Great thenkjúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
Fújunk egyet oszt meglássuk,ha nem gúd, fújunk mégegyet,ha az sem jóe, hozzáresszentyűzzük a blokkot a kipuho.
Még egyszer thanx!
Ti az Rd-ket annyire nem reszelitek szét,mint mi a libakergetőket, kb minden hengerre valahoy jó uygan az a cső.
Nálunk, ez nem feltétlenül van így, sőt, inkáb nem így van.
Szóval,nézhetek valamit, de vagy jó lesz, vagy nem.
Legalább azt kellene tudni, mekkora kipuszöggel megy, hogy legalább kb be elehsen lőni miylen kipu kel neki, de még ezek után is enyhénszólva kkétesélyes.
Ciao Zsoli !
80ccm. Simsonájt-ra kéne egy kiputerv,méretekkel. Oldható? Ha igen,küldöm a paramétereket. Vagy paraméreteket vagy csak a reteket. Ok?
Csőváz!
Akkor te vagy rosszul számoltál, v rossz képet néztél, mert 69furatbol, meg 68 löketből sz.tem sehogy nem jön ki a 290ccm. Mellékesen a tartalék henger van fönn (P10) mivel az alubordás t5 hengernek, ami eredetileg rajt volt, letörött a talpa.
szia
15 000 ért adnák 1 blokkot amiből a dugó hiányzik
+egy szétszedettet hiányosan
de ha 20 at adsz akor adok egy nicasilos hengerszettet dugóval meg adok mellé ajándékba egy pár dt telót és kormányt
karbik nincsenek
ha érdekel hivj fel és megdumcsizzuk
30 512 9874
szia
van 1 komplett RD+DT 50 blokkom
meg egy szétszedve
meg egy vas és egy nicasilos hengerem
(nicasiloshoz dugom is van azaz komplett szett)
ha érdekelnek a dolgok hivj fel és megeggyezünk !
30 512 9874
lehet hogy ez a gyujtás lessz az rm-men. a mostani képen a másik yz-é van rajta. elöbb utobb lessz mini gp addig elfér a másik mellet.
de ha egyszer lessz egy morbid ötletem csinálok hozzá hidvázat.
ma nagyon éreztem a tavaszt,jól esett.
Mindjárt kimentem kicsit molyolni, mázlim is van meg nem is.
snurosan fér csak bele a blokk a vázba, tul széles a henger, a blokk hátsó felfogatása átmegy rajta a lengővilla tengely 6-8 mm-rel szükebb. Nem fér oda uj tartot kell gyártanom, nem érdekes mert a bölcső + 3 helyen fogja majd. Amugy pofás lessz szerintem.
Fújunk egyet oszt meglássuk,ha nem gúd, fújunk mégegyet,ha az sem jóe, hozzáresszentyűzzük a blokkot a kipuho.
Még egyszer thanx!