nézz meg egy másik ui motor cdi-jét mi a gyári száma nem csodálkoznák ha a 250-350-é ugyan az lenne a 250-350lc egyforma a sima levegősre is egy az egybe felraktam de az biztos hogyha az állórészednek nem egyforma a száma soha nem lessz jó.
Sanyi,a motorodat ott hagyhatod,majd mi vigyázunk rá.Szombat éjszaka bejáratjuk ,meg elvégezzük rajta a finomhangolást!Tuti a harmadik helyed vasárnap:)
Mert a királyok magához járnak! A fúrás után 53 van az enyémbe is. Omegánál nem kap dugót hozzá. Nekem eredetí méretű volt benne. El is raktam mert hibátlan amúgy. DT 100 is jó. Mivel itthon nem kaptam a yambits-tól rendeltem a biztonság kedvéért 4-et.
azt nem lehet felejds el szépen, viszont kiderült,hogy ez a 200rd gazdája is kertész. nem mondok semmit, nagyon össze van ráncolva a szemöldököm. Tettek bele Páldugattyut ami másfélszer nehezebb mint az eredeti holott ez a méret vagy 6-7
tipusu yamahába használatos és biztos van az omegánál. ráadásul 1 nagy szar ráadásul a katalogusba szerepelnek és minden mérete ok 53 mm ig vagy van 54-töl is55 ig amit bele lehet tenni. és jó!
Ezt a szervízben mondták. Ha bemelegedett a motor durrogott és leállt. Ez régebben volt már, de most jött össze a pénz, hogy rendbe legyen téve a gépezet.
Szerintem nincs. Az mk 2-es utcai mocimban ilyen van. Elöl kis kerekű. Viszont a 82-es motoromban fémvázas Densio van. Honnan tudod, hogy a cdi a rossz?
természetesen igazad van,hétvégén vissza is szolgáltatom őket kérem alássan.eddig se azért nem adtam vissza mert nem akartam,hanem mert nem találkoztunk kecsón is utólag gondoltam hogy odaadhattam volna zolinak
Azért kérdezem, mert valamikor (egy távoli galaxisban) engem is érnthet ez a kérdés.