Sziasztok. Egy másik topik-ból küldtek ide hogy keressem Petro64 et ő hátha tud nekem segíteni!
Azt szeretném kérdezni hogy véletlen nem tudja valaki hogy a nagyrobogókon nem lehet tudni hogy merre van az évjárat? alvázszám meg ilyesmi. Mert nekem egy Majesty 250 em van és pénteken megy kpm vizsgára és nem tudom az évjáratot és meg kéne tudni. Persze ha fizetek el lehet intézni de ha lenne egy kis tábla valahol az jó lenne de nem találom Ha valaki tudna valamit mondani az jó lenne :)
Ne haragudj,de nem találom a képeket(mondtam,hogy hülye vagyok a géphez). Ha szépen kérem,akkor elküldenéd nekem ide:caferacer@citromail.hu. A számod elmentettem,mindenképpen hívlak!
Igen ez egy csak '76-ban kiadott széria(tudomásom szerint),már szögletes tankkal,de még fűzött felnikkel.8 éve garázsban állt egy hetven éves tulajtól vettem a szomszéd faluból.Délután rakok fel róla képet(mármint a motorról nem a bácsiról). Én vagyok az ötödik tulaja,már baromi régóta szerettem volna egy ilyen környezetbarát pöfögőt venni magamnak.
mindkettőt főtengelyezni fúrni kell a blokkjuk szétszedve a levegős a sajátom műszakival a vizes osztrák papíros egybe a kettő 200e alkatrészenként nem szivesen adom el megnézheted alsónémedin.
Ha lehet rendelni akkor jó.Elég rossz tapasztalatom van a régi motorok magyarországi alkatrész ellátásával,és sok eladó hozzáállásával is.Pláne ha nincs benne a gépben a keresett cucc...
Köszi!Csak azt hittem,hogy itthon is lehet venni...sajnos azt sem tudom,hogy az e-bay-ről hogyan tudok rendelni.Valahol a C64-nél elvesztettem a fonalat az informatikában...
Azt szeretném kérdezni hogy véletlen nem tudja valaki hogy a nagyrobogókon nem lehet tudni hogy merre van az évjárat? alvázszám meg ilyesmi. Mert nekem egy Majesty 250 em van és pénteken megy kpm vizsgára és nem tudom az évjáratot és meg kéne tudni. Persze ha fizetek el lehet intézni de ha lenne egy kis tábla valahol az jó lenne de nem találom Ha valaki tudna valamit mondani az jó lenne :)