Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más a főci kúpja... megyek a garagébe és addig nem jövök ki még jó nem lesz...
Sajna viszem Gyarmatra vissza a gyulát, nem dzsó Azt rá lehet szegölni a gépedre?
majd lessz
Még csak ma volt Debrecen citybe 24-26 fok,minden nap 30-32 ! Kivittük az RD-t beállítani de durrog,dadog! Már lementem fújókailag 125-re de ugyan az! Lehet hogy gyuszitekercs,a trafó elvileg joe! Iccaka még szegelek... ha jó lesz, csak akkor megyek!
Jön még innen valaki szombaton?
Okéj. Zoli elnézte a naptárt? Nincs ott még senki Van fotó a 200-as gyuláról?
..na mostmár késő meg előkellene kotorni mert a köbméteres tartály ajján lehet sacc per kábé..
az mzoli már a sört issza balassán düzni nincs ,brc talán hoz de dörzsár meg mérö az lessz
ugyanez a kerék van a 80ccmmes be. vas reggel megyek,dolog van
nem megy a bolylertesthez
Nem néz ki túl nehéznek.
Mesze Neked recege! Jó Bultaco?! (Ricardo Tormo)
Köszi! Nekem meg van is és nem használtam Tavasszal a 10 fokban jól jött Brezón. Asszongya a volt tulaja, hogy nagy előny a használata, főleg az első körökben. Eddig nem raktam fel már azért sem mert nálunk olyan lassú a rajtceremónia, hogy úgy is kihül. Pláne a 41-es versenyző barátom kelleti magát sokáig a rajthozállásnál Bocsi Danesz
a melegedéstől és a hirtelen l ehüléstől is ilyen lesz, azért szokták futam után rögtön feltenni a gumimelegítőt.
Csak azért kérdeztem mert az enyém vadi új volt, mentem vele 3 versenyt és így néz ki. Szabad fényben lem látszódik azért ennyire.
Megkékült az idő vasfogától! öreg szar volt Magyarul.
Mit jelent, hogy kékre edződött?
Hát igen akkor olyan kerékkel mentünk ami volt. De nekünk a Zalkába ilyen nem volt, Csak 200db kékre edződött csúcsos Dunlop gumi kb 5-6évesek azzal mentünk VB-n is. De ezeket állam bácsitól kaptuk ingyen.
vegyes classic:hátul küllős elöl fakerék
Van amelyik CDi-t meg tudom műteni.
Ha elhozod gyarmatra, most, vagy elküldöd, vagy akármi, meg lehet nézni, hogy mi a kotta.
Rosszabb nem lesz mint volt:)
classic 1 motor 1975
ok sokfelé manőverezek majd figyelek..
szia!
Az a ami benne van nem cserealap,szeretném ha maradna egy eredeti komplett gyári kerék.Venni szeretnék,ha tudsz segíteni annak örülök.
most c-vágányosdit jáccok most csinálom a műhelyt nyáron szerelek télen motorozok minden évbe ez van.