Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó kis menet volt megint zoli!láttam a simson fórumon az időközbeni körállásra való javaslatot.ha beleszólhatok ugy is el tudnám képzelni hogy kiteszünk egy kartonpapir táblát a lelátó mellé felirva az összes csapatot rá meg félóránkénti rubrikákat és a számláló emberek kb 30 körönként beirnák a körszámokat igy jobban képbe lenne mindenki kivel küzd.egy fehér nagy karton valami deszkán meg egy filctoll mellékötve oszt go nem igényelne egy nagy befektetést
ne sajnáld a köridőmérőt,ugyis inkább körszámlálóra kellene beruházni
Szokásos fiatalos kezdésem után erőteljes vissza esés:) Pocsék, hang és kép, de talán nézhető..
http://youtu.be/VUpeEUw0u50
Dejaóóó seggem van...
Szerintem az a kerék Pösten van! A Maestro viszont beírhat egy igazolatlan hiányzást!
Ne is mond...fiatalos kezdés után, nyúgeres folytatás....megnéztem a köridőmérőmet....most is 3 másodpercel voltam lassabb mint tavaly ugyan ilyen motorral körönként. Úgy fest, hogy a gondjaim ide is lejöttek. Tényleg itt az idő lehúzni a rolót. Szegény Mogyitól nem győztem bocsánatot kérni. Igaz ő még nálam is lassabb volt. Ha minden jól megy tényleg ütős vidi hamarosan fent lesz. Ja, azért hívogattam mindenkit, mert az MO-on jutott eszembe, hogy ott hagytam a célnál a köridőmérő jeladóját, aksival. Képben vagyok amúgy...
Sándor bótbajárós verdája rulez, hiába no a Honda az csak Honda...
Főgecóék sokáig vezettek.
Egy darabig Sanyi is kapaszkodott, majd leszakadt.
Amikor Főgecó lekörözte, még rá is legyezett, meg mutagatott neki, hogy "ménemmészafaszomba a zutambó e" ezen eléggé nevettünk:)
Emberek motoron
nagyíoin joe kis menet volt.
Köszönjük minden megjelentenek, hogy, ahmint mondani szokás jelenlétükkel emeléték arendezvény szinvonalát.
el tudod küldeni a petróval holnap ugy is jön
A kért képek. Ára: 25000Ft.
Forgótárcsásbah!
Köszönjük szépen a meghívást
Ign tisztelt És jól eltünt Főgecó olyan pálinkám van hogy leesik a láncod tőle ha lecsúszik a torkodon.
Jő az időzítés mi is mentünk volna 125 be de Kecskemétre kell mennünk a Bajnokira. Indulnak a PW-s és robogós versenyzőim, Úgy néz ki talán összejön egy bajnokság az utánpótlásban.
Hoppá! Nem is raktam bele..köll ebbe Válság van vazze
Nem fővót újítva ? Visszatetted a használt szimeringeket e ?
Mee akkó szopcsi lészen...
Elado rd 350 ypws felni
10000ft
Tel 30/5129874
Istenem...ha bele gondolok, hogy két napja még ilyen cép motor vót....most meg...és még nem is mentetek vele Csak könyörgöm a motorjába ne nyúljatok nem szeretném, hogy valami mosógép szimeringet rakjatok bele ha még sem bírjátok ki, ragaszkodom, hogy csak is suzu 777 mester nyúlhat bele, mert ha nem, felhívom ujdonsült Bakos Ricsi barátomat, akitől tanácsot kérek, hogy miként tudlak jó alaposan beperelni benneteket Diót is beperelem