Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hiszem vasárnap csak éves licencel lehet indulni,pont azért hogy ne kavarjanak bele beugrók,de biztos lesz több olyan licences is aki eddig nem nagyon versenyzett évközben ugyhogy jó lesz ez
Nagy igazat mondasz Két futam 50 pont. Classic 1-ben Gabi viszi az 50 -et. ( hogy nem unja ) 40-re meg vagyunk mi meg a vendég beugrók akikkel most nem is számolunk. Még Mogyi Peti sem lazsálhat nagyon. Ha csak magamat nézem lehetek 3 is de 6 is.

Szabó Gábor András 5 Classic 1. 195
Mogyorósi Péter 124 Classic 1 130
Eigner Péter 64 Classic 1. 104
Sajben János ifj. 20 Classi 1. 100
Mészáros Sándor 7 Classic 1. 85
Tóth Sándor 117 Classic 1. 82
Pető Tóth Gábor 96 Classic 1. 48
Losonczi István 32 Classic 1. 40
Diós József 13 Classic 1. 36

RD kupa meg pláne!
Szabó Gábor András 5 Yamaha RD 179
Horváth Attila 28/82 Yamaha RD 122
Diós Krisztián 89 Yamaha RD 103
Mogyorósi Péter 124 Yamaha RD 99
Mészáros Sándor 7/71 Yamaha RD 85
Eigner Péter 64 Yamaha RD 51
Szabó Péter 15 Yamaha RD 44
Marmoly Dániel 41 Yamaha RD 36
Marha izgi lesz. Valahogy el kell kerülni a kiesést mert borul minden.
Pöcs teló Szóval neked se pia se nők! Küldetésed van
Most nézem a chronon, tavaly a széria RD 350 ypws milyen jól ment...

www.motorsport.hu/images/stori...
Dobd ki az ablakon 180-nál azt a telfont!
se n
Értem én! Csak nem bírom felfogni!
a sanyi telefonja megint dadog
se pia se n
Most találtam ezt a fotót...
" Beszótááá márkatárs ? Megfejellek,lefotózlak!"
Még akármi is lehet de főleg semmi!
Viszek mindkettőt!
nagyon be vagy indulva a töményre nem szabad nagyon elgörbülni most nézegettem a pontokat még bármi lehet,igy hogy két futam lesz.tavaly petivel versenyeztünk a harmadik helyért mikor kakucson nullás versenyem volt defekt miatt.mondom itt a vége gyarmaton esély sincs a yamaha ellen.mit ad isten odamegyünk a sárga yamaha csonkán van a hátsó menesztő problémája miatt.ha két verseny lett volna enyém a harmadik hely/vagy nem /szóval bármi előadódhat a parkolásoktól függetlenül is
Neked öcsém se pia se n
MogyiP hoz töményet, utána már a Wiyomingi jányok is jaüók!
Szombaton a MAMI kamionba szeretném ha megnéznék hány pacis a 200. Mennyire veszélyes ez a teknyikára?
Nem alszunk ott. Kb. 1 órás út haza. Inkább szombat este haza jövök. Kényelmes öreg fószer vagyok, ha lehet saját ágy....esetleg persze thai lányok
Tuti, hogy CDI ? Miből gondolod?
Sziaztok! nekem lenne egy olyan kérdésem hogy van egy 1987-es évjáratú yamaha rd 125-ös gépem és elromlott a cdim rajta melegen durrog a motor meg nem indul azt szeretném megkérdezni hogy valakinek egy jó állapotú bontott eladó nem lenne vagy milyen árba van és hogy hol tudnék körbenézni ezügyben mert boltban eléggé drágán van.

Válaszokat előre is köszönöm.
Tulajdonképpen nem kellene,de kaptam ajándékba egy blokkot amiben ilyen hajtókarok voltak.A dugók is jók és ezért kár lenne eldobni.Kíváncsi lettem volna,hogy melyik motorban voltak ilyen karok.Üdv.Lacibá
Megígérem hogy sietni fogok ha a technika is úgy akarja!
+ ha MogyiP hoz töménytetet...
Ebbe tetess egy jó RD blokkot oszt jóvan!
hoszab vázat csinálni nem ügy de rövidebbet se
Az mind szép és jó, de az a motor pont akkora mind az enyém...Gabi hova ül?