Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pókokkal mi a helyzet?nem pusztulnak még a padlásról?
Csak szólok, hogy jövőre lesznek játszótársaid kis motorral, mert én is szeretnék menni, és Gecsei is élezi már a Malancát, és az a motor kurvára megy.
(monnyuk sem én, sem Gecsei nem tudunk motorzni hihi:)
persze 2 db meg garázsba gugol ami idén nem is ment
azért királyság hogy két év alatt több lett a yamaha mint a pannonia
Végül is tök mindeggy, hogy Dani, Lecsó, Kis Dió stb. hogy megy, az én kategóriába legyen jó a gép oszt annyi . Nem cél az abszolút eleje. Bár azért ez jól esett Lecsó-tól ennyivel kikapni megbocsátható
Na ja! Ez az én nagy bánatom. Hiába egy széria motor ennyit tud. Minden versenyen csináltam belső vidit és látszik rajta, hogy pld. rajtnál hiába tökéletesre sikerül az indulás azonnal elmegy 3-5 db. motor. Itt is látszik, hogy simán megyek az elejével is akár amíg nem jön az egyenes. Brezován ez nem volt nagy gond. Egy körön lendületből azért jobb a helyzet. Viszonont akárhogy is lesz jövőre brutál Dzsoli Dzsóker tuning kittet kap a ribancka Amúgy ha Gyarmat nem lesz tele lassítva és benne marad a hátsó felfelé egyenes....lehet, hogy alaposan elverik a popsimat srácok
a losonci feltette kecskemétet a videókra , te sanyi még se olyan gyors az a 200-as mert egyenesbe elmegy a p20 is a marmollyal.
Igaz a honda meg mögötted van.
Az életem a várakozás...
900 kilós:)
lapost@enternet.hu
Vááá! Mekkora nyomtató!
Kérek egy emailt és küldök képeket!
már mit jelent a komoly tuning haérdeklödhetek?
Én a saját gépemen dolgoztam...
üdv! eladó yamaha rd 250 lc ,nagyon komoly tuning hengerek,az egyikbe bele van húzva,meg van hozzá az egy gyűrűs versenydugattyú mintának,nagyon vastag a fala, sokszor lehet még fúrni,hengerfejjel együtt ! érd: atacc@freemail.hu
Ma is dolgoztatok a gépen?
Kis válogatós Csecset a magyarnak! Amit pld. én ma csecseztem.....sőt, még szegény Petrót is magammal rántottam a csecsezésbe simán másfél órát várattam is Szegény még talán nőre sem várt még ennyit
Kicsit eredetibb, kevesebb benne a műanyag , a most divatos medellekben túl sok van:)
sanyi két ekkora hengerrel csak az x-be indulhatnál/kannaverseny/
Köszönöm szépen Péterbá, de közben rájöttem, hogy sajnos nem tudok menni én sem, pedig szivesenmentem volna...

Azért köszönöm szépen.
jöhetsz velünk de akkor 8ra legyél nálam, nem tudlak felhívni nem mükszik a telefonod.
Egyszerűen nem értelek el telefonon, ha megjössz hívj, légyszi.
Mert azért ezt nem szeretném
Nóóóóó! Haladunk! És milyen az ara? Remélem csillogós, ribancos? Mindenhol szép kerek? Csak úgy vísít ha oda teszem neki?
Remélem hasonlít!