Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gyuri! A vasárnapi versenyen említetted,hogy milyen gyújtás jó a huszasra,de mivel öregszem és nem írtam fel, elfelejtettem.Lennél szíves újból elmondani? A pontos típus kellene,mert találtam sokféle gyújtást a neten.
Üdv.Lacibá
Molnár Laci!hivjál már fel valahova elcseszkuráltam a telószámod.intéztem elektronikát,csak beszéljük át a dolgot
Még Főgecót hiányoltam rettentően, meg persze Petró is elfért volna..
mekkorát motrozott az Ottó úr, meg a Kiccabó.
Nagy kár, hogy Mosi úr nem tudott résztvenni a játékban, mégjobb lehetett volna.
Nagyon fasza futamok voltak, remélem jövőre látunk is belőle valamit:)
ja!de lcsak a járókeretes bajnokságban molnár ur!jövőre még jobban összekapjuk magunkat mint békés megyei szekció ugyhogy dobogóról ne is álmodjál!
Szia Sanyika láttad ,hogy ketten mentünk én meg a majré talán kevésbé fostam volna ha jó a kuplung . Az a fránya kuplung tartó csavar tekeredett le .Talán úgy 30 év és még dobogós is lehetek
Ja, én meg azt hallottam, csak a benzincsapot kellet volna tartalékra rakni ...nyihaha
késő kiestél a cukroskosárból megnézheted magad yamakkát elcsaptad mz-k utálnak..........kész,vége
A sza.... azt jelenti, hogy..... szabadon vállasztott motorkerékpár Amúgy nagyon bejön, csak itt sok volt az egyenes
Időmérőn kukkoltam rólad.
http://youtu.be/avDxWMwYXO8
Gratulálok minden versenyzőnek! Főleg a Yamakkásoknak!
egyszerü a dolog van akit nem fogadnak el az mz-k mert megérzik hogy nem stimmel valami most meg ráadásul lesza..ztad ugyhogy ezek után még ennyi esélyed sem lesz
Gratula a Szabó családnak az újabb ( hogy nem unják még.. ) bajnoki címhez! Mivel nem tudták elba...ni, a motort így semmi esélyem nem maradt, hogy trónt fosszak Szépen csillog nekem az ezüst is. További garat a classic 2-3 pilótáknak is mivel minden classic kategóriát a yamahák nyertek, még az ezüstöket is Sziasztok.
Nagyon köszönöm Mogyorósi Péternek, hogy kölcsön adta ezt a sza... Életem meghatározó élménye volt Külön bocsánat, hogy elrontottam a váltóját, a váltókart elhajlítottam, talán a gyújtás is megkotlot....gondolom azért állt meg eza .... az utolsó kör célegyenese előtt... az a sok olaj ami innen-onnan ömlött belőle...az nem én voltam Viszont most nem vágott földhöz, mint a 6 óráson. Remegő gyomorral várom a számlán szereplő összeget, ( azé nekem 100 alatt legyen )
amit a javítására kell szánni, áldásos tevékenységemnek köszönhetően Remélem máskor is mehetek vele Ölel: Füves
Mai Euró-ring classic bajnoki étlap:

Classic 1: Szabó vs. mkert
Classic 2: KisDio vs. BRC.
Classic 3: Szénási vs. Bregyó vs. Almási

eurósport élőben közvetíti.
Péterbá, nincsen sajnos használható s50es lendkerekem.
(melleselg ht ugyna olyan, mint az újabb, csak 180 fokkal odébb van benne a retesz helye)
Mister emzoli ha tudsz hozzál nekem egy simson nem 51es hanem a régi 50es lendkereket örkénybe vagy add a gyurinak, de ne úgy mint
a heng fejet!
a képen látható cucckból csak a tank van meg, meg a váz. a tankot tartalékba vettem az ebayon,amig az enyém a tankfelújitónál szépült.az enyémen sok volt a javitani való,és biztosra akartam menni.hátha nem sikerül szépre.de jol sikerült.ugy hogy most 2db van: 1db gyári festésü,makulátlan belsövel,az ebayos.1db kivül-belül felújitott,homok szort alapozott,belül bevonattal ellátva.1db elado lehet, az ár:amennyibe nekem került!
Azzal ragasztottad, amiről beszéltünk?
Háj Joci. Multkor nem mondtad, hogy tankod is van Nekem köne piros nak tankja a faridomja és az ülés is ha nem szakadt. A sárga motor 1-es ülése is. Középső sztendelt is keresek.Írjá privátba az árfekvéséről.
Nekem a sárga kellett volna, de úgy néz ki be stoppoltam. Köszönöm....
Kár, sajnálom..
Amiket dimmának csináltam uygen iylen karbiba, ugyn aezel a metszővel azok működnek, ezrért mondtam, hogy nézzétek meg feltétlenül.

Ami megmaradt, majd visszaadod valamikor vagy nemtom.
Sjnálom, hogy nem tudtam segíteni.
mer piros van,sárga nincs!