Na battya meg Lacibácsi! Az asszony meglátta a kupáit és azonnal kiadta az utasítást, hogy most azonnal vonuljak vissza a versenyzéstől, mert ő nem fogja takarítgatni utánnam a fémeimet
Sziasztok! Van egy kis gond az rd 80-asommal. A leengedett olaj benzinszagú és hűtőfolyadék is van benne. A hűtőfolyadék is besötétedett. Tippek hogy miért van ez? Egyébként első rúgásra indul a motor, kompressziója jó, 1500 km van az új dugóban és fúrva volt. Hengerfejtömítéssel lesz gond? Üdv!
Szia Sanyi! Kösz a felajánlást.Ha összejön a dolog szívesen kipróbálom,de ha nem akkor majd a Molnár Lacival összemérjük erőnket.Ahogy mondják jövőre a Pannóniát is a classik1-be teszik.Nem akartam már a motoromon alakítani de akkor kénytelen leszek.Nameg fel kell venni a fiatalos stílust.Meglátjuk hogyan sikerül.Üdv.Lacibá
Full pocsék rajt után annyira néztelek, hogy mit csináltok a KisFrecskával, hogy majdnem utánatok mentem Kicsit legyezek, riszálok Daninak....utánna semmmi, csak körbe körbe...nem is raktam fel. http://youtu.be/2eE33mZrxBY
arrol nem volt szó ki megy elöl,de van 1-2 yamahás aki lassub mint 1-2 p20 erröl volt szó. Nem tudom ha megjön az öregszabó
akkor erősitünk a 250esen mert nagyon tolakszol azzal a susogos
350lc-vel.
Jól beszélsz tesó! Bár... matek szerint csak classic 1 dölt el, ott tuti a yamaha győzelem. Mihu nem lehet bajnok már. Classic 2 -be BRC, 3-ba Bregyó még veszélyes lehet
Én a gyorsulásról beszéltem. Köridőben 2 másodpercel tud jobbat a motorom mint, amit én megyek vele. Ezzel eddig minden pályán 2 másodpercel vagyok lassabb mint tavaly. Pld, kecsó 46, idén 48. Brezova 1.1 idén 1.3. De már a Kis Szabó megtanáta a hibát a motoromon, így kakucsra kiküszöbölve 3-at javultam. Amugy Dani amikor átül a yamahára eleinte belassul vele ő is. Brezován tavaly mögöttem végzett, én az abszolút 4, ő meg 5 lett. Most körönként 1-2 kaptam tőle miután pár kör múlva megelőzött.
Ez az a henger!
r.marcikakukacgémélpontcom Tel.: harminc 2460126
Thenkjú!
de nem esünk el!szívd vissza kéccer!(zsombi)
mkert jöhettél volna utánam nyugodtan,a fű neked hazai pálya .
http://youtu.be/2eE33mZrxBY
betenni az istenért se tudom de egy kis történelem
Mosi, sorry még egyszer de kurva gyorsnak éreztem magam.
akkor erősitünk a 250esen mert nagyon tolakszol azzal a susogos
350lc-vel.