Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kicsit el vagyok tűnve a melóm miatt! :(

Sanyi! Nekem ér annyit a gép, de ha jól emlékszem azt is hozzátettem, hogy soha nem adnám el! Számomra az a Pancsi többet jelent mint egy motor! :)
1 milla egy nem "gagyi" alkatrészekből összerakott Verseny Pancsiért SOK? Mondjuk ez csak 2x-es bajnok motor 1981,2011. :)

A Yamaha árába nem akarok még 1x belegondolni! Egyszer is éppen elég volt!

Pacsi Nektek!
Ottkörül már a háromszoros bajnok motorra is licitálhatnál, ami nem gagyi cuccokból van összerakva, de kiváncsi lennék hogy akkor mibe fáj a yamaha Daninak?
Dobtam a 250 projektet. váltottam 350 ypvs-re.
Mi a picsa? :) kész van a yamaka amúgy?
Kicsit kicsúsztam az időből,majd máskor!
Neked csak javasolta? Nekem fel is írta receptre!
Laci bácsi nekem ezt javasolta az orvos
Laci! Vigyázz,hogy a Yamaha ne legyen ilyen farnehéz mert akkor nagyon csúszik a hátulja!
Sanyika neked egy 20 éves hamá lúd legyen kövér.
Te! Ezt a Nejed nem olvassa? Na meg a húszéves már lehet,hogy nem is punci hanem 3,14 csa!
Köszi Lacibá! Danit megkérdeztem nem rég, hogy mi forinté adná a 41-es rajtszámút, de a megjelölt 1 millát még most is emésztem
Gyerekek! A p20, az puncik 20 évesent jelent!
Ilyen szar volt a yamahád?
Ja, említetted már korábban is hogy jövőre nem akarsz motorozni
Sanyi! Dobjak össze neked egyet?
Egyre jobban teccik nekem a phúsz
Hiányzik a kockás zászló a kezéből! Én megállnák neki,de vajon ő megállna nekem?
Szia!

Szerencsére nem ezt kell levenni. Ezzel minden ok!
Zoliq motorja áll már vagy egy kerek éve valószínű gyújtás problémával.
Ezért dobtam fel a témát, hátha jön valami javaslat a leszedéshez.
Tyíí! Az a heggesztett lendkerék tényleg ütős. Te akartál gyújtást állítani ezen? Csak azért kérdem, mert ez fix. ezen nincs mit tekergetni. Vegyél másik lendkereket, de pont ilyet mert a kis RD-nél 2 féle van! Mi volt a baja, hogy szét akarod szedni?
Szia! Gondoltam,hogy nem komoly az ötlet,de hátha valaki komolyan veszi.Nekem P20-as Pannóniáim vannak és az más rendszerű.Az mkert belinkelte,hogy hol lehet a lenkerék lehúzót megvenni.Érdemes áldozni rá,ha nincs a közeledben egy esztergályos.
A kép a Netről való, csak demonstráció.

Viszont az én motoromon lévő lendkerék sem valami szép állapotú.
Én így vettem a motort és szerencsére még nem kellett levennem, ezért nem is tudom milyen szerszámmal lehet.
A most csatolt kép a sajátom, sajnos az nem látszik hogy van e menet a 6 lap fejü anya felöli felületen.
27
Váááá