akkor arra mit mondjak mikor a nyitrai zoli 12.05-kor pont mi előttünk intette le a bulit,aki zászlón tul volt még huzhatott egyet. egyébként tájékoztatónak jó az a körszám, de a sanyival mindig történik valami meglepő és mulatságos,amivel lehet csesztetni
nagy boci szemeivel, hát ez kész!mondjuk én is néztem mikor peti kérdezte hogy nektek csak 90 körötök van még?mi már 92-nél járunk!bakker ennyit elbeszélgettem?mentem brc urhoz nekik eggyel kevesebb volt na mondom nem én vagyok a hunyó ez jó volt
Tudod ha rajtam múlik, több kört is kaptok Csak Mogyinak az a nagy szíve 20 percel a vége előtt mondta nekem:
Mogyi:
te füves, istenkirály tempót mentél,ha így folytatod, elmegy a kedvük és nem jönnek többet.
én: nem bírom vissza fogni magam vazze!
Kérlelve rám nézett a nagy boci szemeivel és azt mondta: már csak 20 perc van hátra, álljunk ki műszaki hibát színlelve és sörözünk egy jót, addig a többiek visszaszednek néhány kört.Légyszi?!
én: Lófaszt megtöröm Főgecót is Petrónak már annyi..
Mogyi: kérlek ne bántsd..tudod végre jó motoron ül…légyszi ?!
én: Jól van vazze…hagyjuk őket! Kegyes leszek..
Mogyi: Nagylelkű vagy tesó! Tudod nem véletlen, hogy amikor a holdon jártam azt mondtam: kislépés ez az emberiségnek, de nagy ugrás a füvesnek…
Váltásnál asszongya a Mogyi nekem, hogy vezetünk két körrel KicsiDió előtt Éreztem a sebbességet végig magamban, tökéletes ívek stb. ...utánna gondolkoztam csak....hol a picsába előztem meg ráadásra pont itt, ahol mindennél rosszabul megyek De a körszámláló nem téved tények azok tények kedvesem
Vazze! Micsoda motor! Én is akarok ilyen szponzort aki ilyen motort ad Azé ne éld bele magad tulságosan KisDióval BRC-vel most nem harcoltunk az első helyért összebeszélés nélkül is átéreztük, hogy a kis genyát haggggyuk érvényesülni arra a fél órára amit megy
Cponzorunk szokásos fiatalos kezdése másik kamerállásbú...
Illendőségből majdnem két teljes karikán keresztül kísérgettem, nehogy sokkot kapjon amikor kikerüli a saját bótbajárós csettegője
jó lesz bármelyik megoldás ha valaki viszi a vállán a dolgot a lényeg az információ lenne.csak ránézünk a táblára és akkor nem kell mindenféle ombréket kérdezgetni
Én tudtam, hogy Dávid körön belülről jött vissza, ménem kérdeszté engemet:)
Egyrészt azért tudtam, mert Dávidot első simsonosként hivatalból figyeltem, másrészt, mert ismerem a pali stílusát,lassan begyorsulós fajta ember.
Az is jó amit mondasz, ha hajlandók a számlálok megcsinálni.
Mindeellett, a dolognak akor van értlme, ha aznos időpontban ír fel mindeki egyszerre, ezért gondoltam, hogy jobb, ha egy ember körbeszalad cetlivel, mindnkit felír, majd felvezeti a táblára.
figyu most nem azért irtam hogy ki mennyi kört ir hanem nem kellene találgatni hogy ki hogy áll.az ember folyamatosan a saját motorját figyeli és nem mindig tud a többire ránézni.most se tudtam egy darabig hogy a sárga szimó visszajött az elejébe a lemaradás után vagy körhátrányban van,és ugy közdenek.a szervezőknek nem kellene a beirással törődni mert minden csapat körszámláló embere beirhatja magukat.tájékoztató adatnak mindenképp jó lenne,olyan önkiszolgáló módon mint ahogy a számlálás is megy
Karalyos Évával beszélgettem erről, ő mondta, hogy a kézi körszámlálásban még akkor szoktt hba lenni, ha egy csapatot két ember figyel (vaami endurence izéken így szokás)
Igen, ahogy mondod, így gondoltam.
Legelőször, amikor ilen kétórás izét csináltunk, ez konkrétan így történt, csak akkor ehhez kell egy nigger aki ezt csinálja, mert a szervezőknek nem lesz ideje erre is.
(mindamellett, hogy organizálnak, még motroznak is)
Nadeszóval, ha lekközelebb (tavasszal) lesz ilyen ákcijó, akkor visezm a letörölhető felírótáblámat, és azt kiakasztjuk valahová, és megcsinlom én a felírásokat.
Mogyi:
te füves, istenkirály tempót mentél,ha így folytatod, elmegy a kedvük és nem jönnek többet.
én: nem bírom vissza fogni magam vazze!
Kérlelve rám nézett a nagy boci szemeivel és azt mondta: már csak 20 perc van hátra, álljunk ki műszaki hibát színlelve és sörözünk egy jót, addig a többiek visszaszednek néhány kört.Légyszi?!
én: Lófaszt megtöröm Főgecót is Petrónak már annyi..
Mogyi: kérlek ne bántsd..tudod végre jó motoron ül…légyszi ?!
én: Jól van vazze…hagyjuk őket! Kegyes leszek..
Mogyi: Nagylelkű vagy tesó! Tudod nem véletlen, hogy amikor a holdon jártam azt mondtam: kislépés ez az emberiségnek, de nagy ugrás a füvesnek…
http://www.youtube.com/watch?v...
Illendőségből majdnem két teljes karikán keresztül kísérgettem, nehogy sokkot kapjon amikor kikerüli a saját bótbajárós csettegője
http://youtu.be/e-0MEC6ueJ0
Csak zaklassál majd érte, hogy vigyem
Egyrészt azért tudtam, mert Dávidot első simsonosként hivatalból figyeltem, másrészt, mert ismerem a pali stílusát,lassan begyorsulós fajta ember.
Az is jó amit mondasz, ha hajlandók a számlálok megcsinálni.
Mindeellett, a dolognak akor van értlme, ha aznos időpontban ír fel mindeki egyszerre, ezért gondoltam, hogy jobb, ha egy ember körbeszalad cetlivel, mindnkit felír, majd felvezeti a táblára.
A nézőknek is évezetesebb lenne.
Legelőször, amikor ilen kétórás izét csináltunk, ez konkrétan így történt, csak akkor ehhez kell egy nigger aki ezt csinálja, mert a szervezőknek nem lesz ideje erre is.
(mindamellett, hogy organizálnak, még motroznak is)
Nadeszóval, ha lekközelebb (tavasszal) lesz ilyen ákcijó, akkor visezm a letörölhető felírótáblámat, és azt kiakasztjuk valahová, és megcsinlom én a felírásokat.
Először is Bocsi az OFFért!
Másodszor meg tiszteletem az eddigi kitöltőknek!
Szakdolgozatomhoz kérném segítségeteket az alábbi motoros kérdőív kitöltésében!
Csak 2 perc az egész!
Köszönöm szépen azoknak akik kitöltik!
(A RIPET PONT HU-S RÉSZ KÖZÜL TÖRÖLD A SPACE-T!.. máshogy nem tudtam belinkelni!)
ripet. hu/feedback.php?kid=e08390d00aff53e039a3961ec13998b4