Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek 1pár használható 350YPVS kipufogót. Régi vagy újabb típusú, mindegy.

Eddig is éreztem, hogy valami nem kerek, de most tűnt csak fel, hogy az egyik totál kiberhelt.
Nagyon csecse lett.
Üdv mindenkinek! Nekem meg ebből ez lett, ezzel járok majd a versenyekre.
X,vagy yungtimer,űr,bármi érdekel. Csak legyünk 4-en!
És ezzel a motorral hol tudsz indulni?X kategóriában?Nekem is tervben van JAMITO építése(Mito váz,futómű,RD 350 blokk).Meg is van hozzá mindenem de nem tudom megéri-e a fáradságot,ha csakotthon nézegethetem,de indulni nem lehet vele sehol?
A váz úton van,............remélem nem a Titanikal küldték!
Csak komplett motrot találtam,kokain árban. Nem gondoltam hogy ilyen kapós a TT 600. Lehet hogy marad az RD blokk de még nem adtam fel...
A meló: Fejleszési Minisztérium,Lexus LS 340,Deb.-Bp.= 1h.18p.
Amíg meg nem jön az új verda...
a blokk is meg jobb is, de ti csak a simson engeditek ti tudjátok,
ez a klubb akarata. De az attila is másképp száll le egy erössebről.
gyorsan belenéztem a pinkbe valóban jol emlékeztem
a 350-es 110 a 400ccm-es 115 23000/stück kapható.
Az a vicc, hogy ezek a sachs alkatrészek olcsóbbak mint egy eredeti simson alkatrész:)
szia attila ez egy rm 250 blokk és egy aprillia af1 vázba megy
kiveszem belöle az yz 80cvcm-mes blokkot ezt teszem helyébe.
a 400 hajtókar 115mm hosszú ha jól emléxem, de a 373 henger a 350ccm es hajtókerral jó. én rátettem a 400-as blokkra hát sokat kéne számolni hogy hogy jön össze ugy hogy az nagyon talonba van.
lehet lessz gondotok mert a bence 50kg,és ha megtanul vele menni akko nektek annyi. bár ez félig sachs vagy ktm vagy puch mindegy
de legalább valaki veszi a fáradságot és jó anyagot épit be. persze ez lóvé, bár az anti összeszedte az ajtó mögül.
Hosszú hallgatás után én is jelentkezem,hogy ne érezd magad olyan egyedül a fórumon.Dolgozok a 375cc-s TZ hengeren és blokkon.
Hol és mennyiért lehet RD 400-as hajtókarszettet venni.Esetleg megegyezik a 350-ével?Gondolom nem!
Milyen blokk ez amit tursz,fursz és mibe fogod beépíteni?
Nézd meg mit reszlt ki Sós Anti.
na előkerült a hintos is, váz megjött?
ettöl függetlenül a barátom az is marad maximum egy kicsit puffog
de nem érdekes nem simsonozok,minek. Vagytok elegen.
bakos ricsi árulja a tartalék hengert 290ccm
majd irja hogyha nem igy van,de az egyfejü az tény
Vigyázz, mert Laci meg fog sértődni:)
ugy látom egyedül vagyok a fórumon pipa nektek, olvasni mindinki
olvas. Fögecó reszeli azt a szárnyast / majdnem azt irtam hogy sz@r/ sorri. Ölbei a 30le simsonnal van elfoglalva , bár lehet azis 120ccm lessz mint az egyfejü 300ccm-mes 24h. A frecska csak
azt a 4hengerest babusgatja , a petró vajh szelepeket csiszol?
De azért készülök fogvicsorgatva hogy nehogymá csak az mzolinak legyen 6 felömlöje,én is csináltam.Lassan kész a blokk utána
csak yamaha.
ha jó az alsó csap mérete az 1mm nem oszt nem szorozz.
Találtam 91-es hatókart. Az alsó és felső picit szélesebb, alul 12-es kosár van (gondolom a hézagolás miatti bevágások miatt), felül meg 12x17x13-as. Mondjuk nem olcsó...
Honda Bali 100 a donor...
de viszont a suzukinál olyan megoldást alkalmaztak mint egy résesnél az 5. 6. felömlönél. nem látok logikát benne hisz akkora membránháza van hogy belefér egy simó henger, és nem onnan kap megtáplálást ez a két felömlő,csak át kéne alakitani a yamahásra.
na ezért ne tulozzál, akkora nincs. Csak csinálni kell
Tisztelt fórumozók.Érkeztek új Japán hajtókarok, dugattyúk üzletünkbe , rendkívül kedvező áron.Bármilyen kérdés merül fel, forduljanak hozzánk bizalommal.Címünk:Göd,Pesti út 14
Elérhetőség:0630/433/21/19 v 0627 334/937
E-mail címünk:info@daroczymotor.hu