Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...nem...
üdv.valaki nemtudja,hogy még milyen blokk fér 125ös rd vázba?pannonia?csepel?danuvia?
ok.köszönöm.
Váz és motorszám ugyan az 1e7 akkor 125. 200 -as 1e8 kezdődik.
üdv mindenkinek!valaki mondja már meg,ami képet feltöltöttem.milyen motor van rajta.a táblája szerint 1e7,de más szerint meg rd 200as.most melyik?
Szabokuksi@vipmail.hu
hali ez a yamaha rd eladó blokk,karbik nélkül.a kép régebbi,de annyi változott,hogy kapott egy új fújást.
ja és van valakinek ötlete hogy hol vegyek dugót, tömítés szettet? a motor yamaha rd 125
nah szétszedtem ma a gépet, nemtom nekem nem tünik olyan rossz állapotúnak a dugattyú, a henger pedig egyáltalán nem, a gyűrűk azok lehet hogy kivannak, azt mondják hogy ha nincs már rece az oldalán akkor bizony ki van, hát ez olyan sima mint a ...! a gyűrűt kézzel letudtam szedni elég könnyen lehet ez is azt jelenti hogy kuka, majd vissza tettem a hengerbe, nem tünt nagynak a hézag talán csak az alsó gyűrűnél! Az össze szereléstől félek ha esetleg van vkinek egy kis szabad ideje és szeret segíteni akkor szoljon bátran, a munka végzés idejére természetesen a védő ital (sör, bor, pálinka) garantált! esetleg csoki is!
...akkor az autó cross időszakból ismerős a darázs antal ,reich imre...
Rám gondoltál te öreg p...cs Különben meg sok boldog névnapot kívánunk Gyurikám és még egy pár Yamahát reszeljünk eggyütt!
Köszi! Válaszoltam.
heló vanek.irtam mailt
Maestro! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Üdv

Nsr 250 mc 21 hátsó ülés és az alatta levő szerszámos doboz nem maradt elfekvőbe
Szia!
Adatlapomon az e-mail címem, beszéljük meg, hol vagy helyileg, menyi az egész egyben?
heló nekem van egy patent állapotú ülésem.de van egy bontott motorom is a blokja,karbija hiányzik
Sziasztok!
A gépem átesett egy kis ráncfelvarráson.
Már csak egy rávaló ülés hiányzik. Esetleg Valakinél bontva?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok! Van kedve valakinek holnap segiteni szétszedni egy rd 125-öt? Dugót kell kivenni meg a hajtókart! Ha esetleg valakinek valamikor, nem feltétlenül holnap de van kedve segiteni ezen a telefonszámon elér: 0630 567 8687, vagy irjon ide vagy e-mailra! A segitség idejére a védő ital garantált ! Igény szerint csoki is!
Üdv Urak
Régebben emlitettem a tzr 250 gyujtást ami elvileg egyezik az rd250, 350-el valaki(k) kért képet, most jutottam el idáig. Van még power motor meg elektronika is, meg egy komplett berúgószerkezet is, ha valakinek kell valami baráti áron viheti.
végül is csak a kosár része kell mert valaki idióta letörte az egyik "fület" Gondolom ezért rázott annyira.
legalább a pokhasuaknak is lessz szélvédelme, jobbat nem tudtam kitalálni