Én csak azt nem értem,hogyha 6 verseny volt és az első nem értékelt,akkor miért van az,hogy classik3-ban 5 verseny van 0 ponttal értékelve,ami számomra azt jelenti,hogy 5 versenyen voltam,ami így is van.Az RD kupában pedig 3 verseny van pontozva ,ami ha az 1.és a6.versenyt nem számolom akkor is 4 pontozott versenynek kellene lenni az .Nem mintha számítana,mert az RD-t a Gábor fölényesen nyerte.
De lehetne valamivel pontosabb is a összesítés....
Most frankón, nem qrva mindegy? Kiccabó elpicsázott mindenkit 'szt kész. Az enyémet se tudná senki levezetni, mikor összesen háromszor toltam oda az orcámat, abból is egy néző vadászat lett....
Bár...te többször voltál első... Kecsó után még az Évi és a Bregyó mögöttem volt. Most, hogy se az Évi sem a Bregyó nem indult a versenyen, Évi megelőzött Bregyót meg utolsónak tették . A 27 es Kovács Sándor yamahás versenyző egyszerre ment classic 2 és classic 3- ba is. Amúgy nem is indult a második futamon de Ő is megelőzött engem Fehér Attila viszont mindenkit átugorva első lett Évi motorjával.... Amúgy Gyarmaton Kovács és Lőcse mögött végzett. Na erre varjál gombot!
Én tévedtem! Második vagy! Ezért:
megszerzett pontok összesített száma adja úgy, hogy a legtöbb pontot szerzett versenyző az első helyezett, függetlenül attól, hogy mely ország Nemzeti Szövetsége által kiadott licenccel vett részt a Kupában. A további helyezéseket a pontszámok csökkenő sorrendje adja. Azonos pontszám esetén a több jobb helyezés, majd az utolsó versenyen szerzett jobb helyezés dönt. További holtverseny esetén az utolsó előtti eredmény - és így tovább - dönt.
Pont fordítva tudtam.
Az első versenyt nem értékelték mert nem volt 4 RD. A classic 3 már azért sem jó mert ha nincs is pont senkinek vagy eggyenlőség van akkor az kerül előre aki előbb szerezte az eredményt. Te semmi képpen sem lehetsz így második. Fehér Attila nevű úr a gyarmati menésért ( győzött) csak is második lehet. Julika pont fordítva írta, aki az utolsón jobb az került előre. Össze keverte szerintem a futamos, aki a második futamon jobb az kerül előre. Szerintem.
De lehetne valamivel pontosabb is a összesítés....
megszerzett pontok összesített száma adja úgy, hogy a legtöbb pontot szerzett versenyző az első helyezett, függetlenül attól, hogy mely ország Nemzeti Szövetsége által kiadott licenccel vett részt a Kupában. A további helyezéseket a pontszámok csökkenő sorrendje adja. Azonos pontszám esetén a több jobb helyezés, majd az utolsó versenyen szerzett jobb helyezés dönt. További holtverseny esetén az utolsó előtti eredmény - és így tovább - dönt.
Pont fordítva tudtam.
http://youtu.be/IvYlbKR3S3U
http://www.motorsport.hu/image...