Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv:Valószínű te méretezted sőt biztos de én kiviteleztem RD 125-ös meg a 250-esét is én hegesztetem + fújtam 100%erre viszont én jól emlékszem.Üdv
küllőre indul,130.000ft
Valakinek? Műszakis,eleje sérült!
a petró 1-sö ilyen csövét azt én csináltam de lehet nem jól emléxem,
de a hengerét azt igen. gyakorlatilag csap van nekem is a végén,de nem mindég használom
Üdv:Csak egy kicsi léggömböt kell kipukkasztani,és ezt mondjuk 20 szorozni gondolatban,a petróét én légmentesen fújtam,a levegő nem fújja olyan simára mint víz.Én nem szeretem a kellemetlen meglepetést!Üdv
Hát csináltam már pár db-ot igyis ugyis ,ha gyenge a varrat és van benne 50bár vagy akár 100 is akkoris rögtön elmegy a nyomás .
Egy kompresszor légtartálya 80liter a csö meg 2-3 liter, van diferencia.
Üdv:Igen ha a levegő benne marad,akkor szét robban,de mindenki úgy csinálja ahogy akarja,én kiengedtem a levegőt mindég belőle,már láttam olyan műhelyt ahol 4,5L légtartály fölrobbant,nemvolt szép látvány.Üdv
Egyenlöre csak rácsodálkoztam a leleményes megoldásra!Most szeretném rendbe tenni a mocimat.pl:lánc szett,kerékcsapágy,hiányzó tartályok miegymás.(tzr 250-es felülcsöves)
De majd beszélünk még a dologról.Úgy is szerettem volna tuning kiput már a vételkor.Mondjuk rozsdamentesböl.Csak nem lehet venni max az eBay-röl arany árban.
honné vesztek ilyeneket, már mért robbana fel.?
Nagyon 20 30bar-nál több nyomás nem hiszem hogy van benne, a normál hálozati nyomástol szilva alakú lessz. Ez pedig 7-8 bar.
1mm lemeznél.
Üdv:csak a levegő ne maradjon benne,ugyanis akkor FELROBBAN!De ha még többet szeretnél tudni róla,hívj föl,visszább megtalálod a tel számom,Üdv
Köszi a tipett!Megnéztem a videót!Naon állat a dolog.Kell egy kis bátorság a dologhoz de mukodhet!
Üdv:Urak keresek1,45x17"36 küllős krómos felnit párban.A kiput nem a petró fújta,egyéb ként nagynyomású mosóval van fújva,nézd a petró videóit.Sok sikert a kipu gyártáshoz!
Nagyon kezdö vagyok a témában.Megtenéd,hogy irsz a kipu fujásról. Ugy értem az alapoktól:méretezés,meg ilyenk.
Tudom nagyon amatör vagyok de mivel fujod fel?
Miért ő hol lakik?
miért nem ketresed a petrot egy faluban laktok vagy nincs messze töled nagyon szép csöveket fuj a yamahára.
Köszönöm a tökéletes választ!
Minden tiszteletem a sokat tapasztalt szakiké!
én hajtok rá 5mm peremet a fögecó nem, én lángal hegesztem ö avival, gyakorolni kell mert az ivet jobban meghajlitja a nyomás
mint amire tervezed. 1mm lemezzel csinálom lehez a 0,8 jobb lenne
Éles elválasztások nem lehetnek ott meggyüri a lemezt. meg tul sok a hulladék.
Üdv
Ki szeretném próbálni a kip.cső fújását,ezért érdeklődnék ha lehet?
Le kell e peremezni egy kicsit a varrat szélétől a lemezt,hogy könnyebben mozduljon merre és mennyit kb ,hogy tudjam mennyit kell a lemezre ráhagyni? Köszi a segítséget esetleg ide is jöhet a válasz :jakabracing@gmail.com
Nem is lenne csúnya egy küllős, idomos Rd.
Szia
Nincs sajnos eladó kipu. fojtószelepem, viszont cma-motor.hu-n mintha láttam volna.
Foerst. nincs esetleg pvs eshez poverjeid?
elég csikos pinkmotor tatabánya ott van bele dugo. Dugo szoknya nincs negrepedve talán de nehajtsd!
Egy ilyet én is vennék!
mocim
Ennek aztán eszmei értéke van,akármilyen falusi szakember csinálta˘! Egy ilyet rábíznék bekarburálni!