Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszteletem !
Látom még mindig a régi Gyuribá
De inkább az a kérdés, hogy ha valaki megcsinálja a világ legjobb Pancsiját akkor miért nem tud szárat egyengetni ?
Gyuribá meg jól elfelejtette, hogy annak idején még nagyobb ász volt Pannóniában ...a szomszéd gyerek azóta sem felejti a 3 hengeres hangját! Csak olvasson be a kommentekhez.
Úgyhogy inkább az RD vázba kellene a P20 blokkot berakni Gyuribának, ha már így elfelejtette a hangját
Bánkuti sztrítfájghter só egyik eleme...
Rebbentek az emberek?
köszi nem csak a mostani miatt kell van egy pár teló amit rendbe kellene rakni de a bakos ricsitől kaptam egy számot ,majd megpróbálom.hát igen villanás alatt akadhatott meg a huszas bent a sikánban ledöntve janinak esélye sem volt de kisdiónak se.aztán a második futamban összeakadt a yamaha váltója,csak 1-2 maradt gondolom valami eltört vagy szétesett az ütéstől
ha élesen tört felejds el, az öreg petró egyenget szárat, csepelen.
a p20 nem tagadta meg magát, bár a cikk szerint a világ legjobb
pannoniája. ! a szabó felajánlot 1 rd blokkot bele de hát nem kellet.
Felépül és újra így felpörög.
beszéltem a lecsóval ugy néz ki egyben van mindene csak piszkosul fájnak az alkatrészei,holnap még röntgenezik meg vizsgálják még.motoron ugy néz ki hogy az egyik telószár meg az alsó-felső kifli eldobós.nem tudja vaki esetleg régebben volt valami telógörgőzős cég talán a 2.ik kerületben,vagy valaki csinál esetleg ilyesmit?
ott áltunk a mentönél csak néztem milyen kockára fékezdted a hátulját, a motor jobban megijedt mint te mert csak ném akart vissza menni
Persze. De sajna elégé remeg.... Egyszerűen annyira megyek De hát Petibának mondjam? Hiszen látta eleget
A kocsma kanyar ha összejön Hamarosan feltöltöm.
OK, kiderítem mivel a legegyszerűbb megoldani és csörgök.
Amikor akarod szóljál 0630 2871436.
Baszki, azt kérném szépen bármilyen formában és akkor össze tudom vágni a belsővel Ha az jó odamegyek valamikor, átveszem a kameráról és rögtön megdumálhatjuk a tanulósdit is.
Meg van a felvétel mikor bírkozol a Hondával de én nem tudom feltenni
a kis japánok biztos drukkoltak belül.
Vége a szezonnak most mehetünk egy ilyen unalmas bárba reszelni.
Magyarul te lazítottad ki a muttert a stájerungon (copyright Gyuribá)
Sanyikám azt a hátsó kamerást szivesen megnézném ha nem titkos?
csak gyomrodon ne feszülne ugy a trikó
Hol lehet Szabóbá? Most jön, vagy nem jön....
Mondtam bammeg,elég oda 2 henger,nem kell 3,főleg 4 traktore!
Kihányta a Yamakka a Honda dugacsot magábóóó!
Péterbá, néztem este a hátsó kamerámat... azé próbálkozott rendesen az előzéssel. Szorult a hurok rendesen a nyakamon Sajna megint elkövettem azt a hibát, hogy felvettem az előttem haladó tempóját és nem tudtam újítani. Hiába...a rutin hiánya. Amúgy, hogy Almási úrat az űr MZ-vel csak tényleg nagy kockázat árán tudtam volna odébb lögdösni. Annyit meg nem ért meg a dolog. soha nem okozott gondott egy MZ-se a kicsi motoromnak de ez annyira ment, hogy még Sajbent is majdnem vissza előzte. Nekem meg amúgy sem volt izmos fékem és Sajben Jani visszavágott a Kecsói előzésemért. Ügyes volt na
Csak most már fizessél is, ha vetted. Többen kérdezték, hogy Zoli megvette a 200-ast, hogy ott látták tolja el a gépet. Ja, mondtam eladtam neki 400 000 ezerért csak azé tolja mert olyan kemény a gép, hogy fosik beindítani
Oké, vettem.
Valami baj van a gépemmel vigyáznom kell nehogy olyan képet tegyen fel amit nem akarok.
És az eredmény
A Bogár képét elcsesztem ez a versenybogaram ez lett belőle.
Bácsi, akkor szeretném hivatalosan is rögzíteni a tegnap elhangzott rendelést: 120-180 5 lépcsőkben 2-2db főlik olasz foshoz, valami PHM