10 perecre ugrott be valami számla ügyben,le sem állítottam az ótót...
Nagyon szép,barátságos helyen lax és közel az ótóstráda. Hátulról az Akácfa utcán, földúton fel lehet ugratni a körforgalomhoz?
Őt kérdeztem először, azt mondja nincs már feléjük ilyen gép, veteránnak fiatal, modernnek meg öreg.
A Bristoli Fowlers szervízben dolgozik, ott van forgalom, szóval hiszek neki.
Na de mondom nekem adták, a sérült cuccokat elosztogatom ismerősöknek emlékül, ami hibátlan meg nem sok helyen van (henger-dugók-h.karok, vez teng. - kuplung). Ez a Fácán féle blokk.
Világos, ez számomra is nyilvánvaló volt eddig is, csak jó lett volna forintosítani.
Azért kérdeztelek mert te mégis több mocit és cuccot adtál már el, meg jobban benne vagy, hozzám viszont többnyire csak befelé jönnek a cuccok...
Na de megoldódni látszik a gond, mert ma nekem adták a hiányos blokk összes cuccát, majd valamennyit azért adok érte.
Még van melódia szépen. Lassan jön egy kis szabi hóesésig. Utánna betojunk rendesen. Kicsit túl vállaltam magam. Ha sok esik sok a helyszin...necces lesz. Viszont moci bütykölés ezerrel az lesz Ha nem használják a karburátor flansnit a 125- re eladhatná nekem. Enyém repedezett a 200-on. No persze ha nem drog áron adja Jó a füves ár is
Nagyon szép,barátságos helyen lax és közel az ótóstráda. Hátulról az Akácfa utcán, földúton fel lehet ugratni a körforgalomhoz?
http://maps.google.hu/maps?q=G...
Lesz belőle 250-350 !
Akkor elmondom,h nekem is meg van meg a 900 rr,900km van benne,nem kell vkinek pajamotornak?anno vettem egy aprokavics rendszert is hozza
A Bristoli Fowlers szervízben dolgozik, ott van forgalom, szóval hiszek neki.
Na de mondom nekem adták, a sérült cuccokat elosztogatom ismerősöknek emlékül, ami hibátlan meg nem sok helyen van (henger-dugók-h.karok, vez teng. - kuplung). Ez a Fácán féle blokk.
50-70e ft korul,de telleg nem tudom
Azért kérdeztelek mert te mégis több mocit és cuccot adtál már el, meg jobban benne vagy, hozzám viszont többnyire csak befelé jönnek a cuccok...
Na de megoldódni látszik a gond, mert ma nekem adták a hiányos blokk összes cuccát, majd valamennyit azért adok érte.
Lusta voltál letolni a képedet, hogy kipróbáld....
Most má' cseszheted....