Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyuribá,akartál beszélni a pilótánkkal.Megadjam a számát?
Kisszabó akkorát esett vezető helyről mint a télikabát.
A második racét meg simán hozta.
Kösz Peti a csapat nevében.---Gyuribácsi!Hol is van a videó?
Üdv Maestro! Nagyon sajnálom hogy nem tudtam elmenni...
Gratulálok! Jól ment a gép,Kis Szabóval! Jól látom, volt egy kis pitty-putty?
ha te is ott álltál volna a dobogon teljes lett volna a siker.
Így szép győzni! Gratulálok!
Még ha az a néhány apróság rendben lenne,Sanyika csodákat tenne.Kicsit még krepegett a motor,meg hátra kell valami gátló,hozzávaló kipu,megfelelő áttétel,... akkor az már túl szép lenne.
Látod megint ellenfél nélkül maradtunk!
Na ez jól esett.
Szia!Nekem lehet,hogy van,de nem tudom a pontos méretet. Melyikbe kellene? 1982előtti ,vagy utáni? Üdv Tamás.
Sziasztok !

B. Sanyiék tesztelik a YAMAHA-t holnapra a Vízpart körúton .Csoda jól pörög ............
Üdv mindenkinek!

Egy yamaha Xs 400 típusú öreg vashoz kellene 1db 69,25 v 2 db 69,50 es bontott dugattyú... ha valaki tud ilyet kérem irjon vagy tud pár boontó telefonszámot ahol esetleg lehet kapni..

Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.thomxt
Az új utat máris szétkúrták? Neeeeeeeee!
Hali! Előréb nem vagy vele mert olyan szar lett az út hetente járok arra a "nyergesek szétbazták!
Jó hír! Tegnap lemondott a Tiszacsegei polgármester+a helyettese!
http://index.hu/belfold/2011/0...
Nagyon Mad Max?
Köszönöm a hozzászólásokat.
ha vákuum keletkezik a tankban, vagy a csap nem ereszt át, a csőből nem fogy el a benzin, csak éppen nem folyik le...
Hello!
50-es. A benzin csövem átlátszó ha arra gondolsz. Sikerült beállítanom annyira hogy megy. De most nincs benne akkora erő. Még el kell játszanom vele.
mekkora az rd d? a pontos beállítást csak 250 től felfelé tudom,de átlátszó csővel is meg tudod csinálni!
nem kap levegőt a tank vákum lessz benne, a tanksapkával kezd.
Hello! Kösz a hozzászólásokat. Már néztem a karbit és tiszta. Megtudnád mondani, hogy nagyából meddig legyen a benzin?
akkor szedd szét a karbit,pucold ki,és állítsd be az úszószintet
Néztem a csapott. Simán átfolyik a benzin.