Hááát eggen jó volna... Már az Mz is túl gyors, meg mennek oylan fakezűek is mint én, oszt az mán vezsélyes lehet mindenkire nézve, ha sokkal gyorsabb motor is van.
Hali. A jobb karbiba nagyobb fúvókát rakott Attis. Nem emlékszem miért. A membrán gumit mondta a Sajben is, hogy baj lesz belőle ha tovább reped. A fordulat feltünően lassú tényleg ez nekem is feltünt. Olyan mit egy wartburg. A karbi tényleg kopog a blokkon. Kicsit agódtam, hogy nem lukad e ki a súrlódástól. Jó, hogy mentél vele és kipróbáltad a féket....Ezek szerint jól éreztem, hogy nagy a gáz. Hátúlja már versenyen nem is fogott. Elöl se .Brembo betétekkel mentem azelőtt de az még ennyit sem fogott. Most twr vagy mi verseny betét van benne. Azt mondták tutto bene. Hát....nem éreztem mikor fog eggyátalán. Nagyon rossz volt a versenyzés vele Gyarmaton. Nem is mertem bevállalni sehol egy beszúrást, nehogy ellökjek valakit. Semmi gond, ha valamit látsz jegyzetelj. Sújt csak a blokk ból tudunk levenni.
bocsi sanyi de abszolut nem voltunk képben a helyezésekről és még hosszu este volt előttünk igy is éjfél mult mire hazaértem.peti telefonált utánunk hogy harmadik lettem majd az évvégi banzájon bepotoljuk
Nem lehet erre mit mondani....őrületes balszerencse és őrületes szerencse, hogy nem lett baj. Egy biztos, semmit sem tehettél! Senki! Csoda az is, hogy neked nem lett bajod. Sajnálom, hogy nem tudtunk elköszönni tőletek, azt hittük, hogy jöttök utánunk az átadóra.
Most nem azé de....ráültem a gépedre és.....célba ért! Rá ültem Losonczi Pisti gépére és nyerte a classic 2-t. Nem ültem kedves geco gépére és.....közönség találkozóra ment verseny helyett. Ja! És Pisti arcát nézve jól is esett neki , hogy közös ültünk R-Gó, ezentúl csak pízé ülök fel
Abban a külpolitikai helyzetben már annak is örültem hogy még én vagyok felül. Nem volt a harci gépen egyetlen fék se, a hátsó soha sem működött az első meg sokkot kapott a 100m-nyi kormánycsapkodástól. Még szerencse hogy a váltót egy híres mester készítette, ezért kibírta a kuplung nélküli visszarugdosást. Csak tudnám a Füves gyerek mé lazíttotta fel az anyámat a stájerungon
De a gazdagok angliábol hozatják.
Ha dolgozom lelövöm, mert folyton csörög, és zavar, utána mindíg elbaszok valamit:)
Eddig még soha nem volt kevesebb mint 12 csapat.
Sanyi vizes huszonötese szerintem még belefér.
Okt 14 kakucsra szerveződik egy kétórás szerűség.
http://youtu.be/l9xTevp94CI
Abban a külpolitikai helyzetben már annak is örültem hogy még én vagyok felül. Nem volt a harci gépen egyetlen fék se, a hátsó soha sem működött az első meg sokkot kapott a 100m-nyi kormánycsapkodástól. Még szerencse hogy a váltót egy híres mester készítette, ezért kibírta a kuplung nélküli visszarugdosást. Csak tudnám a Füves gyerek mé lazíttotta fel az anyámat a stájerungon