Yamaha utcai levegős 250-350 RD motyók eladók. Első teló-hátsó teló, komplett gyújtás, dekni, kormány stb. Gyári csomagolású kiskúpos föci szimering. ETZ első futómű, kerék, fék.
Faszé nem szólsz? Itt van három a jackuzziban napok óta nem jön értük a stricijük, már megitták az összes piát, tegnap pedig eltűnt a 17-es hosszú crowa-m is...
A gyújtás van elállitva és kéne egy lendkerék lehuzó, de senki nem ajánl fel egyet! De ami a legszomorúbb hogy még azt se árulják el hogy mi a gyári méret ehhez a tipushoz..... mire nem jó a FORUM... Még szerencse hogy itt vagyok de minek? Köszi amúgy kérdésed Jól vagyok !
Bocsi a kitöltetlen adatlap miatt de nem volt még időm rá......pest megyei vagyok 20km-re Budapesttől....itt egy kép a hengerről vagyis a sérülésről....vashenger.....
na és szerinted ezt igy látatlanba ki fogja neked megmondani?valamint hogy mondjuk hozzáértő helyeket ha nem tudjuk honnan irsz nem kitöltött adatlappal?vidd el egy szerelőhöz vagy egy mühelybe ahol láttak már ilyet
Sziasztok! Én még új vagyok és szeretnék kérni egy kis segítséget.....hozzám került egy Yamaha RD 125 LC motor és a b.rmok alsó gyűrűnek bele eszkábáltak egy nagyobb 3ccm-is gyűrűt és cseppet megmarta a hengert....kb 0.8mm-es a karcolás a gyűrű feszítése miatt azon a részen ahol átengedne eredetileg is.....szerintetek lehet még fúrni a hengert vagy ez már kuka és ha esetleg lehet akkor tudtok -e ajánlani valami elfogadható helyet elfogadható árral....előre is köszönöm a válaszotokat
Akor azok még szüzek vótak e