Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eddigiek nem vezettek semmire, ezeket még átnézem.
ÉS köszönöm.
Szerintem az iylen utcai izé, az masszív dili, alkalmasint sokkal inákább heppening mint verseny.
Bábolna szindróma.
http://youtu.be/lpRMm7Y-neM
Voltunk ma tesztelni kkucson, a Szabó család meg mi Dimmával.

Péterbá háromötvenese kb hibátlan, Gábor kettőötvenesében kirojtosodtak a membránlapok, más tekintetben jó az is.
szóval plusz még két Yamaha,Lesz race.
ŐŐ, óó, ja:)

A hétvégén legyártom, kedden nálad van.
mzoli mzoli jelentkezz!megkaptad az emilt?
helló nekem van egy 125ös kuplungkarom,de nemtudom,hogy jó e hozzáhozzá.
Sziasztok!Ma organizáltam egy 350 Lc-t.Kissé hiányos meg ütött-kopott,86-87 körüli.Érdekelne :kuplungkar,egy guszta ülés,berugótengely.Tudtok segíteni?
Szia!

Nem jutottam előbbre a kuplungkosár ügyben, már a bontókat vadászom.
Esetleg további tipp, Itt a fórumon lenne-e valakinek?
Tényleg nekem is lappang valahol egy ilyen blokkom amit iszonyatos pénzért vettem váltó tervezgetéshez.
+ Neked,a közremüxiért!
December elején ütöttem le! Mondom hogy a TITANIC-al jött!
Köszönet Bob Ballard-nak hogy felhozta...
Ez még az amit együtt intéztünk és hisztizett az ombre? Nem kapkodtad el, az lassan egy éves sztori.
Köszi.
Hát neked sem könnyű...........:-)
Nagyon jó fotók!
-Ha a második race után is körbemész a pályán,összerakhattál volna egy motrot...
Ja! 99 $ vót!
Ballard felhozta az elsüllyedt Titanicról!
Végre meggyütt Ámerikábóóóó!
Fene tudja, azért nem olyan egyszerű jó széria közeli 20-ast összelapátolni ... De gyanítom itt is az lenne a végeredmény mint az MZ-nél, h a legtöbb rom tuning gép csúnyán lemaradna ...

Nem figyelt Gyuribá, a másik vonalon mehetne az elgondolásom szerint a szénné reszelt kategória is, csak külön értékelve, mert hát nem 1 kategória!
De nem kibicelek tovább, velem úgysem lesznek többen, arról már gondoskodtak, h elmenjen a maradék kedvem is
Azért hajrá
rd 50,yds3,gt 250 suzuki, hercules,garelli..... ilyesmik
Neked most milyen 2T van?
kit erdekel a papir?engem spec nem