Üdv Lacibá!
Lehet szenilis vagyok, de kíváncsian olvasnék olyan régebbi írásomat ahol "versenygépnek" nevezem bármelyik motoromat !
Mondjuk van 2 is, de pl a 450-est is inkább fő csapásmérő járművemnek becézem
Egyébként meg majdnem oda keveredtem mert Dudás elvitt volna, Lajosbá pedig terepen ment és gondolkodtam a dolgon, h csatlakozok ...
Aztán a közeli terepmocis banzájt választottam ahol néhányakkal jót dumáltam, néhányak meg kiborultak tőlem a karburálás téma miatt mert kinevettem a félresikerült diagnózisukat
(szerintük stift gázon lecsökkent a benzinszint és ezért úgy viselkedett mintha keveset kapna ... na erre betettek nagyobb főfuvit, mire megszűnt a baj az már fel se merült bennük, h ezen elv szerint nagyobb lukon még több bengának kellett volna eltűnni ... na de ők tudják, én pedig jót nevettem)
Üdv Gyuribá!
Ez nem kötekedés akart lenni, hanem csak irónia, h lehet nézni a dolgok jó és rossz oldalát egyaránt ...
A siránkozás még senkit nem vitt előrébb soha! Aki gondolja ezt magára veheti, de konkrétan senkire nem céloztam.
Hát ez akkor se járt még előtte nálunk.
Ez is NF5 csak a legelső, más a kipufogó, a teló, a fék és még kamrás a kipufogó, nem tolattyús. Meg az ostoba farokidom, de így oldschool, különben nem is kellett volna. Ja meg a rohadt 18-as hátsó felni, az igazi főnyeremény.
Olyan vicces tarka-barka papírdarabokat gyűjtött a bácsi, nálam meg pont volt pár ilyen, így hát cseréltünk. Apró dolgokkal, de végül is csak közepesen baszott át, tehát nem panaszkodhatok.
Nem. Papíron náci bajnok volt 88-ban. De persze 87-es hogy semmi ne legyen hozzá, cserébe az legalább gyémántokért. Viszont így idéntől legális Alpok Adria specialban. Az nem olyan nagy baj, amíg elkészül a hevitett RC24 Bubba Shobert replika. Az a PVM egyébként sima utcai alu, nehéz mint a sár.
Szia Jani! Nem jöttél Máriapócsra,pedig most jó pályát csináltak,nameg a sok beígért huszasból nemsok jött el.Te minek csináltad a versenygépet ha nem jössz versenyezni.Legalább egy jó beszélgetésre eljöhettél volna.Üdv.Lacibá
Az. Sövénnyíró még a régi időkből. Összesen két szál dráút van rajt, még a szelep is röpsúlyos a dlágaszágon. Össze kellene dobálni 'szt nyekeregtetni amíg meg nem áll valami titokzatos kétütemű fos hisztivel. Persze Honda úgyhogy nem tud ilyet, de azért idegesítő a hangja kurvára. Tarcsinak fogom magammal hurcolni ha az olasz traktor úgy döntene aznap mégsincs kedve menni. Mer azok meg amolyanok, tudóóód. Sose bízz olyanban aki darált macsekbú tolja a bolognait
Itt tartok mai nappal + a főtengely is görbe mint a picsa. Szerinted? Karácsony magasságára talán lejön a padról és megkérek valakit hogy berregve toljon körbe az udvaron...
Akkor te korlátozott motoros vagy.
Oylan mint az élelmiszerekben az E xxx jelzések, csek nálad ez van odaírva:
"nyomokban motorversenyzőt is tartlamaz(hat)
Lehet szenilis vagyok, de kíváncsian olvasnék olyan régebbi írásomat ahol "versenygépnek" nevezem bármelyik motoromat !
Mondjuk van 2 is, de pl a 450-est is inkább fő csapásmérő járművemnek becézem
Egyébként meg majdnem oda keveredtem mert Dudás elvitt volna, Lajosbá pedig terepen ment és gondolkodtam a dolgon, h csatlakozok ...
Aztán a közeli terepmocis banzájt választottam ahol néhányakkal jót dumáltam, néhányak meg kiborultak tőlem a karburálás téma miatt mert kinevettem a félresikerült diagnózisukat
(szerintük stift gázon lecsökkent a benzinszint és ezért úgy viselkedett mintha keveset kapna ... na erre betettek nagyobb főfuvit, mire megszűnt a baj az már fel se merült bennük, h ezen elv szerint nagyobb lukon még több bengának kellett volna eltűnni ... na de ők tudják, én pedig jót nevettem)
Ez nem kötekedés akart lenni, hanem csak irónia, h lehet nézni a dolgok jó és rossz oldalát egyaránt ...
A siránkozás még senkit nem vitt előrébb soha! Aki gondolja ezt magára veheti, de konkrétan senkire nem céloztam.
Ez is NF5 csak a legelső, más a kipufogó, a teló, a fék és még kamrás a kipufogó, nem tolattyús. Meg az ostoba farokidom, de így oldschool, különben nem is kellett volna. Ja meg a rohadt 18-as hátsó felni, az igazi főnyeremény.
Ebből azért gyártottak pár darabot...
Hogy kerult hozzad ,ha kerdezhetem?
Az a Honda nem a honvedbol szarmazik?88as evj?
Megyek tologatni,szójááá!
Én is lottózok!
Oylan mint az élelmiszerekben az E xxx jelzések, csek nálad ez van odaírva:
"nyomokban motorversenyzőt is tartlamaz(hat)