Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv petro bácsi!nincs még hir arról az elektronikás emberről?nagyon kéne még egy kis fekete doboz
Na battya meg Lacibácsi! Az asszony meglátta a kupáit és azonnal kiadta az utasítást, hogy most azonnal vonuljak vissza a versenyzéstől, mert ő nem fogja takarítgatni utánnam a fémeimet
Pár darab lemaradt a hatvan valahányból.
Szia Sanyi ! Szépek a serlegeid!Mire ennyi idős leszel mint én neked több lesz.Üdv.Lacibá
Ahoj! RD 250 (1975) racebike projekt,eladó! Ajánlatokat ide kérném:
r.marcikakukacgémélpontcom Tel.: harminc 2460126
Thenkjú!
Sziasztok! Van egy kis gond az rd 80-asommal. A leengedett olaj benzinszagú és hűtőfolyadék is van benne. A hűtőfolyadék is besötétedett. Tippek hogy miért van ez? Egyébként első rúgásra indul a motor, kompressziója jó, 1500 km van az új dugóban és fúrva volt. Hengerfejtömítéssel lesz gond? Üdv!
Ez első képen még én is szerepelek
Új arcok Laci második Béla negyedik lett kisnémedin. Persze.. a Füves yamakkák
http://www.euroring.hu/araink/

de nem esünk el!szívd vissza kéccer!(zsombi)
Azt tudjuk, hogy hány millióba kerül ott egy délutáni pofáraesés?
Sanyi,a babérmeggyet nem kéne nyírni?
no problémó .gyertek 15.én du. motorozni.

mkert jöhettél volna utánam nyugodtan,a fű neked hazai pálya .
Szia Sanyi! Kösz a felajánlást.Ha összejön a dolog szívesen kipróbálom,de ha nem akkor majd a Molnár Lacival összemérjük erőnket.Ahogy mondják jövőre a Pannóniát is a classik1-be teszik.Nem akartam már a motoromon alakítani de akkor kénytelen leszek.Nameg fel kell venni a fiatalos stílust.Meglátjuk hogyan sikerül.Üdv.Lacibá
Full pocsék rajt után annyira néztelek, hogy mit csináltok a KisFrecskával, hogy majdnem utánatok mentem Kicsit legyezek, riszálok Daninak....utánna semmmi, csak körbe körbe...nem is raktam fel.
http://youtu.be/2eE33mZrxBY
vimeo.com/14921061
betenni az istenért se tudom de egy kis történelem
de jövöre is
idén éppen... :)

Mosi, sorry még egyszer de kurva gyorsnak éreztem magam.
Sajna nem én megyek elöl a széria motorommal bár néhány huszast az Mz is kikerüli (Petö Gabi)
arrol nem volt szó ki megy elöl,de van 1-2 yamahás aki lassub mint 1-2 p20 erröl volt szó. Nem tudom ha megjön az öregszabó
akkor erősitünk a 250esen mert nagyon tolakszol azzal a susogos
350lc-vel.
Jól beszélsz tesó! Bár... matek szerint csak classic 1 dölt el, ott tuti a yamaha győzelem. Mihu nem lehet bajnok már. Classic 2 -be BRC, 3-ba Bregyó még veszélyes lehet
Én a gyorsulásról beszéltem. Köridőben 2 másodpercel tud jobbat a motorom mint, amit én megyek vele. Ezzel eddig minden pályán 2 másodpercel vagyok lassabb mint tavaly. Pld, kecsó 46, idén 48. Brezova 1.1 idén 1.3. De már a Kis Szabó megtanáta a hibát a motoromon, így kakucsra kiküszöbölve 3-at javultam. Amugy Dani amikor átül a yamahára eleinte belassul vele ő is. Brezován tavaly mögöttem végzett, én az abszolút 4, ő meg 5 lett. Most körönként 1-2 kaptam tőle miután pár kör múlva megelőzött.
Háááát csak Yamahát látok elöl
azé ez nem igy van mert másodpercekkel mennek jobb idöket még a p20 is a dani meg a kisfrecska.