Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Lacibá. Olvastam a faszbuckon is a bejegyzését. Sajnálom, hogy idő hiányában nem jött össze, hogy kipróbálja a motoromat. Laci ha Kisnémedi után vissza hozza, mert kevés neki a gyorsulása stb. akkor nem adom el semmi képpen és az euroringen megszervezzünk magának egy kis motorozást. A tapasztalatom szerint a P20 jobban kanyarodik, könnyebb. RD -t viszont egyenesben nem fogja meg a 20-as ( lásd a rajtjaimat stb. )
Danié, kisFrecskáé sem, akárhogy reszelik meg. A kanyarokban (miután lecseréltem az utcai gumit amivel szinte a teljes eddigi szezont mentem- szenvedtem ) nagyon stabil. Amikor sietni kellett kakucson, 48 meg az apró ( 46-ott vígan tud a motor ). Pedig a kipun és a kevlár membránon kívül nincs tuning benne! Azért mert így kértem,hogy a kicsi pályákon alulról toljon, plussz a tartóssága meglegyen. Nem én raktam össze, hanem a yamaha magyarország szervízében is dolgozó barátom a blokkot, Gáspár Atti pedig a hengereket, gyújtás stb. beállításokat csinálta. Ez volt a reklám helye
Olyan ágresszív vagy Serfykém. Törsz zúzol.
mewgnézzük molnár laci milyen gyors lessz.
jó vékonyra van karburálva,nem sok kel neki és annyi a dugonak.
Ezek a multkor lemaradtak. serfy
Szia Gyuri! Mint ígértem,ha a számaimat kihúzzák,nekem is csinálhatsz egy Yamahát,hogy a Molnár Laci ne szabadulhasson meg tőlem olyan könnyen!
Szem , szájnak ingere
http://youtu.be/8FDSryHgCbI
Hoppá! Téged kihagytalak! Te is megöregszel, Ottó is,és nektek is annyi lesz Már előjátékként most az euróringen megteszem az első lépéseket eme cél elérése érdekében. Új géppel indulok és pszihés hadviselést is elkezdem Bár ha a matek nem jön össze új yamahás lacámnak akkó újra yamaha
te meg addig megtalálod a fiatalság szérumot .nem unatkozhatnak melletted otthon.

aug 15. du. 13-18h elvileg e-ringes megmozdulás(mz-s szervezés). kámon sokan.
főgecó ha szándékozik jönni kérem jelezze,akkor hozunk neki biciklit,fákat,meg hűvös, hegyi levegőt, mit fenyő duft.
remélem ezen nem kell annyi dugot cserélni, meg ez a tipus motorozhatobb pályán mint a huszas
A kupákat a makaó nevű tiltott szerecsenjátékon nyerted?
Lesz még ilyen kép 1-2 év múlva vissza térek, addigra a Gabi meg a Mihu jól kiöregszik és jól elverem őket
Régi szép idök
Lacikám! EZ A KARAKTERES! 2013
Sziasztok azé ez a rajtszám csak karakteresebb.
Szombaton valszeg lemegyek, tátani a számat kisnémedire. Indul 2 ex yamahám a mostanival meg a Molnár yamahás László megy. Gyere el, hogy megnézzük hogy is mennek a sztárok.
A vas maradjon nálad,Kisnémedi"messze"van.A Molnár Laci messzebb lakik nálad!Majd egyszer feltűnök ez ügyben.
Eddig is együtt rajtoltunk el.Csak most nehéz lesz beférni az első 10-be!Majd az első 25 lesz a cél!Már ha az éltben maradás után még marad valamennyi. Mármint jövőre.Gempa.
Ő akarja. Végül is ahogy hallom a pannónia kupa meg is szűnik...classic 1 -be mentek jövőre.
Ráér!Elcsábitottátok a Molnár Lacit pár hangvillával?
Hú vazze! Most látom csak, hogy kerestél. Gondoltam valami buzi újságíró vagy hírtévés riporter akar riportot megint A vas tárgyak nálam vannak. Kisnémedire mégy? Mert ha nem késő akkó vasárnap megy a Molnár Yamaha László és neki oda adom. Ha előbb akarod próbálkozzál az asszisztensemnél
Voltam feléd,hivatalban.Csörgettelek,gondolom így a 2.helyen már akárkivel nem állsz szóba...Vagy füveztél már megint!
Jövök fel mint a talajvíz