Áúúú, ez pont tőled fájt a legjobban apa.Milyen félreértés má megin? Ott volt a sárga kis buzi a végén, R-Go? Ha megsértődök rád azt félreérthetetlenül észre fogod venni, erre van mánibekgerentím. Különben is szarok rá kitől lopok pontot, atis montta tökéletesen, aki elébb áthalad az vonalon, azé a pötty 'szt csókolom, lehet menni 'z ombuccmanhu. Na ide kúrom az összes szmájlit, nehogy fogást találjon rajtam valami jamakkás buzi
Beszéltem az éjszaka a barátunkal. ... Szerinte semmi gond ezzel a dologgal. Nem igazán érti, hogy mi a külömbség abban, hogy ha valaki ÉLETVESZÉLYES motorral megy úgy, hogy nem is tud róla, ezért a versenyzőnek szólnak, vagy nem szólnak a versenyzőnek hanem kapásból a verseny rendezőinek. Én ezt az utat vállasztottam ismert barátunk a másikat. Végül is így is meglehet szabadulni egy versenyzőtől. Ha Dani végig ér most te vagy az év végi 3-dik. Ennnyi.
Biztos az időjárási front miatt vannak félre értések itten. Dupla jelet raktam nehogy......... Rendes vagy, hogy legalább nem átkozódasz. Éjszaka már le is csapott a BRC átok....gazdasági problematikák miatt még sem veszik meg a race motoromat Átmenetileg ugrott a boldogságom Megint mehetek a jósnőmhöz, hogy vissza küldje annak aki küldte.
Nem magára gondótunk vóna... Magával sosesincsen baj,csak a nézőknek!
Jövőre leheggesztjük a sájert...oszt nem csapkod!
Majd a közönség megcsapkod,ha molesztálod őket a trakesszal!
(Jól tól az XT !)
Én se mentem egész évben, úgyhogy ezúton kérek elnézést mindenkitől. De ha bajotok van velem, mé nem monggyátok? Azé a pár nyamvadt pontocskáé nem köll rögtön a stájerungot piszkálni
@Petro64. Tiszteletem az RD-fórumozóknak. Ha szóba állsz egy tipusidegennel,kérdeznélek mi lett a sorsa a 2008 Dec. 31.-én eladásra kínált gyönyörűszépségnek?
Főni. Lehet, hogy csak 125-ös moci lesz. Nem gond az nem . Vagy mondjuk, hogy az amúgy 50-es Csak rosszúl látják...Gyorsan kirakom a jelet.. Jó kint van.
Nagyon félre értettél Laci! Dehát nem is vitt el pontot, miért óvnának ellene! Ez lett volna a mondani valóm! Amúgy elmondom neked, hogy ÉN kerestem az emberedet, ( barátai a tanúk!) hogy Dani , baj van a motoroddal! Nem is tudott róla!, hogy a hátsó lánckerék bele ér a lengővillába és kiluksztotta! A lác meg a hátsó lengéscsillapítót rúgót darálta szét! Dani megköszönte mert nem vette észre és a haverjaivak kijavította! Amúgy a Petronál voltam vendégségben és amikor eljöttem tőle és a Dani motorja mellett mentem el akkor mutatta ha jól emlékszem a Sajben Jani a bibit. Mert ő nézegette a gépet. A száraz kuplonkott is ő mutatta a gépen milyen gyári... Bocsi de magamtól a száraz kuplongot sem ismertem volna fel. Nem mintha volna jelentőssége nekem. Az meg, hogy ki panaszkodott a Lojzinak a motor miatt meg fogjuk kérdezni! Vagy, hogy honnan tudta meg. Tehát remélem rendeztük ezt a kellemetlen félre értést közöttünk!
Jövőre leheggesztjük a sájert...oszt nem csapkod!
Majd a közönség megcsapkod,ha molesztálod őket a trakesszal!
(Jól tól az XT !)
:)
Hát, van egy tippem...