Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hatalmas! Dimmának szólok, hogy ilyen hangot akarok!
Ha jól emlékszem van a gázmarkolatnál egy gomb helye, tán start felírattal. Nem mentem melózni mert végre esik . Átnéztem az idő eredményeimet és Szombathoz képest 2-3 másodpercet lassultam vasárnap Mindenki gyorsult csak én nem. Pedig nálam is úgy volt eddig, hogy többet megyek gyorsulok. Szombaton legkissebb áttétellel mentem amivel a minden egyenes háromnegyedén már leforgott a motor 11500-on és csak utaztam utánna az egyenesbe vissza vissza engedve piciket a gázt, hogy ne forogjon szét. 1.04.362 versenyben az időm. 13-46 áttétellel. Vasárnap áttétel cseréltem a fogaskereket 15-46-ra. Nagyon szépen kiforgott a végéig, de valahogy nem gyorsúlt igazán. Nem éreztem erőt. Húztan neki ahogy bírtam, igaz fék már nem nagyon volt már és Legjobb idő valami 1.07. közepe végére esett vissza Tavaly az utcai 125-el mentem ilyen időket Cseréltem az áttételt 14-46-ra ezzel már legalább 1.05 eleje, közepe jött. Ezzel mentem már a versenyeken vasárnap. Ezt csak azért írom mert dicsérően és a lelkem simogatására olyan kedvesen megjegyezte Mester, hogy olyan szarul megyek.....Én is éreztem
tudod miért van akkora dinamod? mert az 1 dinastarter magyarul öninditos a motor.
Ez hatalmas igazság, tömören összefoglaltad a lényeget
Örömme olvasom, hogy nem csak án vagyok iylen idióta:)

Én legutóbb még el is olvastam:
"aha, 22-es" és kurvára beaktam a főcihez.

Akkor begorombultam és külön zacskóban tartom a szemét 22es szimemringeket.)
Jó volna valamit motyojozni.
Az én asszonyom szetreti ha remeg!
Hozzá kéne!
van itthon egypár szutyok félig készen abból az időből mikor a skacok még kicsik voltak ést azt hittem majd motoroznak egy mb80 talán a legkevesebb munkával befogható de ez még képlékeny,nehogy gyere itt nekem valami nsr vagyizé erőgéppel de ha van valamid beszéljünk,van kisdio peti/talán/én/talán/te ha két motor az két csapat
Milyen géppel mentek a 2 óráson?
zoli most hogy irod ezt a szimmering dolgot a multkor 2hétig szenvedtem egy simoval tipikus falslevegő tünetek szimmering jobbos uj balos uj a végén ripityára szedtem és csak véletlenül néztem rá az uj szimmeringre 22es volt,jól megszivatott aki előttem berakta
Ohh, jaj, ez a csigolyatörés változat ez nem valami biztató...
No, azért láttam én már traktoristát akadt dugót reszelgetni:)
(BRC LAci)
Az enyém is defektes IS vót...
Stájerung cs-t húzzad meg e! Blokkot újjjícsad fel e! Oszt jaó lössz...
mondjuk a p20 hajlamos rá az övé ebbe az évben meg különösen,hogy gabi defektes gumival ment az orra elött, megprobálta megfogni,sajna ezt már nem birta. azt annyi
sajnálatos hogy a lecsó a kisdió elé esett, reméljük felépül és jövöre ugyan ugy huzza.
A nézők kedvéért bármit kérlekalássan. Még oda is verem magam a célegyenesben, csak jöjjenek el jövőre is szép számban, tudod a szponzorok diktálnak...
Ennek hadd ne örüljünk már annyira, ha egy konstrukció eleve fos, utána legalább legyen könnyű talpraállítani nem? Traktorkáknak eleve nem olvad le a dugója 'szt kész. Megmutathatom a cébében milyen állapotú (szintén reszelővel generálozott) dugók pumpálják a füstöt már 3. szezonban. Olyannal a sövénnyíróitok be se indulnának
ha ugy leolvadt volna a dugóg mint a petróé megnéztem volna
hogy 1 türeszelövel meg 1 nagyobbal hogy meg mennyi idö alat teszed harcképessé. Két rövid futamot végigcsinált ugy ahogy de ment, nem jött potyára. Neked a hepped hogy kirongyolsz a nézök közé.
Szívesen máskor is. Üzeni.