Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No persze, ezen semmi meglepő sincs
Csak neked van füved nekünk már elfogyott
Nincs valakinek lc 250-350 váza teljesen csupasz,futómű lengővilla meg minden nélkül,papírok nélkül?
LEgalább elmont6tad, hogy te voltál a leggyorsab a fórumról:)
Nagyon jó idő volt kecsón. Kár, hogy nem jött innen senki.
szabokuksi@vipmail.hu
Vagy?! Öt pozitív jött ki a dopping vizsgálaton!
(Azéé ment olyan keveset!)
Méghogy huggyos! Geccnél, ott a kezében a vizeletminta...
Jóóóvan bammeg! Legközelebb nem viszlek motorozni!
Most is volt egy kiselefánt (ES 125)
Igen, az nagyon is megfelel.
Sziasztok!
Ismertek valakit aki több hengeres két ütemü motor főtengely szimeringezést vállalna?
Köszönöm,
MZ 125TS mehet?
-F.szt $.! - €.!
Vagy?! Össze-vissza hugyozom magam hogy ilyen világ klasszisokkal lehetek egy csapatban! Legközelebb még fizetek is hogy bekerülhessek a V.H.R.T.-be!
5000 $.-t adok ha bevesztek!
Kedveském! Az én feleségem nem szokott holmi kukikákat fotózni Még az én bíborköpenyes bajnokom sem lett megörökítve soha , pedig a reggeli napfelkeltében a leg szebb
már csak az a kérdés,hogy ki készítette a képet?a sanyi,vagy szokás szerint a kedves felesége(mert úgy lenne az igazi )?
Majdnem. Valójában: teatyauristen ezekkel a csávókkal kő együtt mennem? Menten behugyozok...
ez olyan lorenzo féle terület jelölés?
Tik meg öccázassaa' mentetek, nemtom mija porblémád:)
no problémo mester!betudjuk az öregkori látásromlásnak sokkal kisebb meg egész más a kis moci mint a 250-es ide viszont pont jó szórakozni
Na,ez is a Főgecc miatt van Ő mondta hogy 250...a gecc!
Beutaltatom egy szemészeti szakrendelésre! Meg urológiára is!
Ezer bocs OldDió! Nem gyanúsítgatni akartalak...
Sziasztok rd-350 lc újjáépítése folyamatában ,hiányzó alkatrész probléma lépett fel/c.d.i unit assy/akinek esetleg van kérem jelezze és jól megegyezünk. előre is köszi./BÁR NEM ÉRTEM KINEK MIÉRT ÉRTE MEG KISZEDNI BELŐLE/