Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét Mindenkinek!

Október 5-én ismét 2 órás motorozást tartunk Kakucson. A feltételek ugyan azok, mint eddig, tehát 1 csapatban minimum 2 fő, felső lóerő határ 20 lóerő(spec robi vagy TS MZ például). A pálya reggel 9-től van bérelve 12 óráig.
9:00-9:45-ig szabadedzés
9:45:10:00 eligazítás, sorsolás
10:00-12:00 futam

Minden érdeklődőt szívesen fogadunk akár nézőnek, akár versenyzőnek az eddig nevezett 14 csapat mellé!
készen van a dolog elhoztam jöhetsz érte mikor tudsz
adj elérhetőséget?
hahó.
féktárcsáid esetleg?ypvs.

vagy valakinek? 3db kéne.
üdv! két üres váz van,meg 1 tank.
...a kipud már a crafterban van ha az éjjel nem kell valamelyik országba mennem melózni délelőtt gödöllőn van ...
hello
a képen szereplő motorok esetleg eladók? érdekelne ha esetleg igen
köszi szépen
Akét szár nem egyforma , asszem a jobboson alúl van egy 3fokozatú csillapitás állitási lehetőség. Még a rugóhossz sem egyforma. Nagyon jól müxik.. A Junakba olyant faragtam, 170kiló, de birja..
Üdv serfy
a fricska teló teteján csak egy csavar van,nem állítható még annyira sem, mint a régi felpumpálós ymha tló
A Cagiva Freccia nem ugyanolyan?
Cagiva aletta oro.
Üdv serfy
-off

Dimma Bá' (vagy aki tudja )

Nem tudja véletlenül, hogy melyik normál teleszkópos motornak van 35-ös szárral rendelkező (legalább) 1 csillapítási tulajdonságot állítható (tehát nem rugóelőfeszítés) első telója?

Virbo

on-
Nosza meg kéne rendelni
93103-12119 ez a cikkszáma
Üdv
Szükségem lenne!
12x31x13,5 Yamaha Vízpumpa "tömszelence" 3Ma -vagy talán a vizes Rd jó bele
Köszi! Utánanézek.
cagiva mitó
mindjá hasra esek
Sorri
Nem véletlenül garatuláltam Gabinak, talán előként a versenyzők közül a pályán és persze Magának is Szép volt fiúk! Rajt előtt átbeszéltük Gabival, hogy nekem csak úgy lesz esély a bajnokira, ha elbattya De nem tette meg ezt a szívességet nekem
Kicsit késve reagálok de ha nem vetted volna észre a Szabó Kuksi műhelyben készült motorok nem szoktak szétesni. Ha a pontszámokat
nézed azok mutatják. Szabó Gábor 1hely,Kovács Bálint 125 első, Halmi
Matyi robogó 1hely. Tehát amiben az én versenyzőim indultak ott nyertünk is. És a két kisgyerek 16ot forgattak az egyenesben mégis
végig mentek.
Most mondta, Mogyi, hogy a benzin csap tartalékra..... Az utolsó kör célra fordíton még egy isteneset félre váltottam, felsírt oszt mán csak alapjárat volt Sajna csak 3 kört tudtam zúzni a géppel az utolsó helyért harcolva
nekemmeg mondja meg mekkora fuvit csináljak:)