Még csak ma volt Debrecen citybe 24-26 fok,minden nap 30-32 ! Kivittük az RD-t beállítani de durrog,dadog! Már lementem fújókailag 125-re de ugyan az! Lehet hogy gyuszitekercs,a trafó elvileg joe! Iccaka még szegelek... ha jó lesz, csak akkor megyek!
Köszi! Nekem meg van is és nem használtam Tavasszal a 10 fokban jól jött Brezón. Asszongya a volt tulaja, hogy nagy előny a használata, főleg az első körökben. Eddig nem raktam fel már azért sem mert nálunk olyan lassú a rajtceremónia, hogy úgy is kihül. Pláne a 41-es versenyző barátom kelleti magát sokáig a rajthozállásnál Bocsi Danesz
Hát igen akkor olyan kerékkel mentünk ami volt. De nekünk a Zalkába ilyen nem volt, Csak 200db kékre edződött csúcsos Dunlop gumi kb 5-6évesek azzal mentünk VB-n is. De ezeket állam bácsitól kaptuk ingyen.
Van amelyik CDi-t meg tudom műteni.
Ha elhozod gyarmatra, most, vagy elküldöd, vagy akármi, meg lehet nézni, hogy mi a kotta.
Rosszabb nem lesz mint volt:)
Ha elhozod gyarmatra, most, vagy elküldöd, vagy akármi, meg lehet nézni, hogy mi a kotta.
Rosszabb nem lesz mint volt:)
Az a ami benne van nem cserealap,szeretném ha maradna egy eredeti komplett gyári kerék.Venni szeretnék,ha tudsz segíteni annak örülök.