Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár.
Köszcsi.
Köszi! Megoldódott!
csillag küllösek!
Ombre a kerekek megvannak még?

Jól emlékszem, hogy küllősek?

Lehet az érdekelne engem
helló nekem van 125rdhez tárcsám.ha ahoz keresel irj.
Megtanátam Köszi.
A kis nsr-ek úgy viszonyulnak a simsonhoz, mint az MW motor a 350-hez, nem lehet összehasonlítani.

A ygerekek motorostul könynebbek mint némelyik versenyző motor nélkül .
Hogy még ügyeek is, az meg csak külön adalék:)
Gyuri ki csinálta azt az 50es Hondát mert úgy tudom van belőle egy
jobb is, de az még ott van a garázsba.
Főni. Légyszi nézzen utánna nekem, hogy rd 125 lc karburátorba milyen méretű benya fúvóka és tű való gyárilag. Nem találom a könyvét sehol. Köszike.
eleve a müsz kiirás kizárta a membránt, sok minden hajaz a 24h kiirásra. Itt nincs helye a yamahának.
üdv! pár dolog eladóvá vált,jutányos áron, yamaha rd 250 lc tank,hasidom ,farokidom ,elsősárvédő ,nem rozsdás,nem horpadt,nem repedt,+ forgalmis váz,és hozzávaló motorblokk ,műszerfal,újszerű ypvs ülés,stb,postán is elküldöm! érd:atacc@freemail.hu
Most akkor van elfogadott műszaki szabályzat vagy nincs?Ha van ki fogadta azt el?Talán egy hónapja kérdeztem a Dimmát,ő azt mondta,hogy nincs.
Akkor most mi is van?
Innen felismersz majd
Nevessetek csak Én 17-órakkor megint mocira ülök. Az oktató bácsi a vizsga előtt kivisz a forgalomba is. Tanulom a tömegbe motorozást és ha átadja a tudását akkor csak a hátamat fogjátok látni a versenyeken
Talán nekem van.Hazaérek,felhivlak.
Nade Sanyikám, minek a dupla szégyen?
Nincs valakinek egy RD (levegős) féktárcsája? Csak a közepe kéne...
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
bocsi mindig elfelejtem az előzmény dolgot a sanyi kétkategoriás indulását akartam irni
nem a sanyi akar duplázni
Majdnem sírtam...ez a zene...
Én?
Spielbergkém egy ilyen filmet kék forgatni Balassán!
http://vimeo.com/23181483