Lenne lehetőség egy kis kipufogó vég reparálásra?
Voltam méhesben, egyenlőre van valami rozsdás csövem talán jó lenne végcsőnek, meg találtam tompítónak való csövet (vas, illetve van alu is). Jelenleg így állok.
hát cumi van 1perc volt a kazettán én barom meg nem néztem meg.
a dani a pracéra tett fel meg a youtub-ra. Neked válami áttétel modositás kéne vagy hosszab és akkor farkasvér, vagy rövidebb,
de ez nem jó igy.Oda gyöngyös mellé mész?
Nekem van mindenem hozzá. Van hogy sokáig kell játszani vele míg jó lesz, én is jártam már úgy hogy egy fél napot elb@sztam a légtelenítéssel mire jó lett. Hol lax? Keresek egy Debreceni rd funt aki járt nálam.
Keresek RD 250 1A2 típusra első fék főfékhengert, munkahengert, vagy segítséget a javításban. A főfékhenger "mozog", de nincs nyomás, a munkahenger teljesen berohadt, nem tudom kinyomatni.SOS!
nem volt semmi probléma a motorral, igy az eredmény boritékolható volt. Petró 3.lett a kisdió eldobta a suzit a 2 helyen
A lecsó a 2. futamba nem ment mert mert a 41-es nem engedték induilni. a 2. futamba BRC a guzzival 2. lett.Csak az volt a kérdés
mennyivel nyer de bevárta a csapatott aztán ment megint az megint bevárta öket unatkozott elöl egyedül.
A cső 18-as belül, 1mm-es falvastagsága van. A tompítót megcsinálom aluból addigra.
Ja,ja! Hátra kéne 2 foggal nagyobb!
Még eldől Brezova,nem tudom!?
Lenne lehetőség egy kis kipufogó vég reparálásra?
Voltam méhesben, egyenlőre van valami rozsdás csövem talán jó lenne végcsőnek, meg találtam tompítónak való csövet (vas, illetve van alu is). Jelenleg így állok.
a dani a pracéra tett fel meg a youtub-ra. Neked válami áttétel modositás kéne vagy hosszab és akkor farkasvér, vagy rövidebb,
de ez nem jó igy.Oda gyöngyös mellé mész?
Csere érdkel autóra?
Érdeklődnék hogy yamaha rd 80-ashoz van valakinek jó állapotu benzincsapja? Képet kérnék és árrat. Köszi előre is
Helyileg hollaksz? Kp-ba mennyire gondoltál?
20-9666-841
A lecsó a 2. futamba nem ment mert mert a 41-es nem engedték induilni. a 2. futamba BRC a guzzival 2. lett.Csak az volt a kérdés
mennyivel nyer de bevárta a csapatott aztán ment megint az megint bevárta öket unatkozott elöl egyedül.
A kérdés hogy ezek RD felnik szerintetek?