Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megirtam a facén hogy ez nem jó igy jött a válasz hogy miért nem irtuk meg. Ha jó az emlékezetem bár ahogy öregszem hülyülök is
de még a szocformulára is feltettük jó régen rögtön a szabályok,
kialakitása után 1 nappal hogy miért nem jó a vhsa az indokok ugyanezek voltak . Ha tévednék erősitsetek meg benne, hogy nem igy volt.
és ha felszivod magad abszolutban megverheted a füves sanyit egy jó motorozással
Grab the Flag Pannónia Ringen most van!
BRC Laci indul!
Jövőre menni kéne!
Lottózok!

http://vimeo.com/37894706
semmi extra. Időimet beírják ide is oda is.
na és hogy csináltad volna mikor 1 x-re mentek?
Nekem nem kéne 1 nél több!
volt még egy mz-s haver egy ts-sel a classik-1 ben
miért a lista szerint a c1 3föböl állt petró mogyorosi dió aztán?
c2 kis dió
c3 attila
Julika 18000 ajánlatott tett ha 1-2 be is csinálom
én is ugy indultam neki hogy a classik2-be nevezek hogy legyen létszám de igy legalább a c1 kilett a c2-ben meg mindegy lett volna hogy 1 vagy 2 motor
13, az a nyóc!
Én köszönöm!
Jövő hétvégén jön innen valaki kakucsra tréningatyázni?
ez nincs a listán
namost én a f1-et meg a motor gp mindég 2-3 láda sör mellet nézhetném egész nyáron.
a doki mit végzett mert nem birom felhivni a nándit,bár sulyos hogy az 50ccm mes honda a 12 lovával 1,5mmp jobbakat ment mint a 90ccm simsonok.
Beszéltem a kis Dioval erről és én a MAMI Julinak is jeleztem, hogy nevezek classic 2-be is, hogy kijöjjön a kat Máriapocson. Úgy volt, hogy a Dio, Öreg Szabó és én. + valaki beesik. Nem jött össze. Kakucson megint nevezek ha nincsenek meg , hogy kijöjjön a kat. Ha megvannak nélkülem akkor nem mert hát 8 pénz extra. Sok alkoholmentes sört megiszok én abból.
Kedves öreg dio nem mondom hogy huljon ki a hajad mert igy is jól nézel ki
De már az elején kötöttem magam ahhoz hogy miért pont a vhsa
nem jó, azt hiszem 1db használt pbh láttam nincs is eladó használtba amit megérné venni, ez volt ezt vettem,neked is ez van meg másnak is akkor miért nem, különben a mikunit se irták fel
azzal akkor mehetek van belöle lapsuberos 34-es akkor ráfeszitem azt ha már nem lesztek a startnál annyian hogy válogatni lehessen ki megy a pályára. Nem tudom ki találja ki ezeket a szabályokat,
de .....azt annyi köze sincs a levegös yamahához mint az asszonynak. Bár vele jobban megvagyok mert 40 éve türi a hülyeségemet.
A rendezők azt fundálták ki, hogy, amelyik motor valemeéyik eleme nem súlyosan(nem vezsélyes módon) sérti (nem felel meg) a kiírásnak, azt a motort elengedik, ha már elment oda a világ végére, azzal a kiktéssel, hogy aláír egy pépőrt, miszerint a köv versenyre ezt a hibát kijavítja.

ez azért mégis csak emberségesebb hozzáállás mint ha azt mondták volna, hogy nem felelt meg, így jártál.
még mindig nagyon szigorú vagy már a megbeszéléseken látszott hogy igy sikerül ez a szabályalkotósdi mi kerültünk körön kivül de ez van ettől még motorozunk
milyen papirt kellet volna aláirni?
mindenesetre a honapvégi race tervbe van véve nyilván ha nem lehet menni classik 1-2 be akkor gondolom a többi kimaradhat.
sőt hogy a classic2-ben amig nincs értékelhető létszám mit óv meg és ki?innen kezdve biztos kipróbálunk pár dolgot ugyse mulik rajta se pont se kupa ez az év már igy indul
igen köszönöm megkaptam,