Próbálkoztunk fedett helyen is nem ajánlom kikészíti a tüdőt, de itt is vannak bátrak akik azt mondják nem számít. Ha kijössz a pályánkra és tudsz menni 26-27között a versenyrobogonkal, akkor már nincs mit tanulnod. Az élmenők megcsinálják itt lehet csapkodni a gépet jobbra
balra. Van aki azt mondja hogy hülyeség de nálunk bevált. Az idén 3 kategóriát nyertek meg a versenyzőim.
Nagyon élveztem a versenyt persze gyúrtam is rá hogy a füves Sanyit utolérjem de mindég hátranézett és érezte a veszélyt ezért nyomott rá még egy lapáttal. Úgy láttam erősödött a mezöny és itt tényleg mindenki bátor volt, azt gondolom hogyha nem kelnek el idén a motorjaink akkor jövőre ki kell venni a folytást belőlük!
Továbbra is motorépítést, tuningolást, versenyző képzést, vállalunk.
Zolikám. A gyújtás maradjon a gyári. Elfelejtettem, hogy a másik motoromat elviszik és így nem marad veterán versenyekre csak a 200. oda meg kell a megszakítós gyula
Azért némi tanúlság volt ezen a versenyen. Eddig azt hittem, jó fékek vannak a mocin ( Nem azért mentem kocsmázni). Még soha nem mentem ilyen gyors pályán ezzel a motorral és itt megmutatta, hogy mennyire nincs rajta. Épített pályán kivéve Brezó csak fésüli az ember a féket itt viszont kellene cibálni rendesen. Egész versenyen kisértett a hatástalan fék....Bemelegítőn is mentem egyenesen a lenti kanyarba......körülnéztem gyorsan hát ha nem látta senki innen ...hát persze, hogy mzoli ott volt Nagy örömére. Ja és kormány lengéscsillapító nélkül sehova többé!
Maestro! Nem tudtam megköszönni a segítséget...
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Ha nincs ott a Maestro, tuti nem tudok indulni a racén!
Nándi-sannak is NAGYON KÖSZÖNÖM a segítséget!
És ,mindenkinek aki segített a halálból feltámasztani a Yamakkát!
Most nem azé.....de a KisDio megfogdosta a motoromat..... A versenyen kapásból elment a töltés. Az utolsó körökben megállt 1 henger, majd beindult, utánna meg állt a másik henger....megint elkapta, újra ment....utánna leállt mid a kettő......egyszer csak megint vissza jött mind a kettő Végul bevergődtem az ötödik helyre. Szénkefe felakadt....most mán jó
A bogártetem képét biztos ide szántad? A pályát szerintem ismerem, régen mentem is rajta gokarttal, ha az amelyikre gondolok.