köszi!munka mellett csinál ilyen elektronikus cuccokat vagy ezzel foglalkozik?már csak hogy mikor keressem?azt csak halkan kérdem hogy nem jutottál vele dülőre vagy csak nem érsz rá kinlódni vele?remélem igy hogy beesek az utcárólismeretlenül nem hajt el a busba
ha nem jön közbe semmi gebasz jövünk.érdekes volt nézni,meg a videón is látszott a robi simójának fantasztikus kanyarsebessége volt,a kis cb meg nyomatékosabban gyorsitott meg az egyenes végére jött föl,ha lehet próbálok még találni valami gyorsitót,de ha nem igy is jó menet lesz.szokás szrrint gumiügyben állunk rosszul,páréves utcai gumán megyünk de ez van
A következő kétórás oktober 5.-én lesz, dettó kukucska, remélem arra is eljöttök a kis cb vel, akkor lehetne folytatni Robival a mecset ami félbemaradt:)
sajnálom az eredeti zsacskon rajta a száma,de most jöttem be,de már nem érdekes. Holnap a helyére kerül a motor hét végére menni kell vele.Neked mi bajod van velem?
Beszéltem Lacival. Mondam, hogy mivel úgy sincs még össze rakva hozza vissza a motoromat úgy darabokban ahogy van éppen most . Maga meg tartsa meg a főtengelyt emléknek,, magának adom, leszarom. Valamikor jól jöhet még magának Most pedig fel kínálhatja neki valamelyi motorját, hamár a Halmyéknak nem kellett
na már ha igy szimmeringezünk,dimma meg tudnád adni a rendelési számaikat mert a hölgy alvázszámot követel tőlem.kellene a kisebb nagyobb kupos gyujtásoldalié is,meg a kuppéung felőli.vagy ha esetleg akárki tudja nézegettem a főtengelyt az hogy belül is két nutos csapágy van az valami okosság vagy csak igy sikerült?
Mondták ma, hogy ne válaszoljak, mert te nagyon ráérsz stb. és ugyis ütközünk mi személyesen is valamelyik versenyen, de mivel még olyan fiatal vagyok és hebrencs természetű valamint tettél már nekem megjegyzéseket, utalásokat máskor is tényleg utoljára írok, a többit majd személyesen. Tudod Bakos Ricsi ha neked fontos, akkor nem értem, hogy a Lacival járod a versenyeket mint nagy pannóniás és mindig mindenre van megjegyzéset, okkosságod, hogy lehet az, hogy ilyen nagy tudású, úgy segíti a haverja versenyzését, hogy 2 év alatt talán 50 dugót szorított -olvasztott meg a Laci P20-a? Csak az övé! A többit majd személyesen az euoróringen.
Persze, Mogyiék is jól elvoltak asszem, remélem ők is előfordulnak.
Felteszem addigra felépülnek Mihuék is.
(széria(nak nevezett) simsonkuoás motoron is csak utcai guma lehet, rsv vagy ilyesmi nem)
http://www.cmsnl.com/yamaha-rd...
http://www.cmsnl.com/yamaha-r
d...
D:)