Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha picit bibis, vagy elmondom, vagy szerelőhöz viszem ha nem birok el vele. Csak tutit merek eladni. Tudom hülye vagyok és nagyképűnek hangzik, de nagyon vigyázok, hogy becsületes legyen minden busniess. Amúgy meg köl a lóvé a new projektre. 200-ast viszont nem adnám el semmi pénzé. Na jó, talán van az a pénz
Nekem 8! Motort nem adok el!Hogyisne,hogy egy hét mulva a nyakamra járjanak,hogy micsoda szart adtam el!Meghát a szivemhez nőttek.
7. volt. 4 elkelt. Már csak yamahák vannak. + Egy épül Maistrónál. 71-es rajtszámú fekete RD -t még el szeretném adni.
Ez felháboritó! Hány motorod van!?
Ühüm
Sanyi ez is a te géped volt?!
Tudtam én, hogy valami libakergetős nagyon boldog lesz vele.
Ügyi voltál Zolika. Csak ketrecbe merték elvinni a vadálatot. Jutalmad nem marad el Rendes srácok voltak. Adtam nekik bónúszba hengert, dugót, hengerfejet és sok apróságot. Nagy volt a boldogság
jaj!morinit ki ne felejtsem
zoli megrendezi a kis mami-rd-classic123456789-simson-honda-mz-évadzáró happeninget!
Nem is tudom....érdemes e elindulnotok a versenyen amikor ott indul a vörös báró Végetek vaaaaan
Sanyi sem a 200 zal indul, hanem az utcai 125 ös motorjával amivel nem ment sokkal ygorsabb köröket mint az átlag nálunk, tehát az belefér.

A honda MB alapból kiváló választás erre a célra.
Nem gond,hogy az RD nem fér be,azt gondoltam,hogy a Sanyi a 200-al szeretne indulni.
Viszont ha kat.váltok és egy Honda MB5-el indulnék,ahhoz mit szólnál?
zerintem ja.
Persze
zoli!a szunyog mz gondolom belefér a 2hás motorkázásba a sátáni 9-11 lóerővel!?lehet hogy csak valami ilyen lesz hadrafogható.szóval társulunk sanyival meg lehet lesz egy másik buckalakó csapat is
végre valami fa..a csákó a képen egy rendes motorral
Az enyémeket is ugye?
Zolika akkor belezi ki a motorodat ha megcsinálta a fuvikat az uraknak például.
Ezene a héten rendszerint az állatorvosnál szórakoztattam magam, most is onnan jöttem.
sanyi nem jó képet raktál az oldtimerre!a kocsmás kanyar máshogy is megvan nem?/esetleg egy suzuki/
Friss tolmácsolás:

Mami Szki Attila nyerte volna az éves kupát, ha lett volna annyi induló mindíg, hogy pontozható legyen. Csak azok a futamok lettek pontozva, amiken 4 induló megvolt. Az azonos pontszámúak abc sorrendben vannak.
Küldjön már képeket a verda reszeléséről.....úgy izgulok! Zolika is küldhetne. Aztán jó kivesézzük
Julikától ezt a választ kaptam classic 3 - ra:
abc sorba vagytom...
Ezt írta. Átmásoltam ide.
Részemről ennyiiiii
mi is szeretünk főnök