Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Lenne nekem egy nagyon nagy problémám:( na mégpedig 125ös rd hez kéne nekem gyujtás alaplap, ha valakinek van légyi írjon már mert lassan egy éve megyek utánna és ti vagytok az utcso lehetőség! vagy legalább linkeljen már be valaki egy oldalt. már gugliztam sokat de nem sok sikerrel..:S előre is köszönöm! Széles utat mindenkinek.
Rossi111
Üdv! De igen, de már visszavittem. Már egy fél éve nálam volt, aztán rám telefonált.
cibor nem rossz ftengelyt hoztál el a bandibácsitol?
már nem tudom,de neked nem lenne nagy macera eljuttatni? vagy hova kellene érte elmenni?
Szia!
Adok, tudod még a számom?
Valakinek nincsen kölcsön,vagy egy eladó 250-350 LC féktárcsa egy műszaki vizsga idejére?(kölcsön jobb lenne) Az enyém sajnos üt.
Újpest közelében lakom.
Még május 10-ig van műszakim.
Akkó órájt,megnyugodtam...
Nem lett levéve.
Volt egy kis kavarodás,aztán tisztázták.
A racéval minden ok!
De a fotó, az eredménylista egyik futamával sem egyezik!?
1. race : 1.Turzó S. 2. race : 1.Szabó G.
2.Mihály B. 2.Turzó S.
3.Szabó G. 3.Mihály B.
sanyi levettétek a kisfogaskereket a fötengelyröl, amikor a kuplungot is levettétek?
Néztem az olajat a váltóban,minimum alá fogyott,azért füstölt a jobb henger...
mehettél volna a szolnoki 54 csapattal az is hiba nélkül abszolvált
megszás gyujtással.
jó ez ha a gabi nem esik akkor jó lett volna,hozzáértő kézbe azé halados a 350-es.Balassához képest 1 foggal nagyobb kellet, mert igy jött ki jól az egyenes. Pár dolog azé modositásra szorul, többet ezekre a pályákra nem kell forgatni. De gumi az kell mert hátul elfogyott.Lezabálta az aszfalt meg a ménes.
Nem te írtad el...akkó se nem joe...
jóez, én az eslő race abszolut befutóját írtam le.

A másodikban lecsó beleakad valakibe, és talajmintát vett.
Ciao Zsoli!
Most néztem a kisDio onboardját. Jó nagy kavalkád volt...
Nem egészséges ilyen pici pályán össze engedni ennyi kategóriát. Nagyok a sebesség különbségek...Lecsónál is ez volt a gond...(ez a saját ,szerény véleményem)
Most, még jobban sajnálom hogy nem voltam ott!
Yamaha RD lengővilla hátsótengellyel féktartókonzollal pár ezresért illetve állítható rugóstag 4-5 ezerért eladó....
Sajnálhatod, hogy nem voltál!

Vezetett Kisszabó, de elesett, akkor ment elöl Zelenyánszki, de neki már a rajtrácson is durrogott a motra, Lecsó kikerülte, mögötte jött DAni(p20r) meccseltek, lekörözés, Dani elment mindenkinek, de úgy megijedt, hogy vezet, lecsó Visszaelőzte.

A befutó nagyon radikál volt, éppen egy nagy lekörözött bolyba futottak bele, mindenki próbált kibújni valahol közűlük, nagyon meredek volt, ritka izgamas, az első 4ből mindenki vezteett pár kört.
Aúúúú! Sajnálom! Az új motor bosszúja...
az uj motor még a sutba, a 2. futamra meg ugy nézett ki mint a lángos az olajba, eldurrant az olajhütöje a rajtrácson
Még ma is van egy ugrásom Pestre! Egy korty időm sincs...
Tegnap gombóc volt a torkomban hogy nem mehettem.
Sajnálom kis Szabót, a Lecsót a zakók miatt,remélem semmi bajuk + a motroknak sem...
Elsőre azé jól mentek! Nem? Ügyesek vótak! Még egyszer gratula nekik!
http://www.mylaps.com/results/...
http://www.mylaps.com/results/...

Főgec Tomival mivót? Hol az új motra?
gondoltunk rád ,sajnáltuk hogy nem jöttél. Biztos dolgod volt.
majd beszélek vele kalocsán ha jöttök.
A kis szabó már fél körrel vezetett , és kapott másfél kört amit visszavett de még
igy is hozott pontott . Az ilyen rövid pályán
azé nem igazán jön ki a yamaha, de számit a motor erő