Hali. Semmi extra, most elvagyok az új játékszeremmel. Jársz valamikor Pesten? 3 hete gondoltam hazafelé majd beugrok, de hajnal 4-kor nem lett volna őszinte a mosolyod
Engem megzsarolt az asszony,azt mondta,hogy akkor vehetek Rd-t,ha Vfr-t nem adom el! Jól kib.szott velem. Az alkatrész fényképeket átküldenéd?- caferacer@citromail.hu (köszi).
Egy szerelő haveromnak két gt380-a van(egy magyar egy osztrák),sajnos nem akarja eladni,pedig annak is tudnék helyet szorítani még,max. a tyúkólból kellene kilakoltatni pár szárnyast...
Igen import,de volt vele melo .Mult heten megjarattam,kis beallitasok,mostmar kezd szinezodni a kipucsonk.Aprobb melo meg van vele,meg a papirjat is el akarom intezni.
Látom a sógoroktól jött!Nagyon pengén néz ki,talán egy ilyet is sikerül egyszer kifognom,de sajnos minden nem lehet az enyém.Különben is,akkor ti mivel motoroznátok?
Konkrétan nem tudom,de ami neked nem kell és gyári szép alkatrész az érdekel.Lehet,hogy majd egy OT vizsgát megpróbálok,mert nincs szívem átépíteni.Ha egy szakadt gép lenne,akkor eljátszhatnák vele,de Őt inkább eredeti állapotra értelmesebb visszaalakítani.
Szia! A Majesty 250-nek a jobb oldalon a vázon van a vázszáma (1.kép) ha Európai! Ott körül kell legyen az adattábla is. Ha nincs,a vázszám 10. karaktere a gyártási szám. De ez a külföldi forgalmiban benne kéne hogy legyen.
Elvileg adattábla nélkül nem helyezik forgalomba,de...
Az öntött kerekek valamelyik küllőjébe is bele van öntve az évjárat + a műanyag idomok belső oldalába.
itt az idosebb tesoja
Elvileg adattábla nélkül nem helyezik forgalomba,de...
Az öntött kerekek valamelyik küllőjébe is bele van öntve az évjárat + a műanyag idomok belső oldalába.