Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudtok nekem segíteni Yamaha RD 125 kéne nekem gyújtó tekercs 10-11 tekercses köszi elöre is
LAcibácsi nemáár....

Nem bántotta senki a szived csücske macskazabálódat, Danit sem, ellenkezőleg, Sanyi éppen azt próbálta magyarázni, hogy jó volt a moto guzmi és a pilóta is.
Tévedésből nekem írtál?
haragszol rám?
Köszönjük szépen!
Ez legyen a legnagyobb boldogságod akkor mostmár.
A motr meg 32.5 LE/8200 csak hogy tudd. Ami szintén messze van a Gyuriék hengerenkénti 27le-től.Meg hát hogy is mehetne jól? Ez csak 1 olasz!
A Danit meg Brezován sem érted utól, pedig akkor még gyengébb motron ült!
Csináltam Ezt. Igazából a legvége fontos itt! Ezzel tartozom MINDENKINEK! Köszönöm srácok!
http://youtu.be/cTpGXduqX_4
kedves brc barátom jövöre nézve ez lessz a smajlid
Amúgy mivan ha elvisz pontot? A VB-n is elvisznek szabad kártyások.És? ez erről szól.Megérdemli az összeszedett pontjait.
végül is te csináltad a füves motorját,biztos össze tudod hasonlitani,a 38ccm már számithat, meg számit. sok munka van a guzziba de nem egy tpp teljesitményre talán tartos mint a tej
Köszönöm! Mondtam,h nem megyek gödröket kerülgetni.MEntem a guzzival,tudom,hogy megy azért írtam:)
De, nem is szedett el pontot senkitől.
MIndegy ki, lényeg, hogy egy ekkora mezőnyben mindíg van(nak) emberek, aki nem értik meg hogy ez játék.
Tényleg? Ki?
Mentem utánna 3/4 kört. Semmi extrát nem láttam kanyarban amúgy amitől elsápadtam volna. Kecsón mondta a legjobb idejét a Guzzi-val és szinte ugyan azt mentem én is. 46.6 enyém 46.7. Itt meg jött a felfelé és eltünt.....
Amit ugye ki akartak óvni, merthogy "lopja a pontokat az egész évben menőktől"
He! Gratula Manus! Azt hittem nyaralászni mész olaszba vagy csajokért. Erre! Agyonveri a dígókat! Gratula!
Amúgy 2.5 másodpercet kapogattam sráctól körönként.
már mér is ha kifejtenéd bövebben,azzal a malomáttétellel sem tünt gyorsabbnak mint a kéthengeresek átlaga
Halva született ötlet volt a gondolata is.
Tudom az én véleményem vagy tanácsaim abban a haveri körben erősen kerülendők, de nem bírom megállni, hogy ne írjam le!
Ez így, hogy napokig nem veszik észre a törést, enyhén szólva elgondolkodtató...
Az én esetem ugrik be mikor jó fél évig küldözgettek a dokik ide-oda, én meg már majd meg döglöttem. Aztán egyik haver elvitt egy doki ismerőséhez aki 15-20 perc alatt az elmondásomból és a papirokból besaccolta mi lehet a gond (más szakterületre irányított) és ott isteni szerencsémre egy lelkiismeretes profi dokihoz kerültem.
Azonnal tudta mi a gáz és napokon belül javulást mutatott az állapotom ...
Vagy ott van a haverom példája ami pont ide vág. Neki is csigolya törése volt, megműtötték, látszólag minden fasza, de hónapok múlva sem mozgott rendesen a lába, pedig műtét előtt hibátlan volt.
Valami csavar el lett baszva és nyomott valami ideget, ettől nem üzemeltek a lábai. Aztán a fővárosban valami profival hozatták helyre, azóta szinte semmi baja! Pedig neki is mondtam többször az első műtét előtt, hogy válassz fizetős profi orvost, ne kockáztass. Meséltem neki másik haverom esetét aki a térd műtéttel járt szinte ugyan így.
Sajnos sok a hentes az egészségügyben, jobb előre gondolkodni és jó privát dokit választani mert az egészség "megfizethetetlen", a többit meg lehet venni szép sorjában ...
Meg 1.32 nél
Külső Vidi. 02.07 nél Dani BRC tuning motorja! És én utánna akrtam menni
http://youtu.be/c7ANrQO86V8
Végét járó vezlánc sziszegést?
Műsorváltozás:
A kétórás Okt7.-én leszen, mert akkorra van pálya.