Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik kell?
Szia Zoli bácsi nem jó a menet az utolsó 2- 3 menetnél megszorul és megszakad
Ejj, nem a rendezés, a lényeg, nem vagyok én vááátókezelő, hogy "józsikámekettesanyégyesvágányrahéttonnakukorica, kétsaruttegyéalá" D:)

Azt kérdezem, hogy belepróbáltátok e, hogy stimmel e a menet emelkedése (e)
(merthogy eredetileg az van benne amit elkövettem, de egy régi karbiban ugye akármi islehet már, tehát próbáljatok menet, mert Dimmával elfelejtettük.
Ok, köszi.
Laci az Eringen rendezi veled.
Bakosricsi, majd próbáljátok mán ki, hogy jó e bele a fuvi amiket csináltam.
Most 120-145 van, ha kell kisbb csinálok, csak próbáljátok ki, hogy a menet oké e.
Nekem is az kéne! Olyan mint a szita
Tenx.
20-as a belső lik.
Wanted! YPVS N1 tank! Ha van valakinek sikítson! Thenx!
Megvan a Vidi megkerestem!Viszem!
Olyat kellett volna kérni először is.
Ez már egybenmaradós! :)
Utoljára milyen hengerfejet rendeltél hozzá? Egybenmaradósat, vagy kettémállósat?
Jobban áll neki, mint neked
Egyszer már versenyközben szeretném látni! Most,hogy átnyergetél Yamahára a Fater mehetne a huszassal!
az enyém is csinálta.a lábtartó konzolnál van felfogva a kipufogó és ott,a nagy alátét ért hozzá a konzolhoz.ez vitte át a rezgést a vázra.
alá tettem egy kisebb átmérőjű alátétet ami a szilentnél táv tart.

hátha.
Na hogy áll Neki a Gép?
ha én is megyek zoli az +20 kiló meg -2-5másodperc!ha ez keményités akkor hajrá reszelni!
Szólok Robinak, hogy reszeljen ki valamit, mert bekeményített a zellenfél
D:)
na ezért szorgalmaznám a petro féle elektronikát,bár az is igaz hogy a suzuki nem forog tizet,de ott hibátlan már három éve mondjuk kis ellenállásu trafóval megy /vape/.én a kis cb-re gondoltam rávariálni meg is csináltam a helyet neki a blokkon,lesz egy kis időm kipróbálom,milyen.8szikrából hat felesleg lesz ,meg az előgyujtást csak fixre tudom rakni,szóval kiváncsi leszek sikerül-e,mert a 6voltos megszakitókat jó lenne kiváltani dinamóstól akksistól van vagy 8kiló
Cagiva Mito gyuszi...
hát az eredeti elektronikával ki kihagy,nem is forog ugy ahogy kéne
bár ezzel is olyan mintha 10-nél elvenné a gyujtást. még holnap ráprobálok 1 hitachi verseny gyujtást azzal meddig forog,
Sziasztok, megtudnátok mondani, hogy magasabb fordulaton álló helyzetben is, miért ráz a motor? Nagyon berezonál az egész. Alapjáraton viszont nem. Hol kellene állítani rajta / mit? kipufogó?