És ezzel a motorral hol tudsz indulni?X kategóriában?Nekem is tervben van JAMITO építése(Mito váz,futómű,RD 350 blokk).Meg is van hozzá mindenem de nem tudom megéri-e a fáradságot,ha csakotthon nézegethetem,de indulni nem lehet vele sehol?
A váz úton van,............remélem nem a Titanikal küldték!
Csak komplett motrot találtam,kokain árban. Nem gondoltam hogy ilyen kapós a TT 600. Lehet hogy marad az RD blokk de még nem adtam fel...
A meló: Fejleszési Minisztérium,Lexus LS 340,Deb.-Bp.= 1h.18p.
Amíg meg nem jön az új verda...
szia attila ez egy rm 250 blokk és egy aprillia af1 vázba megy
kiveszem belöle az yz 80cvcm-mes blokkot ezt teszem helyébe.
a 400 hajtókar 115mm hosszú ha jól emléxem, de a 373 henger a 350ccm es hajtókerral jó. én rátettem a 400-as blokkra hát sokat kéne számolni hogy hogy jön össze ugy hogy az nagyon talonba van.
lehet lessz gondotok mert a bence 50kg,és ha megtanul vele menni akko nektek annyi. bár ez félig sachs vagy ktm vagy puch mindegy
de legalább valaki veszi a fáradságot és jó anyagot épit be. persze ez lóvé, bár az anti összeszedte az ajtó mögül.
Hosszú hallgatás után én is jelentkezem,hogy ne érezd magad olyan egyedül a fórumon.Dolgozok a 375cc-s TZ hengeren és blokkon.
Hol és mennyiért lehet RD 400-as hajtókarszettet venni.Esetleg megegyezik a 350-ével?Gondolom nem!
Milyen blokk ez amit tursz,fursz és mibe fogod beépíteni?
ugy látom egyedül vagyok a fórumon pipa nektek, olvasni mindinki
olvas. Fögecó reszeli azt a szárnyast / majdnem azt irtam hogy sz@r/ sorri. Ölbei a 30le simsonnal van elfoglalva , bár lehet azis 120ccm lessz mint az egyfejü 300ccm-mes 24h. A frecska csak
azt a 4hengerest babusgatja , a petró vajh szelepeket csiszol?
De azért készülök fogvicsorgatva hogy nehogymá csak az mzolinak legyen 6 felömlöje,én is csináltam.Lassan kész a blokk utána
csak yamaha.
Találtam 91-es hatókart. Az alsó és felső picit szélesebb, alul 12-es kosár van (gondolom a hézagolás miatti bevágások miatt), felül meg 12x17x13-as. Mondjuk nem olcsó...
Honda Bali 100 a donor...
de viszont a suzukinál olyan megoldást alkalmaztak mint egy résesnél az 5. 6. felömlönél. nem látok logikát benne hisz akkora membránháza van hogy belefér egy simó henger, és nem onnan kap megtáplálást ez a két felömlő,csak át kéne alakitani a yamahásra.
Tisztelt fórumozók.Érkeztek új Japán hajtókarok, dugattyúk üzletünkbe , rendkívül kedvező áron.Bármilyen kérdés merül fel, forduljanak hozzánk bizalommal.Címünk:Göd,Pesti út 14
Elérhetőség:0630/433/21/19 v 0627 334/937
E-mail címünk:info@daroczymotor.hu
Eddig is éreztem, hogy valami nem kerek, de most tűnt csak fel, hogy az egyik totál kiberhelt.