Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkelt
Nem ott lakom. Csak egy kertem van a Buzogány utcában. De onnan 15 percre lakom. Asbóth Sanyi utca.
10 perecre ugrott be valami számla ügyben,le sem állítottam az ótót...
Nagyon szép,barátságos helyen lax és közel az ótóstráda. Hátulról az Akácfa utcán, földúton fel lehet ugratni a körforgalomhoz?

http://maps.google.hu/maps?q=G...
Francot sem érdklik azok a nagy tehenek:)
Vazze! Miért nem hítá fel. Egy kávét megért volna.
Akkóó köll adni,amikóó viszik...
Lesz belőle 250-350 !
Az utca végén az nem a Buzogány utca? Ott voltam a múlt héten a főnökömmel,valami Kft.-nél...
Sanyi, ha eladod a 200 ast, nem állok veled szóba:)
Nagyon el akarta vinni azt is, csak most a kettő nem fért el anyagilag neki. Nagyon vacilált pedig.
Eladtad a 200 ast?
Gondoltam,h az a blokk.....asszem az befecskendezos volt?tudni kene a suzuki evolucioit,lehet a hengersor jo a kesobbihez..

Akkor elmondom,h nekem is meg van meg a 900 rr,900km van benne,nem kell vkinek pajamotornak?anno vettem egy aprokavics rendszert is hozza
Most már te sem próbálhatod ki a race Yamahát. Ma reggel eladtam.
R.I.P.
Őt kérdeztem először, azt mondja nincs már feléjük ilyen gép, veteránnak fiatal, modernnek meg öreg.
A Bristoli Fowlers szervízben dolgozik, ott van forgalom, szóval hiszek neki.
Na de mondom nekem adták, a sérült cuccokat elosztogatom ismerősöknek emlékül, ami hibátlan meg nem sok helyen van (henger-dugók-h.karok, vez teng. - kuplung). Ez a Fácán féle blokk.
Azert egy ket pajtaban elofordulhat finom aru,de egyre kevesebb.
Szolj kocanak ,h rakja fel az ebay ra!

50-70e ft korul,de telleg nem tudom
Világos, ez számomra is nyilvánvaló volt eddig is, csak jó lett volna forintosítani.
Azért kérdeztelek mert te mégis több mocit és cuccot adtál már el, meg jobban benne vagy, hozzám viszont többnyire csak befelé jönnek a cuccok...
Na de megoldódni látszik a gond, mert ma nekem adták a hiányos blokk összes cuccát, majd valamennyit azért adok érte.
Hagy engeszteljelek ki! Van itt pár RD nálam, vásárolj kedvedre!
Elkelt a DT-m.
Lusta voltál letolni a képedet, hogy kipróbáld....
Most má' cseszheted....
Még van melódia szépen. Lassan jön egy kis szabi hóesésig. Utánna betojunk rendesen. Kicsit túl vállaltam magam. Ha sok esik sok a helyszin...necces lesz. Viszont moci bütykölés ezerrel az lesz Ha nem használják a karburátor flansnit a 125- re eladhatná nekem. Enyém repedezett a 200-on. No persze ha nem drog áron adja Jó a füves ár is
Mi van veled nagyon eltüntél talán nem nő a fű?
Egyetértek ez egy ilyen dolog.
Passz,aki keres ilyet annk biztos ertekes,nekem peld. erdektelen.
Szarul!Szó szerint pajta állapotú,és hiányos.Azért öreg endúróknál elég nehéz egyben lévőt találni.