Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pest közelbe csak kecsó szabad
Máriapócs?
Gyerekek! 20 fok fölött lesz hétvégén! Szombaton nem megyünk tolni valahová?
Szép kis trió maguk, itt ketten! Elég bérgyilkos ábrázata van a Mogyistar Telefonica -s menőnek! Vagy inkább elszánt?
Figyusz! Ezt úgy hívják: PROFIZMUS!
Persze.A hatórásra.Most,hogy visszatértél,oda is elvárunk!
Most veszem észre,hogy a motort is olyanra fényezted,hogy menjen a ruhám színéhez.Sanyi,te mindenre gondoltál.
Sziasztok! Rd 125-höz hányas lendkerék lehuzó kell?
A szerződtetett pilótám! kapott motort, kicsi benzint, sört és bónuszként 200 Hu forintott fizetést! Látható, hogy a többiek csak ámátörök, Te fizetett sztár pilóta vagy...apu A fotók tréningen készültek..
Tiszta füves banda
Ezzel gyorsabb leszel?
Ez még jó lehet jövőre?
CB 250 (1973)
Most ment el Gecó, és elmondta a tutit, hogy mit csináljak a nagy ypvs-el, hogy elérjem a kormányt lehet, hogy még sem vonulok vissza Petrónak a sas szeműnek üzenem, hogy kedves Gecó beméregette, és csak 3 mm van a motorban nem csámpás csak a szemed Ptróka
Reggel odajött a srác, hogy tiszta utcai stb stb...majré csík alapján elengedtem, de mondtam neki, hogy az egyenesben spórolja el. Ezt nem sikerült neki abszolválni... De nincs gond, többet nem csinálunk ilyet, ez volt az utolsó utáni eset. A felső szint a 250-es MZ, utcai gumival.
Mitoval is lehetett indulni?
..és milyen pofátlan vagyok...

Szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett az eseményen és remélem senki kedvét nem szegi ez a kis malőr, hogy valakinek illegális versenynek tűnt ez a kis baráti edzés.
Tavasszal folytatjuk, ha az idő is engedi.
Ott én sem akartam hinni s szememnek.

De leírtam nálunk is, hogy ami elővettünk van csak abból tudunk gazdálkodni, a lelkiismeretes dolgot meg az ifjú titánokra értem, ott azért még viszi a hév is, egy körön kettőt.. De valószínű, hogy barátnőm volt figyelmetlen, így legközelebb otthon marad.
AZ nem úgy volt!Futótűzként terjedt a hír Kakucson:emberek,a Füves végleg visszavonult ,ez az utolsó alkalom,hogy pályán látható!Senki nem hitt a fülének:egy ilyen tehetség,ilyen fiatalon és ráadásul egy ilyen év után!Hogy fogja bírni idegösszeroppanás nélkül,hogy a többiek jövőre is motorversenyre járnak?Nosza,örvendeztessük meg! És boldog-boldogtalan húzta a strigulát....
azért az ülős képen látszik a vad összpontositás,rajta vagytok a feladaton
V.H.R.T. (Vén Hugyosok Racing Team)
Sétál a Geccó! Ezééé lettünk csak III.-ok,bammeg! Pedig vezettünk,bammeg! Baxtááá visszamenni az ucsó 10 percre bammeg! Hiába kaptunk miattam 1 kőrt bammmeg! -Ja!
A neved : Moonwalker! Én vagyok az apád...
a robiék biztosan elszámolták mert az tiszta hogy övéké az abszolut/sárga szimo/ .az én lelkiismeretem tiszta volt egy váltásnál amit valszeg elfelejtettünk beirni,szóval inkább kevesebb mint több meg azért kb tudja az ember kitől kapott kört meg mennyit............. volt egykét érdekes szám de végülis jó motrozás volt és ez az ami számit
Füves team 2. (Főgecó, Petró): 128 kör
Getta racing(mito 125): 126 kör!
Csak én adtam neki 2 kört fél óra alatt...
Nagyon lassú eza gecó-petró-sanyi trió