Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értelek most van rd vagy nincs akarsz venni egy blokkot jó drágán ennyiért komplett motort adnak.
Konkrétan, nekem csak a blokkja kell, kaptam már árajánlatot blokkra: 120 000:S (de ebben minden benne van ahhoz hogy indítható legyen a gép). Pontosan nem tudom még hogy milyen típus lesz, majd amire futja:D Egyelőre a jelenlegi motort akarom külsőleg finomítani, majd jöhet az RD blokk:) számításaim szerint 2 hónap még mire összejön a dolog:D
nagyon jó megbizható és gyors is melyik tipust akarnád? meg mennyi?
a gyári ajánlás 20000km de ez is kézfüggö. A henger hüvelyanyaga több mint kiváló nem kopik van alapméretes 40000 km ment hengerem es 0,03mm kopást mértem. probálkozhatsz etanollal arra készülj fel hogy egy párszor fogsz karbit tisztitani, egyébbként a nagyobb düznin kivül nem hiszem hogy kell más.
suzu777! Megtudnád nekem mondani hogy hány ezer km után kell kb dugót cserélni az RD-ben ?nincs még meg a gép, de tervben van , csak félek ha megveszem, arra még kell költeni jócskán:S vagy esetleg mi az amire oda kellene figyelni nagyon..valami saját tapasztalat amit jó tudni ? :) előre is köszi
Hali!Valaki tud nekem bővebb infót adni yamaha wr 400ról és 426ról?Megbízhatók?
Tehát ha állandóan veretem neki, akkor 10 körül nyeli :D áh ilyen benzin árak mellett sok:S, nem gondolkozott valaki azon hogy 2T-be E85-öt tankoljon ?:D de komolyan
6-10 ig attol függ hogy mész vele. ha normálisan akkor megáll 7 körül.
Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy mennyit eszik egy 350-es RD ?
Zsoli! Fuckbookra lőttem bringás képeket...hihi!
olé
Óóórájt Maestro, telcsizek mielőtt megyek!
az jó lessz ugy is akarok töled kérdezni 1-2dolgot privát
Maestro! Ha én azt tudnám...még semmi nem biztos.
Rohangálok Pestre szinte naponta,vinyukás(kék villogó) Super B-vel.1óra 15-20 p. a limit! Meghalni nincs időm...
Ha lesz egy szabad fél napom a minisztériumban,leugrok a Maestrohoz dumálni. Előtte telegrálok! Ok? Mesélek!
na most akkor mibe mész, cipőbe 660-assal, 250-be reszelt mz vel?
már a mami kupára gondolok.
Az nem cső! Vágtam szét ilyet,nincs benne cső. "c" szelvénytől van csak fojtás és furulya. -Szerintem...
Kép lemaradt az előző hsz.-ból.
Sziasztok
Rendbe hozattam a 31K kipufogóimat karosszériással. A repedéseket, horpadásokat, ferdeségeket javította ki.
A képen nyíllal jelölt cső hiányzik az egyikből, viszont "B" jelű szelvény benne van.
Az érdekelne, hogy szerintetek próbáljam meg pótolni, vagy vegyem ki a másikból is. Kicsit azért bonyolultabb mint a rajzon. Köszi
Próbálj keresni egy javítási kézikönyvet. Minden beállítás benne van ami fontos lehet.
Hellosztok.
A problémám, hogy az 50-es rd-mnek 5.-ben nincs ereje.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Bocsi r.marcika@gmail.com
Üdv:harminc 24 hatvan 126.Vagy az emil cimem
Adj elérhetőséget.
Üdv mindenkinek,keresek1,85x18"40lyukú acél felnit,cserébe tudok adni,alu tarajos 2,15x18"DID felnit.Ha valaki tud jelezze
Van 2 db Dell'orto PHBH 28-as, power-jetes karbim fölöslegesen, ha vkit érdekel.