Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó ne kapáva' nyomkoggya:)

NBem nem egyforma, meg amúgy is homor volt, mert Pölcinek tutir van mito akármije is otthon.
gondolom nincs elég szabad keze a nyomkodáshoz vagy ki tudja mivel mit nyomkod
leforditom:sanyi dolgozik de közben is nézi a netet telefonon és azt kérdezte egyforma-e a mito meg a yamaha ha telefonon irkál mindig ilyen szaggatott a szöveg
nemértem
a yamahával?
Abszolút 1
Mito van D:)
FZS1000-het van alsó-felső
De nem írtad hol kell megfúrni bazzeg!
Mert a hengert pontos mérés nélkül nagyon okos dolog lenne furkálni, főleg mikor nem is látod milyen...
Persze ha varázsló vagy akkor minden sokkal egyszerűbb
Nincs valakinek eladó felső villahíd?
én mondtam h. megköll fúrni. Nem tudom mit nem értesz?
Hihi :)
A szaros 2T-idet dícsértem baszod, illetve az ősannyjukat, olvassad má el az cikk vagy mi-e.

Neked má nem lehet jót csinyálni, monggyále, Te...
Te milyen hatásfokról e beszélsz (összevissza:) amikor a trakeszekhez majd kétszres köbtartalom , meg egy vödörnyi értelmetlen alkatrész kell hogy ugyn akkor kakajó jöjjön ki belőlük mint egy normális motorkerékpármotorból?
Ráadásul mindez kétszeres blokksúly mellett.
Rehabilitálnom kell a működési elveteket (tisztelet a kivételnek)

Mint kiderült a történelem során mégsem minden 2T hulladéktartalma súrolta a 100%-ot, sőt lehet hogy ez még 0,5mm-nél nagyobb illesztéssel is elvolt pár üzemórát, a hatásfoka pedig megabrutál, főleg hogy az '50-es évek elején vagyunk
http://www.autospeed.com/cms/a...
Szerintem a ninják csak azért találták ki a 25-ös lépcsőt, hogy a rezervátom őrök is ércsék a colljukban, értelme semmi.
Nemár, arról volt szó, hogy magától fog rájönni, mert mi baszunk válaszolni
Kedves Gyuri barétom, én tudnák olyan méretet is találni rajta. A lényeg nem a számszerűségen van, jelen esetben. Az eredeti kérdés kicsit olyan volt, hogy: él-e az az ember kinek nem ver a szíve.
Ha Historic színvonal kell, akkor közelebb lesz a végösszag a 2MFt-hoz...
En Csak azt a szerencsetlen rd t sajnalom,amely a kezeid koze kerult....
Hehe, volt egy 130 GL-em, kssé átfaragva, tisztában vagyok a költségekkel...
Sajnos nincs, de tudok ugyanilyet csinálni. Kb. 400,000Ft-ból megáll.
TE!
Az a Skoda még megvan?
Tőlünk?