Szia Gyuri! A vasárnapi versenyen említetted,hogy milyen gyújtás jó a huszasra,de mivel öregszem és nem írtam fel, elfelejtettem.Lennél szíves újból elmondani? A pontos típus kellene,mert találtam sokféle gyújtást a neten.
Üdv.Lacibá
mekkorát motrozott az Ottó úr, meg a Kiccabó.
Nagy kár, hogy Mosi úr nem tudott résztvenni a játékban, mégjobb lehetett volna.
Nagyon fasza futamok voltak, remélem jövőre látunk is belőle valamit:)
Szia Sanyika láttad ,hogy ketten mentünk én meg a majré talán kevésbé fostam volna ha jó a kuplung . Az a fránya kuplung tartó csavar tekeredett le .Talán úgy 30 év és még dobogós is lehetek
egyszerü a dolog van akit nem fogadnak el az mz-k mert megérzik hogy nem stimmel valami most meg ráadásul lesza..ztad ugyhogy ezek után még ennyi esélyed sem lesz
Gratula a Szabó családnak az újabb ( hogy nem unják még.. ) bajnoki címhez! Mivel nem tudták elba...ni, a motort így semmi esélyem nem maradt, hogy trónt fosszak Szépen csillog nekem az ezüst is. További garat a classic 2-3 pilótáknak is mivel minden classic kategóriát a yamahák nyertek, még az ezüstöket is Sziasztok.
Nagyon köszönöm Mogyorósi Péternek, hogy kölcsön adta ezt a sza... Életem meghatározó élménye volt Külön bocsánat, hogy elrontottam a váltóját, a váltókart elhajlítottam, talán a gyújtás is megkotlot....gondolom azért állt meg eza .... az utolsó kör célegyenese előtt... az a sok olaj ami innen-onnan ömlött belőle...az nem én voltam Viszont most nem vágott földhöz, mint a 6 óráson. Remegő gyomorral várom a számlán szereplő összeget, ( azé nekem 100 alatt legyen )
amit a javítására kell szánni, áldásos tevékenységemnek köszönhetően Remélem máskor is mehetek vele Ölel: Füves
a képen látható cucckból csak a tank van meg, meg a váz. a tankot tartalékba vettem az ebayon,amig az enyém a tankfelújitónál szépült.az enyémen sok volt a javitani való,és biztosra akartam menni.hátha nem sikerül szépre.de jol sikerült.ugy hogy most 2db van: 1db gyári festésü,makulátlan belsövel,az ebayos.1db kivül-belül felújitott,homok szort alapozott,belül bevonattal ellátva.1db elado lehet, az ár:amennyibe nekem került!
Háj Joci. Multkor nem mondtad, hogy tankod is van Nekem köne piros nak tankja a faridomja és az ülés is ha nem szakadt. A sárga motor 1-es ülése is. Középső sztendelt is keresek.Írjá privátba az árfekvéséről.
Üdv.Lacibá