy technikai szabályzatra hivatkoztak, és annak alapján igazuk lehetett, és éppen ez az, ami miatt most szóltam, kértem. Tehát ha van kifogás, most kérném szóvá tenni. Aztán ha megengedő a társaság, a szabályzatot módosítani.
Na végre azt hittem már sose nem teccik megkérdezni! Köszönjük szépen a meghívást
Egyébként nálunk minden hétfő és csütörtök este szakkör a műhelyben, ha esetleg arra teccenek járni az urak, neadjisten sofőrrel még praktikusabb.
ki volt az ? kinek csipte a szemét, szerintem ha levegös a henger azt annyi. De ez közös döntés kell hogy legyen itt a fórum itt vannak azok akik mennek classik 1 be 2 be 3-ba azt mindenki mondja mi a hasfájása a p20szal kapcsolatba.Ha tudtok jobbat csinálni mint az rd -böl lehet akkor én melletetek vagyok meg más is. Én aluhengerrel vettem annó azt ami itthon van p20 tehát gyári.