Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beteg ááálllat vagy
ha forog 18 ezret akkor semmi:)
V4 hanggal mi baj? Talán a legszebb mind közül.
Áhh, nem érted a lényeget:)
Az "olyan mint, ha" érzés a fontos (nekem:) a motor sikitson, azt jólvan.
Gyorsan menni úgy is csak Kisszabó tud:)
Há búzi-e vagy? Nem látod hogy a sor4 nemgyó semmire? Ezé kocsikázok most is egy újabb V4-ért
Áhh, visitós kell bele, valami sornény 250:)
Nem megy, de jól szól:)
Ismét felszólítanálak, hogy pakoljunk végre egy traktor blokkot abba a kurva kaszniba. Pl. XT550, hangvillás, 4 szelep, balansz tengely, regiszter karbis, alulról tol mint egy gőzmozdony. Igazi MAMI speciált lehetne kanyarítani belőle.
Ez csinos. Gratula a bajnoki második helyedhez barátom!
Azért ment úgy,mint egy százas Csepel!Menet közben könnyítettem rajta.(Meg magamon is.)
Jó, végül is, ha amerika felé indulunk, akkor keletre van Japppány :)
Van nekem boltbajárós ( ex. Kecsoringi racemotor ) dobozos, puccos youngtimer RD. Azzal mentem Adtak cserébe porcelán motortankot
CSaló e vagy?
Neked keleti motrod (e) van :)
Sajnos nincs.Csak annyi hogy testközelből láthattam és tapinthattam.Szeretnék egyszer beleülni is.Régebben modelleztem(van is még egy pici Z-50-es gépemcsak nincs benne moci)de az is abbamaradt,így maradt a tipus melleti rajongás és szeretet.A világon a legszebb műrepülőgép!Gyönyörűen zenél a 6 hengeres Lycoming P20 fan vagyok meg RD GT stb stb.egyszóval tetszenek a 2 ütemű Japán rakéták
Ma volt egy túra verseny is kb. 80 km-eren. Haveromat elkisérve buliból beneveztem én is Véletlenül megnyertem a nyugati motor kategóriát Ezt a vetítést!
Kisnémedi
Van valami közvetlen kapcsolat a z50-es műrepülőgéppel?
Üdv mindenkinek!Nagyon jól éreztem magam a múltheti motorversenyen!Bár Peti Yamahája egy kicsit asztmás volt,de végig bírta a hétvégét.Sanyinak utólag grat a bajnoki címéhez,Nelacibácsi lenyűgözte a családomat és a barátaimat a motorozási tudásával(köztük engemet is).Bár mindenki fantasztikusan ment!Köszönöm mindenkinek a káprázatos hangulatot!Mély tisztelettel: A fekete-fehér terepkalapos fickó
A rajtolást otthon is gyakorolhatod!A kuplungod legyen jó! Majd belejössz.Üdv.Lacibá
Üdv Lacibá! 55.277 a tavalyi legjobb ideje. Idén valóban 48 meg az apró. Elnéztem. Maga ahogy öregszik ( vagy fiatalodik) úgy gyorsul Hogy van ez? Igen a tréningölés nagyon fontos. Saját bőrömön tapasztaltam. Racékon már egész jól elvagyok csak azokon a fránya rajtokkal kellene valmit kezdeni...Ha jól rajtolok is úgy lenyomnak vagy rámesnek, hogy csak na.
Sanyi! 48 az a 47! Egyébként a Dani vagy a Lecsót úgysem tudtam volna lekerülni.Kicsit többet kellene gyakorolni és lenne ez jobb is.Szerintem ezt tudod magadról is.
Igen egy kis eligazítás beleférne futam előtt. Nem baj, szerintem sokat javult a helyzet 2 év alatt, szimplán csak túl sok a piranha az ekkora pocsolyákhoz. Kakucsról rémálmaim szoktak lenni, az katasztrófa. De ez legyen a legnagyobb baj, inkabb túl sokan legyünk mint kevesen.
Lacibá gyors mint a Lacibá! 47-es idõt is ment
Akkor bocs! Mint mondtam régebben még be is intettem,hogy az előzni szándékozó hol menjen el és ezért az ellenkező oldal felé húzódtam.Volt aki ennek ellenére arra előzőtt amerre húzódtam.Ezért határoztam úgy,hogy oldja meg az aki előzni akar. Ezt egyébként a verseny előtti eligazításon nem ártana közölni a lassabb motorosokkal. Üdv.Lacibá