Fogalmazzunk inkább úgy hogy továbbra sem
Inkább csak olyan kozmetikai varratokat szoktam produkálni. Ez nem azt jelenti, hogy szépek, inkább csak azt hogy nem tart. Légszűrőház, mindenféle konzolkák, ilyesmik mennek valamennyire. Tehát hozzad 'szt majd olvasztunk belőle alu gombócot.
Persze, 87-ig játszunk. Mit szólnál jövőre egy Schwantz vs. Gardner re-match-hez? Bár azért a gixxerért elég kár lenne, ha eldobnád. Én roncsokból tarhálom össze a VFR-t.
Nagyon köszi a tanácsot Most jöttem meg pestről és hál istennek minden ok. Nem is tudtam, hogy van még más szürő is. Mindenképpen megnézetem azt is. A computerét járó motornál olvasták és kimutatta, hogy folyamatosan kevés benyát kap és melegebb a motor a kelleténél. Szürő csere után minden normális értéket mutat. Ja és inyektor tisztítót adalékot kapott.
sanyi a benzinszürő a nyomóágban van ha sokáig nem cserélik kaphat kevés benzint a motor de csak ritkán áll meg.a szerelőddel nézesd meg a szivattyu előszürőjét a tankban ez csak egy kis munka de sokat jelent a szivattyu élettartamának
Üdv Lacibá. Nem most vettem. 4 éve van meg a járgány. A verseny előtt közvetlen szerelőhöz vittem, vezérmű szíjat, görgőket, olajat, szűrőket cseréltek. Hát a 4 év alatt a benzinszűrő kimaradt..... Amikor megtalálták a hibát, hogy a szűrő lehet a bibi látszott rajta kivülről, hogy talán sose cserélték. Medig elmúlt 6 éves. Persze a szervíkönyvbe csere van írva. 30 ezrenként. Most meg 180 van benne. Lényeg az, hogy egy 3500 Ft-os alkatrész miatt estem ki.
Ezt ennek tükrében kell nézni.