Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula!
na az csunya lenne, a gabitol biztos kapott volna pár mp-t a tavalyi motorral de a mostani 250-essel is.
Lecsó el sem indult a racén,nem tudom miért, mérésen még ment.
DAni kiesett ez elsőben, a másodikban szépen ment.

Az ypvs meg kb kezelhetetlenül erős volt erre a pályára
na és hogy szól a vizes 350-es.
Látom nem hiányzott a gabi, bár már :
messzi volt nagyon-de azt hiszem sokkal de sokkal többen nem lesznek.
Hogyé mentek a p20-sok
A mina blokkos MW motor mindkétszer gyorsabb volt mint kisdió háromötvenese, ami azért durva.
Mogyi mindkétszer ott gumizott Petró mögött, a másodikban már egészen közel ért, amikor egy lekörözendő csoport miatt újra megnőtt köztük a távolság.
Helyesbítek!
Classic 1.
1. én
2.Diós Józsi
3.Mogyi Peti
Classic 1,2,3-ban összesen voltunk 5-en...
2 futam volt...
Marcika a mentőangyal, Attila RD blokkját varrja a Máriapócsi depóban,vasárnap este 10 órakor, a fűben...
hányan voltatok,
gratulálok
Classic 1.
1. Petro
2.Mogyorósi Peti
3.Diós Józsi
Classic 2.
1.Diós Krisztián
Classic 3.
1.Horváth Attila
eredmény?
Köszi. Nem gáz. Sok benzin maradt a mociba a kocsi tankja tele, én energia bombával töltve, kocsi javítása kijön 100 ból, hónap végén race és jövök. Nektek gratula. Látom classic 1-es lettél. Kakucson zuzunk. Remélem lesz mezőny, többen mondták, hogy mennek.
Sanyókám! Őszinte részvétem! De tényleg! Nagyon készültél rá,tudom. Ez tragédia de ne add fel!
Nagyon hiányzott a harctéri tudósítónk...
2000.-
A Dellrotyó várja 350-es blokkját...
Jaófíle cseszkós,ázsványi váltómű oil van benne 10W40-es és mostmár minden race aut cserézni fogom!
Tyűűű, Ez szívás.
Máriapócsi futamom vége....csak 200 km hiányzott.
Nincs valakinek eladó kipufogója YPVShez?
Mennyit alkudtál? :-)
Előre is nagyon köszönöm, remélem lesz valami.
Bocs, hogy bele vau. Itthon is van motyó hozzá. ebay-ról csak új dolgokat vegyél ha lehet. pld.http://yambits.co.uk/ de hívd fel ezt a számot is 06209104524, vagy 06703291952. Ha nem találsz náluk se írjál.
igen ami a főtengely végén van. Mert szerintem elég hangos tud lenni ha nem párba van kicserélve.
Melyikre gondolsz? ami meg hajta?
szerintem kéne hozzá kis fogaskerék is.
Érdemes megvennem egy ilyet?
Vagy pontosabb Típus egyezés kellene? Ránézésre ilyen :)

http://viewitem.eim.ebay.hu/Ya...
hol a másik karbi,tán azzal kéne probálni,
milyen olaj van benne, hajlamos csuszni a kuplung ha mindenféle spéci olajjal töltöd fel. + vaslamella szokott segiteni + a normál
10-40-s olaj akár a tescos is.