Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

90/90-18 racsing gummát nem tud valaki? Heidenaun kívül!
Ehun e!
Üdv Lacibá!
Lehet szenilis vagyok, de kíváncsian olvasnék olyan régebbi írásomat ahol "versenygépnek" nevezem bármelyik motoromat !
Mondjuk van 2 is, de pl a 450-est is inkább fő csapásmérő járművemnek becézem
Egyébként meg majdnem oda keveredtem mert Dudás elvitt volna, Lajosbá pedig terepen ment és gondolkodtam a dolgon, h csatlakozok ...
Aztán a közeli terepmocis banzájt választottam ahol néhányakkal jót dumáltam, néhányak meg kiborultak tőlem a karburálás téma miatt mert kinevettem a félresikerült diagnózisukat
(szerintük stift gázon lecsökkent a benzinszint és ezért úgy viselkedett mintha keveset kapna ... na erre betettek nagyobb főfuvit, mire megszűnt a baj az már fel se merült bennük, h ezen elv szerint nagyobb lukon még több bengának kellett volna eltűnni ... na de ők tudják, én pedig jót nevettem)
Üdv Gyuribá!
Ez nem kötekedés akart lenni, hanem csak irónia, h lehet nézni a dolgok jó és rossz oldalát egyaránt ...
A siránkozás még senkit nem vitt előrébb soha! Aki gondolja ezt magára veheti, de konkrétan senkire nem céloztam.
Ettol kuriozum,h csak a 87 es evben szereltek
Hát ez akkor se járt még előtte nálunk.
Ez is NF5 csak a legelső, más a kipufogó, a teló, a fék és még kamrás a kipufogó, nem tolattyús. Meg az ostoba farokidom, de így oldschool, különben nem is kellett volna. Ja meg a rohadt 18-as hátsó felni, az igazi főnyeremény.
Sztem nem csinaltak 50-60 db nal tobbet.A 87 es motornak sokmindene stimmel az nf 5 el,kiveve a ropsulyos power,nem?
Akkor először vissza kellett vinniük
Ebből azért gyártottak pár darabot...
Gyanus ez nekem,az evj illetoleg en tevedtem 1 evet.....sztem megis a honvedos motor lesz,anno nemeto bol hoztak 90 ben.
mellik az a jármü, ami sopron-m.pocs.m.pocs-sopron 25 liter ü.anyaggal megteszi,egy motorral a hátán?olyan kő nekem is
Olyan vicces tarka-barka papírdarabokat gyűjtött a bácsi, nálam meg pont volt pár ilyen, így hát cseréltünk. Apró dolgokkal, de végül is csak közepesen baszott át, tehát nem panaszkodhatok.
Jochen Schmid
Melyik naci bajnok?Adolf Stadler?

Hogy kerult hozzad ,ha kerdezhetem?
Nem. Papíron náci bajnok volt 88-ban. De persze 87-es hogy semmi ne legyen hozzá, cserébe az legalább gyémántokért. Viszont így idéntől legális Alpok Adria specialban. Az nem olyan nagy baj, amíg elkészül a hevitett RC24 Bubba Shobert replika. Az a PVM egyébként sima utcai alu, nehéz mint a sár.
hihi:)
azert a Duciban is pvm kerek figyel hatul
Szia!

Az a Honda nem a honvedbol szarmazik?88as evj?
Szia Jani! Nem jöttél Máriapócsra,pedig most jó pályát csináltak,nameg a sok beígért huszasból nemsok jött el.Te minek csináltad a versenygépet ha nem jössz versenyezni.Legalább egy jó beszélgetésre eljöhettél volna.Üdv.Lacibá
Az. Sövénnyíró még a régi időkből. Összesen két szál dráút van rajt, még a szelep is röpsúlyos a dlágaszágon. Össze kellene dobálni 'szt nyekeregtetni amíg meg nem áll valami titokzatos kétütemű fos hisztivel. Persze Honda úgyhogy nem tud ilyet, de azért idegesítő a hangja kurvára. Tarcsinak fogom magammal hurcolni ha az olasz traktor úgy döntene aznap mégsincs kedve menni. Mer azok meg amolyanok, tudóóód. Sose bízz olyanban aki darált macsekbú tolja a bolognait
Csúfoljá csak Majd ha nem leszek korlátozott nagyot nézel.
Jóféle a Duc de az mi az egy régi RS e ?
Megyek tologatni,szójááá!
Én is lottózok!
legalább az rs 250-es told oda classik 3-ba az berreg.
Itt tartok mai nappal + a főtengely is görbe mint a picsa. Szerinted? Karácsony magasságára talán lejön a padról és megkérek valakit hogy berregve toljon körbe az udvaron...
Akkor te korlátozott motoros vagy.
Oylan mint az élelmiszerekben az E xxx jelzések, csek nálad ez van odaírva:
"nyomokban motorversenyzőt is tartlamaz(hat)