Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igertem en mär elöbb is, de nem jöttel, en meg mar nem akarom tovabb kerülgetni azokat a szarokat , mert kell a hely masra. .-((Viszont talaltam meg egy nem teleidomos ypws also idomot, ha idöbe eltünteted, nem dobom ki.
a smidt laci keresett nálam lc kerekeket de csak 1 volt
Dimma, megpengettük a recegét, jó lesz:)
Év elején nekem ígérted a felniket, igaz hogy mindenki elfoglalt, és van 150km köztünk, nem tudtam elmenni érte.
Eladó a képen látható Yamaha Rd 80 de legfőképpen cserélném Cagiva Prima R 50 esre. Aki cserélne az írjon !
Pedig már épp megszereztem az inget.
Elkelt
ingen elvihetö egypär rd350lc, es egy pär ypws kerek, nem viszem sehova, es nem is postäzom, ket hetig tartom, ha nem kell senkinek, megy a melto helyere (MEH-telep) 0670 3190699 hetközbe 19ora utän, hetvegen bärmikor.
Szia! Nekem az ypvs-n kívül mindnek átereszt a csapja.
Sziasztok
Ha valakinek lenne egy 350Ypvs-hez való benzincsapja, akkor az érdekelne. Az enyém átereszt egy kicsit, de szerencsére a tűszelep jól zár.
valami 16 rugó körül. Klubtagsági, licencdíj, biztosítás benne van. Úgyhogy ez egy remek ár.
Lecsó! Ma,hogyan néz ki 1db. "C" licens + nevezés-biztosítás, ha csak 1 sport orvosim van,számszerűen?!
Nem akarok dörttrekkk versenyen résztvenni! Az a Reni Kobertsz műfaja!
Montammá hogy kaptam péntekre 1 szabadnapot!
Felrakom a bakelit gummákat, oszt rakenró!
Menni Kalocha!
Attila ment Lecsó mögött, utána Pedróza, és utánuk Petró.

Pedróza és Petró nagyot vívtak az elején
balassán is előrébb voltál mint az attila , a tavalyi itt menésen meg a lecsó is élörébb volt. De talán idén, ha isten is akarja.
250specbe majd az elsz a játék lényege, hogy a páyla mellet kell menni?
:)
Nekem,fűre kell!
A világért sem akarok kavarni...
Ahogy lesem,a 350 spec.kat. majdcsak 250 cc.mindenki...
Csak kérdés volt...
150 000Ft-ért lehet vinni!
kép 465. oldal tetején
tel: 30 9 798 371
RD-80
na ilyet nem veszünk má te is kezded a kavarást a szocformulán.
ilyen problémája volt a 175ccm-es nek is.
lecso küldjél már egy uj jelszot a szocformulához mert igy nem tudok beirni