Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy értem, az akkora mentés volt, hogy az csuda.
Mosi úr meg hogy maradt meg a motrán a második futam rajtja után?
te mit kerestél a célforduló kanyarjában az aszfalton?
azóta már mihu még egy gipszet kapott ,a lábára is tettek,nehogy el tudjon szaladni.gyors gyógyulást mindkettőjüknek
Jobbulást gyerekek, az ilyen kényszerpihenő soha nem jön jókor.
Üdv serfy
Huvazze...
Öreg szivar piros motoron
Mielőbbi gyógyulást nektek!
Lacit tegnap este műtötték, vállában szalag szakadt. Ma elengedték.
Én jobb alkarra kaptam gipszet, bal bokám volt csúnyább, de arra azt mondták rtg után, nincs baja. Egyből elengedtek.
Ezúttal is köszönjük Farkas Lajosnak a logisztikai segítséget, ill. mindenkinek, aki segített összepakolni
(Zsoli: "Motoizével" esten, jobbra ledöntve megakadt, nem volt elég jó kuplung reflexem, pedig éreztem, hogy szorul... Szépet szaltóztam. Diónak köszi, hogy ki tudott valahogy kerülni :))
Ejj,a kutyafáját, neki..

MIhu MZ-vel borult meg vagy Motoizével?
Én infóm szerint komoly korházi sérüléseik vannak. Jobbulást nekik.
Köszi a tájékoztatást.A nem egészségügyi szempontok szerint mi a helyzet?Mihuval?
Velük egészség ügyi szempontból minden ok. BRC-Mihu viszont nagyon rosszúl járt. Lacibának oda adtam a cuccot. Adott valami vasakat cserébe.
Almási Gróffal és a Pannóniás emberrel mi történt?
x 2 Futam vége
kevesen vagyunk
Még ne húzd át a rajtszámom Üzlet is csak akkor van ha már kifizették.
szia dió holnap megyek felétek melózni apróbb esztergálásról lenne szó ha tudnál segíteni hogy van e olyan szaki a környéken aki szombat reggel felé dolgozik csörrensd meg ezt a számot vissza hívlak 06 20 5089869 pusz....
ez a kölcsönkért ruha nem tul előnyös szabásu........ készülődjél tesókám az utolsó yamahás versenyeden megkergetlek ha minden jól megy /vagy nem/
Ellenfélre várva
Vagy csak homályosan
csak kérdés milyen minőségben tartozik bele?! meg fekete-fehér vagy szines
mindig magamból indulok ki estére jön a kölyök,remélhetőleg akkorra sikerül összekészülni és reggel start!jövünk!
Te már beletartozol a képbe!