Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén küldöm.
Hali. Semmi extra, most elvagyok az új játékszeremmel. Jársz valamikor Pesten? 3 hete gondoltam hazafelé majd beugrok, de hajnal 4-kor nem lett volna őszinte a mosolyod
Mi a helyzet a felni projektel?
Racer, legyezo hfejes Sachs rol nem tudsz?50ccm5-6 sebesseg
De mivel eladtad nekem (igaz a pirosat, nem az ezüstöt amire az asszony gondol), így hát nem vehetsz
Engem megzsarolt az asszony,azt mondta,hogy akkor vehetek Rd-t,ha Vfr-t nem adom el! Jól kib.szott velem. Az alkatrész fényképeket átküldenéd?- caferacer@citromail.hu (köszi).
Lacikam,teged nagyon megfertozott a romlott olasz kaja
Egy szerelő haveromnak két gt380-a van(egy magyar egy osztrák),sajnos nem akarja eladni,pedig annak is tudnék helyet szorítani még,max. a tyúkólból kellene kilakoltatni pár szárnyast...
Na akkor én is megmutatom hogy volt ilyen izém. Csak mint a viccben "én tovább tanultam".
legyél boldog tulajdonosa és ragyogjatok mint fényes titánium csillag
O az
Van egy gt 250 is ,szintenn ilyen allban.
Igen import,de volt vele melo .Mult heten megjarattam,kis beallitasok,mostmar kezd szinezodni a kipucsonk.Aprobb melo meg van vele,meg a papirjat is el akarom intezni.
teddihengerrel:)
Szia Florcsi küldj egy T:számot ide szabokuksi@vipmail.hu az enyém 0630 2871436.
Majd akkó nízd mög,ha lekenyem ecsettte feketíre!
Látom a sógoroktól jött!Nagyon pengén néz ki,talán egy ilyet is sikerül egyszer kifognom,de sajnos minden nem lehet az enyém.Különben is,akkor ti mivel motoroznátok?
Konkrétan nem tudom,de ami neked nem kell és gyári szép alkatrész az érdekel.Lehet,hogy majd egy OT vizsgát megpróbálok,mert nincs szívem átépíteni.Ha egy szakadt gép lenne,akkor eljátszhatnák vele,de Őt inkább eredeti állapotra értelmesebb visszaalakítani.
Szia haver!

itt az idosebb tesoja
Ember, nehogy szétbontsad már...
lehet hogy szétbontom ha lesz elég jelentkező alkatrészekre a blokkra már most van vevő de neked mi kellene mert mindent nem akarok kiárulni.
Dásíííp:)
Ez a zsír új vasam.Ha tudok pancsit,akkor hívlak.Illetve ha lesz felesleges alkatrészed levegős Rd-hez nyugodtan jelezz!
Szia! A Majesty 250-nek a jobb oldalon a vázon van a vázszáma (1.kép) ha Európai! Ott körül kell legyen az adattábla is. Ha nincs,a vázszám 10. karaktere a gyártási szám. De ez a külföldi forgalmiban benne kéne hogy legyen.
Elvileg adattábla nélkül nem helyezik forgalomba,de...
Az öntött kerekek valamelyik küllőjébe is bele van öntve az évjárat + a műanyag idomok belső oldalába.
helo!nem tudom még hogy fel tok -e menni.