Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK, benne vagyok. Olyan 35 körüli időre tippelek, amit 2-3 év szorgos zakóival leküzdök majd 37,3-ra.

A bogártetem képét biztos ide szántad? A pályát szerintem ismerem, régen mentem is rajta gokarttal, ha az amelyikre gondolok.
Vettem.
Próbálkoztunk fedett helyen is nem ajánlom kikészíti a tüdőt, de itt is vannak bátrak akik azt mondják nem számít. Ha kijössz a pályánkra és tudsz menni 26-27között a versenyrobogonkal, akkor már nincs mit tanulnod. Az élmenők megcsinálják itt lehet csapkodni a gépet jobbra
balra. Van aki azt mondja hogy hülyeség de nálunk bevált. Az idén 3 kategóriát nyertek meg a versenyzőim.
Van valahol a kupac alján a patent 400-as exc-m, van benne vagy 50 óra 2001 óta
Ősszel és tavasszal krosszozni járunk. Van két motorunk erre a célra.
Ja, elég forró volt. Én képzésre beneveznék. Télen szoktatok bohóckodni fedett helyen is?
Nagyon élveztem a versenyt persze gyúrtam is rá hogy a füves Sanyit utolérjem de mindég hátranézett és érezte a veszélyt ezért nyomott rá még egy lapáttal. Úgy láttam erősödött a mezöny és itt tényleg mindenki bátor volt, azt gondolom hogyha nem kelnek el idén a motorjaink akkor jövőre ki kell venni a folytást belőlük!
Továbbra is motorépítést, tuningolást, versenyző képzést, vállalunk.
Zolikám. A gyújtás maradjon a gyári. Elfelejtettem, hogy a másik motoromat elviszik és így nem marad veterán versenyekre csak a 200. oda meg kell a megszakítós gyula
Azért némi tanúlság volt ezen a versenyen. Eddig azt hittem, jó fékek vannak a mocin ( Nem azért mentem kocsmázni). Még soha nem mentem ilyen gyors pályán ezzel a motorral és itt megmutatta, hogy mennyire nincs rajta. Épített pályán kivéve Brezó csak fésüli az ember a féket itt viszont kellene cibálni rendesen. Egész versenyen kisértett a hatástalan fék....Bemelegítőn is mentem egyenesen a lenti kanyarba......körülnéztem gyorsan hát ha nem látta senki innen ...hát persze, hogy mzoli ott volt Nagy örömére. Ja és kormány lengéscsillapító nélkül sehova többé!
kösz flóri rendben van minden,meg mégegyszer köszi hogy fáradtál a dologgal
sanyi ird inkább ugy hogy: irány a kocsma!
..na mi volt oda vissza úton minden ok?
Gratulálok minden indulónak! Remélem a Lecsó jól van?! Aki találkozik vele adja át, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Maestro! Nem tudtam megköszönni a segítséget...
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Ha nincs ott a Maestro, tuti nem tudok indulni a racén!
Nándi-sannak is NAGYON KÖSZÖNÖM a segítséget!
És ,mindenkinek aki segített a halálból feltámasztani a Yamakkát!
Bammeg! Az enyémet is megfogdosta szabad edzés előtt...
Oszt meg is akadt!
Ja! Mogyi Peti meg Dio klán motorjával ment és azt is megfogta.....
Ketté tört a kipu, gátlónak is annyi. Peti meg szép piros térdkalácsos lett.
Most nem azé.....de a KisDio megfogdosta a motoromat..... A versenyen kapásból elment a töltés. Az utolsó körökben megállt 1 henger, majd beindult, utánna meg állt a másik henger....megint elkapta, újra ment....utánna leállt mid a kettő......egyszer csak megint vissza jött mind a kettő Végul bevergődtem az ötödik helyre. Szénkefe felakadt....most mán jó
Sajnos már úton vagyunk uram, Apa üzeni, hogy nem tette el
OldDió lehet hogy le kell térdeljek előtted, most viszem a gyuszitekercset tekercseltetni! Azért ha elhozod,...hány teve?
( Tömény lesz!)
most kezdek pakolni reggel irány balassa
petro van egy tartalék mito tekercsem ha kell elviszem holnap