megirtam a facén hogy ez nem jó igy jött a válasz hogy miért nem irtuk meg. Ha jó az emlékezetem bár ahogy öregszem hülyülök is
de még a szocformulára is feltettük jó régen rögtön a szabályok,
kialakitása után 1 nappal hogy miért nem jó a vhsa az indokok ugyanezek voltak . Ha tévednék erősitsetek meg benne, hogy nem igy volt.
Beszéltem a kis Dioval erről és én a MAMI Julinak is jeleztem, hogy nevezek classic 2-be is, hogy kijöjjön a kat Máriapocson. Úgy volt, hogy a Dio, Öreg Szabó és én. + valaki beesik. Nem jött össze. Kakucson megint nevezek ha nincsenek meg , hogy kijöjjön a kat. Ha megvannak nélkülem akkor nem mert hát 8 pénz extra. Sok alkoholmentes sört megiszok én abból.
Kedves öreg dio nem mondom hogy huljon ki a hajad mert igy is jól nézel ki
De már az elején kötöttem magam ahhoz hogy miért pont a vhsa
nem jó, azt hiszem 1db használt pbh láttam nincs is eladó használtba amit megérné venni, ez volt ezt vettem,neked is ez van meg másnak is akkor miért nem, különben a mikunit se irták fel
azzal akkor mehetek van belöle lapsuberos 34-es akkor ráfeszitem azt ha már nem lesztek a startnál annyian hogy válogatni lehessen ki megy a pályára. Nem tudom ki találja ki ezeket a szabályokat,
de .....azt annyi köze sincs a levegös yamahához mint az asszonynak. Bár vele jobban megvagyok mert 40 éve türi a hülyeségemet.
A rendezők azt fundálták ki, hogy, amelyik motor valemeéyik eleme nem súlyosan(nem vezsélyes módon) sérti (nem felel meg) a kiírásnak, azt a motort elengedik, ha már elment oda a világ végére, azzal a kiktéssel, hogy aláír egy pépőrt, miszerint a köv versenyre ezt a hibát kijavítja.
ez azért mégis csak emberségesebb hozzáállás mint ha azt mondták volna, hogy nem felelt meg, így jártál.
még mindig nagyon szigorú vagy már a megbeszéléseken látszott hogy igy sikerül ez a szabályalkotósdi mi kerültünk körön kivül de ez van ettől még motorozunk
sőt hogy a classic2-ben amig nincs értékelhető létszám mit óv meg és ki?innen kezdve biztos kipróbálunk pár dolgot ugyse mulik rajta se pont se kupa ez az év már igy indul
de még a szocformulára is feltettük jó régen rögtön a szabályok,
kialakitása után 1 nappal hogy miért nem jó a vhsa az indokok ugyanezek voltak . Ha tévednék erősitsetek meg benne, hogy nem igy volt.