na és hogy szól a vizes 350-es.
Látom nem hiányzott a gabi, bár már :
messzi volt nagyon-de azt hiszem sokkal de sokkal többen nem lesznek.
Hogyé mentek a p20-sok
A mina blokkos MW motor mindkétszer gyorsabb volt mint kisdió háromötvenese, ami azért durva.
Mogyi mindkétszer ott gumizott Petró mögött, a másodikban már egészen közel ért, amikor egy lekörözendő csoport miatt újra megnőtt köztük a távolság.
Köszi. Nem gáz. Sok benzin maradt a mociba a kocsi tankja tele, én energia bombával töltve, kocsi javítása kijön 100 ból, hónap végén race és jövök. Nektek gratula. Látom classic 1-es lettél. Kakucson zuzunk. Remélem lesz mezőny, többen mondták, hogy mennek.
Bocs, hogy bele vau. Itthon is van motyó hozzá. ebay-ról csak új dolgokat vegyél ha lehet. pld.http://yambits.co.uk/ de hívd fel ezt a számot is 06209104524, vagy 06703291952. Ha nem találsz náluk se írjál.
hol a másik karbi,tán azzal kéne probálni,
milyen olaj van benne, hajlamos csuszni a kuplung ha mindenféle spéci olajjal töltöd fel. + vaslamella szokott segiteni + a normál
10-40-s olaj akár a tescos is.
DAni kiesett ez elsőben, a másodikban szépen ment.
Az ypvs meg kb kezelhetetlenül erős volt erre a pályára
Látom nem hiányzott a gabi, bár már :
messzi volt nagyon-de azt hiszem sokkal de sokkal többen nem lesznek.
Hogyé mentek a p20-sok
Mogyi mindkétszer ott gumizott Petró mögött, a másodikban már egészen közel ért, amikor egy lekörözendő csoport miatt újra megnőtt köztük a távolság.
Classic 1.
1. én
2.Diós Józsi
3.Mogyi Peti
Classic 1,2,3-ban összesen voltunk 5-en...
2 futam volt...
gratulálok
1. Petro
2.Mogyorósi Peti
3.Diós Józsi
Classic 2.
1.Diós Krisztián
Classic 3.
1.Horváth Attila
Nagyon hiányzott a harctéri tudósítónk...
Jaófíle cseszkós,ázsványi váltómű oil van benne 10W40-es és mostmár minden race aut cserézni fogom!
Vagy pontosabb Típus egyezés kellene? Ránézésre ilyen :)
http://viewitem.eim.ebay.hu/Ya...
milyen olaj van benne, hajlamos csuszni a kuplung ha mindenféle spéci olajjal töltöd fel. + vaslamella szokott segiteni + a normál
10-40-s olaj akár a tescos is.