Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17-es?
Akor azok még szüzek vótak e
24x1-es balos kell hozzá?
Mert oylat idén is csináltam vagy 400 darabot D:)

Tehát iylenem van, ha kell 1300 ért tudom prezentálni.
Szerszámot tényleg nemigen ad kölcsön senki (ismeretlennek meg pláne)
Ha intenzívebben zaklatod az urakat, a méretet azért biztosan megmondja valaki.
Yamaha utcai levegős 250-350 RD motyók eladók. Első teló-hátsó teló, komplett gyújtás, dekni, kormány stb. Gyári csomagolású kiskúpos föci szimering. ETZ első futómű, kerék, fék.
Szerelő kellene neked. Én most cseréltem le erre, mert a régi, az Attis, nagyon girnyó volt. Ez husibb Igaz drágább...gondolom

Ehun a lehúzó:
http://robogoalkatresz.odormot...
Méretes kalapács.Azzal aztán lehet jó nagy károkat okozni.Remélem csak viccből javasolod a megoldást!
Faszé nem szólsz? Itt van három a jackuzziban napok óta nem jön értük a stricijük, már megitták az összes piát, tegnap pedig eltűnt a 17-es hosszú crowa-m is...
Hozd el és lehúzom neked. De speciál szerszámot nem adunk kölcsön!
Szia Zoli!

Megpróbálok kérni valakitől egy lehúzót, meg megnézem egyáltalán hogy milyen kell hozzá. Próba szerencse.

A csatolt képen is egy megoldás látható.
Nekem meg egy készséges mesztic kurva kellene, de mindenki olyan szenyó itten, hogy senki se' ajánl felfele egyet sem.
Ide se gyövök többet.
A gyújtás van elállitva és kéne egy lendkerék lehuzó, de senki nem ajánl fel egyet! De ami a legszomorúbb hogy még azt se árulják el hogy mi a gyári méret ehhez a tipushoz..... mire nem jó a FORUM... Még szerencse hogy itt vagyok de minek? Köszi amúgy kérdésed Jól vagyok !
Szevasz!

Mi a helyzet veled?
Volt végre valamennyi örömteljes időd a motorral, vagy még mindig vacakol?
Szia hozd el a hengert és a dugót ha megmértem tudok tanácsot
adni. Bp. x. ker szabokuksi@vipmail.hu
A dugattyu meretre emlekszem de arra sem tisztan....vagy 56.5mm vagy 57-es :/ delutan tudok pontosabb infot mondani vagyis irni.....
Most milyen méreten van?
Bocsi a kitöltetlen adatlap miatt de nem volt még időm rá......pest megyei vagyok 20km-re Budapesttől....itt egy kép a hengerről vagyis a sérülésről....vashenger.....
na és szerinted ezt igy látatlanba ki fogja neked megmondani?valamint hogy mondjuk hozzáértő helyeket ha nem tudjuk honnan irsz nem kitöltött adatlappal?vidd el egy szerelőhöz vagy egy mühelybe ahol láttak már ilyet
Sziasztok! Én még új vagyok és szeretnék kérni egy kis segítséget.....hozzám került egy Yamaha RD 125 LC motor és a b.rmok alsó gyűrűnek bele eszkábáltak egy nagyobb 3ccm-is gyűrűt és cseppet megmarta a hengert....kb 0.8mm-es a karcolás a gyűrű feszítése miatt azon a részen ahol átengedne eredetileg is.....szerintetek lehet még fúrni a hengert vagy ez már kuka és ha esetleg lehet akkor tudtok -e ajánlani valami elfogadható helyet elfogadható árral....előre is köszönöm a válaszotokat
de az ypvs,nekem pedig lc kellene
ha visszaolvasol vagy 4 oldalt p20joci pont üres vázakról irt
Nem megyek mán tesó. Így is az üvegeket is vissza vittem, hogy kifussa egy ki rodejó
Sanyi,mikor mész legközelebb? Van egy gumi egy Kecskeméti embernél,elhozhatnád!