a petró 1-sö ilyen csövét azt én csináltam de lehet nem jól emléxem,
de a hengerét azt igen. gyakorlatilag csap van nekem is a végén,de nem mindég használom
Üdv:Csak egy kicsi léggömböt kell kipukkasztani,és ezt mondjuk 20 szorozni gondolatban,a petróét én légmentesen fújtam,a levegő nem fújja olyan simára mint víz.Én nem szeretem a kellemetlen meglepetést!Üdv
Hát csináltam már pár db-ot igyis ugyis ,ha gyenge a varrat és van benne 50bár vagy akár 100 is akkoris rögtön elmegy a nyomás .
Egy kompresszor légtartálya 80liter a csö meg 2-3 liter, van diferencia.
Üdv:Igen ha a levegő benne marad,akkor szét robban,de mindenki úgy csinálja ahogy akarja,én kiengedtem a levegőt mindég belőle,már láttam olyan műhelyt ahol 4,5L légtartály fölrobbant,nemvolt szép látvány.Üdv
Egyenlöre csak rácsodálkoztam a leleményes megoldásra!Most szeretném rendbe tenni a mocimat.pl:lánc szett,kerékcsapágy,hiányzó tartályok miegymás.(tzr 250-es felülcsöves)
De majd beszélünk még a dologról.Úgy is szerettem volna tuning kiput már a vételkor.Mondjuk rozsdamentesböl.Csak nem lehet venni max az eBay-röl arany árban.
honné vesztek ilyeneket, már mért robbana fel.?
Nagyon 20 30bar-nál több nyomás nem hiszem hogy van benne, a normál hálozati nyomástol szilva alakú lessz. Ez pedig 7-8 bar.
1mm lemeznél.
Üdv:Urak keresek1,45x17"36 küllős krómos felnit párban.A kiput nem a petró fújta,egyéb ként nagynyomású mosóval van fújva,nézd a petró videóit.Sok sikert a kipu gyártáshoz!
Nagyon kezdö vagyok a témában.Megtenéd,hogy irsz a kipu fujásról. Ugy értem az alapoktól:méretezés,meg ilyenk.
Tudom nagyon amatör vagyok de mivel fujod fel?
én hajtok rá 5mm peremet a fögecó nem, én lángal hegesztem ö avival, gyakorolni kell mert az ivet jobban meghajlitja a nyomás
mint amire tervezed. 1mm lemezzel csinálom lehez a 0,8 jobb lenne
Éles elválasztások nem lehetnek ott meggyüri a lemezt. meg tul sok a hulladék.
Üdv
Ki szeretném próbálni a kip.cső fújását,ezért érdeklődnék ha lehet?
Le kell e peremezni egy kicsit a varrat szélétől a lemezt,hogy könnyebben mozduljon merre és mennyit kb ,hogy tudjam mennyit kell a lemezre ráhagyni? Köszi a segítséget esetleg ide is jöhet a válasz :jakabracing@gmail.com
de a hengerét azt igen. gyakorlatilag csap van nekem is a végén,de nem mindég használom
Egy kompresszor légtartálya 80liter a csö meg 2-3 liter, van diferencia.
De majd beszélünk még a dologról.Úgy is szerettem volna tuning kiput már a vételkor.Mondjuk rozsdamentesböl.Csak nem lehet venni max az eBay-röl arany árban.
Nagyon 20 30bar-nál több nyomás nem hiszem hogy van benne, a normál hálozati nyomástol szilva alakú lessz. Ez pedig 7-8 bar.
1mm lemeznél.
Tudom nagyon amatör vagyok de mivel fujod fel?
Minden tiszteletem a sokat tapasztalt szakiké!
mint amire tervezed. 1mm lemezzel csinálom lehez a 0,8 jobb lenne
Éles elválasztások nem lehetnek ott meggyüri a lemezt. meg tul sok a hulladék.
Ki szeretném próbálni a kip.cső fújását,ezért érdeklődnék ha lehet?
Le kell e peremezni egy kicsit a varrat szélétől a lemezt,hogy könnyebben mozduljon merre és mennyit kb ,hogy tudjam mennyit kell a lemezre ráhagyni? Köszi a segítséget esetleg ide is jöhet a válasz :jakabracing@gmail.com
Nincs sajnos eladó kipu. fojtószelepem, viszont cma-motor.hu-n mintha láttam volna.